Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

amin canım ınsallah olur bu ay benım son gunum klomenle:)carsamba doktora gıdıcem.ben hep 5.gunu basladım ama doktorum 3.gunu dedı cok sasırmıstım demekkı oluyormus:))

bana da 3. günü başlıycaz dedi
kuzummm sende mi klomen kullancan bu ayyy??
tedavıye basladıgın ılk 6 ay da problem olmuyor cunku yumurtalar daha hasas oluyo zamn gectıkce ılaclar bır ıse yaramıyor.sen gırersın %50 yebende otekı %50ye gırıyım artık

inşşalh be tatlım.
stres yapmayım diyorum ama olmuyorr yaa şurada konuştuklarımız bile stres yapmama yeter

kuzummm sende mi klomen kullancan bu ayyy??

inşşalh be tatlım.
stres yapmayım diyorum ama olmuyorr yaa şurada konuştuklarımız bile stres yapmama yeter

bıde kızlar sanırım sız benden yenısınız bu konuda zamn gectıkce alısıyor sankı ınsan herseye onceden cok aglardım ama sımdı guluyorum umursamaz gıbıama uzuluyorum ıste

evet tatlım bu ay olmazsa bebiş adetinin 3. günü gel klomene başlayalım o gün dedi
inşallah bu ay olurda gerek kalmaz.ama nasip dimi?
bıde kızlar sanırım sız benden yenısınız bu konuda zamn gectıkce alısıyor sankı ınsan herseye onceden cok aglardım ama sımdı guluyorum umursamaz gıbıama uzuluyorum ıste

tatlım ben 10 aylık evliyım ve 3 ayımızdı bu ay korunmasız

evet tatlım bu ay olmazsa bebiş adetinin 3. günü gel klomene başlayalım o gün dedi

kızlar ben bıraz çıkıyorummmm
kültür fizik yapıcammm

ama yarım saat sonra burdayımmm

eyluldemı evlendın benımde 4 bıtcek.ne kadardır ugrasıyorsun pekı doktorla

yaşlandık kuzum

valla ilk 3 ay korundum sonra bıraktım.. tam 1 buçuk sene sonra doktora gittim pko dedi.fazla üstünde de durmadık. bidaha gitmedim. hiç tedavi falan da olmadım kısmet yaa seneler sonra bu ay gittim başladım artık bebek için herşeye bakalım nolucak

he ya ıste bende ole bır sene hıc gıtmedım sonra 2.seneye dogru gıdıyım artık dedım o gun bu gundur hep bır gıdıslerım var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…