- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.661
tatlım 4 .gün başlıcam
doktorum aslında 3 .gün demişti ama bugün 2.gün olmasına rağmen ade3tım sökülmedi ve şimdi aradım 4.gün başla dedi.
5. gün diyen doktorlar da var.
bakalım bu ay da klomenı deneyelim sonuç ne olacak?rabbım hayırlsını versin
amin canım ınsallah olur bu ay benım son gunum klomenle:)carsamba doktora gıdıcem.ben hep 5.gunu basladım ama doktorum 3.gunu dedı cok sasırmıstım demekkı oluyormus:))
baklaım ben by %50ye girebilecek miyim?
bana da 3. günü başlıycaz dedi
kuzummm sende mi klomen kullancan bu ayyy??bana da 3. günü başlıycaz dedi
tedavıye basladıgın ılk 6 ay da problem olmuyor cunku yumurtalar daha hasas oluyo zamn gectıkce ılaclar bır ıse yaramıyor.sen gırersın %50 ye bende otekı %50ye gırıyım artık
kuzummm sende mi klomen kullancan bu ayyy??
inşşalh be tatlım.
stres yapmayım diyorum ama olmuyorr yaa şurada konuştuklarımız bile stres yapmama yeter
kuzummm sende mi klomen kullancan bu ayyy??
inşşalh be tatlım.
stres yapmayım diyorum ama olmuyorr yaa şurada konuştuklarımız bile stres yapmama yeter
bıde kızlar sanırım sız benden yenısınız bu konuda zamn gectıkce alısıyor sankı ınsan herseye onceden cok aglardım ama sımdı guluyorum umursamaz gıbıama uzuluyorum ıste
inşallah bu ay olurda gerek kalmaz.ama nasip dimi?evet tatlım bu ay olmazsa bebiş adetinin 3. günü gel klomene başlayalım o gün dedi
bıde kızlar sanırım sız benden yenısınız bu konuda zamn gectıkce alısıyor sankı ınsan herseye onceden cok aglardım ama sımdı guluyorum umursamaz gıbıama uzuluyorum ıste
evet tatlım bu ay olmazsa bebiş adetinin 3. günü gel klomene başlayalım o gün dedi
valla tatlım senden yeniyim ama nerden baksan 4 ay sonra 3 sene bitecek benim de
inşallah bu ay olurda gerek kalmaz.ama nasip dimi?
tatlım ben 10 aylık evliyım ve 3 ayımızdı bu ay korunmasız
kızlar ben bıraz çıkıyorummmm
kültür fizik yapıcammm
ama yarım saat sonra burdayımmm
eyluldemı evlendın benımde 4 bıtcek.ne kadardır ugrasıyorsun pekı doktorla
yaşlandık kuzum
valla ilk 3 ay korundum sonra bıraktım.. tam 1 buçuk sene sonra doktora gittim pko dedi.fazla üstünde de durmadık. bidaha gitmedim. hiç tedavi falan da olmadım kısmet yaa seneler sonra bu ay gittim başladım artık bebek için herşeye bakalım nolucak
he ya ıste bende ole bır sene hıc gıtmedım sonra 2.seneye dogru gıdıyım artık dedım o gun bu gundur hep bır gıdıslerım var:))
ee ben de girdim o yola artık bakalım ne kadar gidip gelecemm
canım ben de eşimi doyurup gelirim yarım saate
ee ben de girdim o yola artık bakalım ne kadar gidip gelecemm
canım ben de eşimi doyurup gelirim yarım saate
Yaww cnm rhiçç elleşme canim yazıkkk.kolay degilll onun yasadıklarıı senin iyi niyetli oldugunu biliyorum ama o nun yüregi yanıyodur o yüzden geri durr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?