- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.961
maşallah benim ateşim her sabah 36.3.. ben pek zorlanmıycam heralde bu yöntemde çok sabit ısım var
deryaa hoşgeldinn
mersi ciciş36.9 i lee 37.5 arası bebemmm
ezgüüüüü sende hoşgeldin bebek
mersi ciciş2 gün öncesine kadar 36.6 idi 2 gündürde 36.4 bakalım yarın ne olcak [/QUOTE
ya yerleşiyoo yada 2.yumurtan çatlıyooo.bakalım ne olcak yarinn
allah razı olsun canim bende aglıyodum afdtmedin diyee
batıma 9 gün var ateşim 36.4senin batına kaç gün varrr?ve ateşin kaç çıkıyorr
batıma 9 gün var ateşim 36.4
2 gün önce 36.6 dı
bakalım yarın ne çıkıcak
kızzz şeker napıyorsun canım benim?
mersi ciciş2 gün öncesine kadar 36.6 idi 2 gündürde 36.4 bakalım yarın ne olcak [/QUOTE
ya yerleşiyoo yada 2.yumurtan çatlıyooo.bakalım ne olcak yarinn
2.yumurtammmı2 yumurtamı oluyor nasıl yani bir ayda bir kadın 1 kez yumurtlamıyormu ay ben çalısmayı çoktan kestim valla banyo yapmaktan bıktım için
tuçeee bebemmm adet olmamışsın daha.
bari sen olma be tatlımmmm
akşama da köfte yapp ,ben öyle yapçammmm
hmmm 36.4 e düşmüşşş tülünün dedği gibi ya ikinci çatlama ya da yerleşme ya da bilmiyorummm
hmm çalış canım çalışş.ama ortaokul diplomasını aldıktan sonra liseyi de oku açıktannncanımm napım bende şu orta sonda kaldım alttan 2 dersim vardı onlara çalışıyorum.henüz ortaokul mezunu bile olamadımdasen nasılsın??
2.yumurtammmı2 yumurtamı oluyor nasıl yani bir ayda bir kadın 1 kez yumurtlamıyormu ay ben çalısmayı çoktan kestim valla banyo yapmaktan bıktım için
tabi ki tatlım 2. yumurtlama olabilirrr
yok canim aslında 2 defa yumurtluyoz ama bizzz farkında degilizz.1.yiiii 11il 18 arasi 2.yi isee 20 .25 arasi yani adete 3 kalasıya kadar calışınn
hoşbuldum bebekk
nabersin bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?