- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.921
ya ama bende hiç bi belirti yok ki.........................
çişim geliyo sadece sık sık ama o da psikolojiktir diye korkuyorum.....
aynen şekerim ya bugün sabah oğlumu anasınıfına bıraktım geliyorum bu hamileleğini gizleyenleri anlamıyorum anası belli babası belli felan gibi laflar vuruyorlar benim göbekte kabak gibi duruyorya sanki 4 aylık hamileyim top gibiselamlar arkadaşlar.. ebrucum banada herkes bebek mi var diyo ama maaleseff göbek göbekdiyorum
yerleşirken düserr ama yerleşmee adete 1 hafta kala oluyo biliyom benn.sonrada hep yüksek olmalı yaniii.
benim biraz işlerim vardı onlarla uğraştım.. aslında markete gitmem lazım ama üşeniyorum
aynen şekerim ya bugün sabah oğlumu anasınıfına bıraktım geliyorum bu hamileleğini gizleyenleri anlamıyorum anası belli babası belli felan gibi laflar vuruyorlar benim göbekte kabak gibi duruyorya sanki 4 aylık hamileyim top gibiyahu yok diyorum öyle dersin bi komsumuz vardı yok yok derdi 9 ayda ekucağında bebekle gezerdi diyolar hey allahım ya sizene dicem olmucak he dedim geçtim ne diyim
canım allah nasip ettiyse benim 2 haziranda yerleşme olcak ...şimdi benim ateşim 36.4 iki gündür böyle 2 hazirandan onra yani bebek yerleştikten sonramı ateşimde yükselme gözlencek
gidersin birazdan.bizde kocamla parktaa piknik yapmaya gitcez aksamm hazırlık yapcam birazdann
benim 9 gün yok dün olmam gerekti......amaannn sanki izde belirti vardıda çok bişi olduu.hem daha çok erken 9 gün varr.hele bi 3 gün kala olsun ona göre degerlendirrriz
ayyyy ben geldimmm kızlarrrrr:87::87::87::87::87:
evet canim benim............
akşam parkta piknik mi yapcaksınız
bu nasıl bir fantazidir allahımm
hoşgeldin şekeriimm
benim 9 gün yok dün olmam gerekti......
evettttben termusa cay falan yapcamm kekti börektii götürecem orda hem yyicez hem ssohbett edippp tavla oynuycazz biz bunu çok yaparızz çok zevkilii oluyoo ama bizimm parkımız kocaman yemyesilll
ya bu beklemek ne zor bişey yaaa insan sabredemiyor heeeeee ayın 7 sinde test yapıcam heeee bide şu var ateşim eğer düşükse test yapmıcam eğer 37.0 felansa test yaparım teste verdiğim paralar yetti gayriiii :):):):)
hoşbuldukkk bebikimmmmm napıyosunuz bakalımmmmm
yok canım olmadım bugün kan verdim 15,30 da sonucu alacağım :18::18::18::18:
allah muhabbetinizi arttırsın kuşumm
sonra ağaçlar arasında kovalamaca da oynayın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?