Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ya ama bende hiç bi belirti yok ki.........................
çişim geliyo sadece sık sık ama o da psikolojiktir diye korkuyorum.....

amaannn sanki izde belirti vardıda çok bişi olduu.hem daha çok erken 9 gün varr.hele bi 3 gün kala olsun ona göre degerlendirrriz

selamlar arkadaşlar.. ebrucum banada herkes bebek mi var diyo ama maaleseff göbek göbek diyorum
aynen şekerim ya bugün sabah oğlumu anasınıfına bıraktım geliyorum bu hamileleğini gizleyenleri anlamıyorum anası belli babası belli felan gibi laflar vuruyorlar benim göbekte kabak gibi duruyorya sanki 4 aylık hamileyim top gibiyahu yok diyorum öyle dersin bi komsumuz vardı yok yok derdi 9 ayda ekucağında bebekle gezerdi diyolar hey allahım ya sizene dicem olmucak he dedim geçtim ne diyim

yerleşirken düserr ama yerleşmee adete 1 hafta kala oluyo biliyom benn.sonrada hep yüksek olmalı yaniii.

canım allah nasip ettiyse benim 2 haziranda yerleşme olcak ...şimdi benim ateşim 36.4 iki gündür böyle 2 hazirandan onra yani bebek yerleştikten sonramı ateşimde yükselme gözlencek

evet canim benim............

akşam parkta piknik mi yapcaksınız
bu nasıl bir fantazidir allahımm

evetttt ben termusa cay falan yapcamm kekti börektii götürecem orda hem yyicez hem ssohbett edippp tavla oynuycazz biz bunu çok yaparızz çok zevkilii oluyoo ama bizimm parkımız kocaman yemyesilll

evetttt ben termusa cay falan yapcamm kekti börektii götürecem orda hem yyicez hem ssohbett edippp tavla oynuycazz biz bunu çok yaparızz çok zevkilii oluyoo ama bizimm parkımız kocaman yemyesilll

allah muhabbetinizi arttırsın kuşumm
sonra ağaçlar arasında kovalamaca da oynayın ama

bende teste verdigim paralara acıyomm ama bu ay iki tane almıs gelmiş kocam saolsun.yapamadım bu ayy gelecek aya işalah kısmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…