- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.601
hemen yapppp
tatlım seni üzmek istemem ama yerinde olmak istemezdim.Hepsi hatalı bence.Ama sen takmamaya çalış kafana çok sıkıntıya girersen eşinle düzgün bir şekilde konuşursun
Allah seni
hemi de ballı lokma dadlısıııııcok datlıyım demiiii
bide bana sor ben zannederdimki hemen gerekeni yapıyosun :)oluveriyor...ama ne bileyim olmayınca hemen üzülmeye başladım çok sıkıntılıyım yine bu seferde inş. vardır bebiş...:)
evet çok tatlısın benim hiç aklıma gelmez öyle şakalar yapmak.cok datlıyım demiiii
tatlım seni üzmek istemem ama yerinde olmak istemezdim.Hepsi hatalı bence.Ama sen takmamaya çalış kafana çok sıkıntıya girersen eşinle düzgün bir şekilde konuşursun
saol canım...geçmiş olsun canım biz de korktuk sen gelmeyince inşallah ilaçla geçer
sana ne olduuu?
pasimmm çok sevindim.
ama benım de moralim bozuk adetim çok az ve çok koyu geliyorr çamur gibi.
kistten şüpheleniyorumm
hey allahım hemen her şeyde yumurtlamayı düşünüyoz yaaaevet çok tatlısın benim hiç aklıma gelmez öyle şakalar yapmak.
Eşim haklısın dedi ama ben ne yapabilirim diyor ve bu konuyu konuşmak istemiyor delleniyor ailesini değiştiremez ki oturmuş bi karakterleri var. biliyorum o da çok üzülüyor.
Allah tan kendisi öyle değil herşeyi reddeden çok para tutan ve bencil biri olsa ben napardım.
üzdüm ya kendimi yine tutmıycak çocuk dün de yumurtlamıştım ne güzel
saol canım...
sanki hafifledi..
bugün daha iyiyim çok şükür...
canım sen neden hemen kötü şeyden şüpheleniyorsun..
benimde bu ay başlarken oyle oldu çamur gibi geldi...
dün birden çok fazla kanamam oldu..
şimdi leke leke geliyo..
aman napim nasıl canı isterse oyle gelsin..
sende takılma...
hemen yapppp
heyecanlandım yaaa en kısa zamanda yapıcam .inşallah hamişimdir .canım cok tşkr ederim .:)
hemen yapppp
heyecanlandım yaaa en kısa zamanda yapıcam .inşallah hamişimdir .canım cok tşkr ederim .:)
hemen yap ve bize de haber ver.
ALlahım tez zamanda kavultursun bebeklerimizeeee.Aminn
hey allahım hemen her şeyde yumurtlamayı düşünüyoz yaaa
ayyy tatlım sorma ben hep böyleyim işte.
şimdi doktorumla konuştumm neden böyle kist olabilir mi diye görmem lazım ama kist değildir dedi.Kİst belirtisi mi bu dedim hayır dedi rahatladım.
ve yıne klomene başladım ayrıca soğan suyunu da sordum bu ay sıkıcıam dişimi her bi yanımı ve yapıcammm
Allahımyardım ettt.
sana da çok sevindim tatlım ,
temizmiş tahlillerinnn
Passsiiiiiiiiiiiiiii neden konuşmuyon kuşuummmm
hey allahım hemen her şeyde yumurtlamayı düşünüyoz yaaa
ayyy tatlım sorma ben hep böyleyim işte.
şimdi doktorumla konuştumm neden böyle kist olabilir mi diye görmem lazım ama kist değildir dedi.Kİst belirtisi mi bu dedim hayır dedi rahatladım.
ve yıne klomene başladım ayrıca soğan suyunu da sordum bu ay sıkıcıam dişimi her bi yanımı ve yapıcammm
Allahımyardım ettt.
sana da çok sevindim tatlım ,
temizmiş tahlillerinnn
canım ben de cumartesi başlıcammm nolur birbirimize destek olalım ve bunu yapalım bu ayycanım kusura bakma mutfağa gidip geliyorum..
inşallah bu ay daha iyi olacak senin için...
kontrollerinede gideceksin...
sonrada bebişin gelecek allahın izniyle...
bende baksana kendi kendime diyorum ..
içemem mideme dokunur diyodum..
ilaçlarla midemide korruma altına aldım..
pazar günü başlıyorum allahın izniyle.. soğan suyuna.
evet yaa tek derdimiz o başka herşey hikaye yakında eşleri de sallamıycaz tek derdimiz yumurtlama, soğan suyu, erken hamilelik belirtileri olacak
canım bak şu an soğan suyum yanımda ılımasını bekliyorum. hiç kötü bir tadı yok yemeğin yanında pişmiş ya da çiğ soğan yeriz ya onun gibi hatta daha hafif. eşim akşam dedi ki bana da yap çok sever soğanı. yemeklerine soğan yapıp yiyorsan bunu da içersin başarılar
17 hazirandaki üstüne görmeyse hamileysen büyük ihtimalle çıkar. ama çıksa da bazen bu kadar geç olan kimyasal olabiliyor. o yüzden kand baktırmanda fayda var
hürrem başladı özette.kocamı beklerken bir girip bakayım dedim.
evet yaa tek derdimiz o başka herşey hikaye yakında eşleri de sallamıycaz tek derdimiz yumurtlama, soğan suyu, erken hamilelik belirtileri olacak
canım bak şu an soğan suyum yanımda ılımasını bekliyorum. hiç kötü bir tadı yok yemeğin yanında pişmiş ya da çiğ soğan yeriz ya onun gibi hatta daha hafif. eşim akşam dedi ki bana da yap çok sever soğanı. yemeklerine soğan yapıp yiyorsan bunu da içersin başarılar
canım ben de cumartesi başlıcammm nolur birbirimize destek olalım ve bunu yapalım bu ayy
Karanfilim ben soğan delisiyim resmen ama o suyun tadı çok çirkin geldi bana 2 bardak içebildim sadece.
ama bu ay yapıcam kararlıyımmm
e
evet bende kararlıyım içicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?