Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bide bana sor ben zannederdimki hemen gerekeni yapıyosun :)oluveriyor... ama ne bileyim olmayınca hemen üzülmeye başladım çok sıkıntılıyım yine bu seferde inş. vardır bebiş...:)

hadi canlarr ben giderrr.....yememek yiytp eltime gitcem yarın sabah görüsürüzz see you......

cok datlıyım demiiii
hemi de ballı lokma dadlısııııı
bide bana sor ben zannederdimki hemen gerekeni yapıyosun :)oluveriyor... ama ne bileyim olmayınca hemen üzülmeye başladım çok sıkıntılıyım yine bu seferde inş. vardır bebiş...:)

tatlım doktor kontrolunde ol yine de testlerini yaptır.ama 3 ay için erken diyorlarr takma kafana benım de 3 ayımdı olmadııı napalımmm

cok datlıyım demiiii
evet çok tatlısın benim hiç aklıma gelmez öyle şakalar yapmak.
tatlım seni üzmek istemem ama yerinde olmak istemezdim.Hepsi hatalı bence.Ama sen takmamaya çalış kafana çok sıkıntıya girersen eşinle düzgün bir şekilde konuşursun

Eşim haklısın dedi ama ben ne yapabilirim diyor ve bu konuyu konuşmak istemiyor delleniyor ailesini değiştiremez ki oturmuş bi karakterleri var. biliyorum o da çok üzülüyor.
Allah tan kendisi öyle değil herşeyi reddeden çok para tutan ve bencil biri olsa ben napardım.

üzdüm ya kendimi yine tutmıycak çocuk dün de yumurtlamıştım ne güzel

geçmiş olsun canım biz de korktuk sen gelmeyince inşallah ilaçla geçer
saol canım...
sanki hafifledi..
bugün daha iyiyim çok şükür...
sana ne olduuu?

pasimmm çok sevindim.
ama benım de moralim bozuk adetim çok az ve çok koyu geliyorr çamur gibi.
kistten şüpheleniyorumm

canım sen neden hemen kötü şeyden şüpheleniyorsun..
benimde bu ay başlarken oyle oldu çamur gibi geldi...
dün birden çok fazla kanamam oldu..
şimdi leke leke geliyo..
aman napim nasıl canı isterse oyle gelsin..
sende takılma...

hey allahım hemen her şeyde yumurtlamayı düşünüyoz yaaa

ayyy tatlım sorma ben hep böyleyim işte.
şimdi doktorumla konuştumm neden böyle kist olabilir mi diye görmem lazım ama kist değildir dedi.Kİst belirtisi mi bu dedim hayır dedi rahatladım.
ve yıne klomene başladım ayrıca soğan suyunu da sordum bu ay sıkıcıam dişimi her bi yanımı ve yapıcammm
Allahımyardım ettt.

sana da çok sevindim tatlım ,
temizmiş tahlillerinnn

Passsiiiiiiiiiiiiiii neden konuşmuyon kuşuummmm

canım kusura bakma mutfağa gidip geliyorum..
inşallah bu ay daha iyi olacak senin için...
kontrollerinede gideceksin...
sonrada bebişin gelecek allahın izniyle...
bende baksana kendi kendime diyorum ..
içemem mideme dokunur diyodum..
ilaçlarla midemide korruma altına aldım..
pazar günü başlıyorum allahın izniyle.. soğan suyuna.

evet yaa tek derdimiz o başka herşey hikaye yakında eşleri de sallamıycaz tek derdimiz yumurtlama, soğan suyu, erken hamilelik belirtileri olacak

canım bak şu an soğan suyum yanımda ılımasını bekliyorum. hiç kötü bir tadı yok yemeğin yanında pişmiş ya da çiğ soğan yeriz ya onun gibi hatta daha hafif. eşim akşam dedi ki bana da yap çok sever soğanı. yemeklerine soğan yapıp yiyorsan bunu da içersin başarılar

canım ben de cumartesi başlıcammm nolur birbirimize destek olalım ve bunu yapalım bu ayy

Karanfilim ben soğan delisiyim resmen ama o suyun tadı çok çirkin geldi bana 2 bardak içebildim sadece.
ama bu ay yapıcam kararlıyımmm

ya şu haticenin de ömrü üzülmekle mi geçecek önce sevdiğine kavuşacam diye üzüldü şimdi de bebğini düşürdü...

e

evet bende kararlıyım içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…