- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #28.601
bak benim de öyle oldu ve doktorum o lekelenmeleri adetten saymıyoruz normal adet kanamasının başladığı günü sayıyoruz dedi ozaman 22 si al canım kaç günde görüyorsan ona göre say
önceden lekelenmeler öyle sürünmezdi ve tam 28 günde adet olurdum. ama tam iki aydır önce 4 sonra 10 gün gecikmem oldu sence batımı ne olarak hesaplıyım?
ay çok şey sordum utandım:26::78:
aaa deli ne utanıyosunn
bence yine 28 günde gelmesi lazım yani 20 haziranda canım.. ama malum son yaşadığın eğer adet değil kimyasal ve düşükse ki bence öyle ozaman bu ay gecikebilir adetin oyüzden tahmini yumurtlama gününe 14 ekleyerek en geç bat tarihini de bulabilirsin
aaa deli ne utanıyosunn
bence yine 28 günde gelmesi lazım yani 20 haziranda canım.. ama malum son yaşadığın eğer adet değil kimyasal ve düşükse ki bence öyle ozaman bu ay gecikebilir adetin oyüzden tahmini yumurtlama gününe 14 ekleyerek en geç bat tarihini de bulabilirsin
o zaman ayın 14 ü çıkıyo daha da erken yani
neyse canım ben ayın 20 sinde kana gideyim mi yoksa filizi taklit edip -belki bişeyler bulaşır- iki gün önce idrar mı yapsam
Bu düzensizlikler hep kafamızı karıştırıyor,benimde 28 günden şaşmayan adetim son 4-5 aydır hep 5-6 gün erken geliyor
Bu düzensizlikler hep kafamızı karıştırıyor,benimde 28 günden şaşmayan adetim son 4-5 aydır hep 5-6 gün erken geliyor
sen de çocuk düşünmeye başladıktan sonra mı düzenlizleşti adetin. ama benim geçen ay döllenme olmuş ama tutmadı işte o yüzden gecikti sanırım adetim.
ezgicim ayın 18 inde kana gidiyorum ne dersin?
sen de çocuk düşünmeye başladıktan sonra mı düzenlizleşti adetin. ama benim geçen ay döllenme olmuş ama tutmadı işte o yüzden gecikti sanırım adetim.
Evet canım çocuk istediğimiz ay başladı düzensizlikler..
eee daha iyi tatlım sen bizden daha az bekliyosun
ayyy hadi hayırlısıııııııııı
hee gülüm orası doğruu bakk
içimden bir sesss diyorkinee, Ramazan bayramına kadar hepimiz, topumuzz hamiş olacazzzzzzzzzz
içimden bir sesss diyorkinee, Ramazan bayramına kadar hepimiz, topumuzz hamiş olacazzzzzzzzzz
kürrr okumaktan şaşı kalcammm
kuzum gene ne kürü arıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?