Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ya ben bu akşam idararda yapsam çıkar mı artık...... akşam idrarıyla....

valla tatlım %50 ihtimal çıkarbilir ama çıkmazsa üzülmek yok bunu göze alıyosan yap da gel sen de bas çığlığı burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet ya ben de onu düşünmüştüm. yumurta büyümeye başladığı andan itibaren sayılıyo değil mi bebek.
bu arada ezgi sen ne zaman yapacaksın ve ne testi yapcaksın bu ay senle yakınız biliyosun

canım benim bat 24ü eee o gün eşimin doğumgünü yani geçmesini bekleyememm büyük ihtimal ya 1 gün önce ya da ogün kanda baktırırm ama ben önceden test de yaparım

ben ne zaman ve ne testi yaptırayım sen ne dersen onu yapacam söz hiç kendi başıma önceden test filan yapmıycam.
ama canım bugün benim ümidim kırıldı biraz biliyor musun çünkü en kritik zamanda kandil de girdi 2 gün ara verdik. o yüzden moralim ve ümitlerim düştü biliyo musun
ama herşey Allah tan bu ay olmazsa sonra olmazsa ondan sonra. hem yaz tatilinde daha rahat olurum. ohh öğlene kadar uyu sanki şimdi uyumuyom da

Selam kızlarr nasılsınızz,pembiq can sabahları ateş ölçmenin bir saati varmı...?Ben bu sabah başladım ama hangi satti bilmiyorum saate bakmadım,gözlerim kapalıydı dereceyi koltuğumun altına almışım sonrada üstüne uyumuşum

Son düzenleme:

ee 2 gün aradan bişey olmaz ama bugün çalışman lazım ozaman malum spermlerin ömrü 3 güne kadar dayanabiliyor.. hem bak olduktan sonra tek seferde oluyor be canımmm..senin bat hangi gündü?

hoşgeldin canım..
önemli olan sabah ilk uyandığında yataktan çıkmadan ve her sabah aynı saatte aynı şekilde ölçmen..
ama koltuk altı pek güvenilir değil canım dil altından ölçmen lazım

sağlık ocakları yapar mı ya.... ama aile hekimimiz var de mi yapar mantık olarak.....

evet canım benim geçen ay 5.13 çıktı hem de sağlık ocağında 2 gün sonra başkent hastanesinde(hem de A grubu iyi bi hastane yani) 0 çıktı. 3 gün sonra eğitim araştırmada yaptırdım 0.8 çıktı. yani giderek düşmesi gerekirken(sanırım kimyasal gebelikti döllenme olup adetle atıldı diye düşünüyorum) özel hastanede 0 çıktı küsüratsız. bence sağlık ocakları gayet de iyi ölçüyor. hem de hiç ücret ödemiyorsun.

bir giriyom bi çıkıyomm hAMİLE Haberi alıyorumm.tekrar gireyim çıkayımm pempenin ve ebrunun hamile haberlerini alalyımm

ezgicim bende şuan adet görüyorum lekelenmeler başladı adet bittikten sonra inşallah bizde korunmuycaz ve hayırlısıyla tüm isteyenlere içlerindede bana hayırlı evlat nasip eder rabbim inşallah....

hoşgeldin canım..
önemli olan sabah ilk uyandığında yataktan çıkmadan ve her sabah aynı saatte aynı şekilde ölçmen..
ama koltuk altı pek güvenilir değil canım dil altından ölçmen lazım

Hoşbuldum tatlım teşekkür ederim,ozaman yarın başka bir derece almam gerekiyor,bendeki sadece koltuk altından ölçüyo sanırım:26:hani şu içinde civa olanlardan almıştım..

ee 2 gün aradan bişey olmaz ama bugün çalışman lazım ozaman malum spermlerin ömrü 3 güne kadar dayanabiliyor.. hem bak olduktan sonra tek seferde oluyor be canımmm..senin bat hangi gündü?

ayın 19 unda kahverengi leke geldi ben namazı filan bıraktım. 20 sinde yine aynı kahverngi ama nerdeyse hiç gelmedi gibi bişey. 21 inde 1 damla kahve pembe arası ama o damladan sonra hiç gelmedi. 22 sinde de kan gövdeyi götürdü
sen olsan batı ne sayardın?
hadi çöz bakalım 4 bilinmeyenli denklem??

bu arada hamile olan arkadaşlarımın allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....

Hoşbuldum tatlım teşekkür ederim,ozaman yarın başka bir derece almam gerekiyor,bendeki sadece koltuk altından ölçüyo sanırım:26:hani şu içinde civa olanlardan almıştım..

benim eşim sağlıkçı. dijitaller güvenilir değil en iyi onlar ölçüyo dedi ama burdakiler hep dijital kullanıyo

bak benim de öyle oldu ve doktorum o lekelenmeleri adetten saymıyoruz normal adet kanamasının başladığı günü sayıyoruz dedi ozaman 22 si al canım kaç günde görüyorsan ona göre say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…