- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.941
demekkı catladıktan sonra 9 aylık dogum yapıyoruz yanı 9 ay 10 gun yalan
ayyy kız ben geçen ay yapamadım
ama bu ay kararlıyım valla ne kadar yapabilirsem yapıcammmm
kokusunu duymadan ....burnumu tıkıyommm,bi dikişte bitirıyommve hemen ardından şeker atıyom ağzımaaa
ben bır hafta kadr yapabılmıstım sonra daha yapamadım.kısmet degılmıs dıyorum artık ne dıyım
sahii annen nasıl oldu tatlım?
ayy valla anlamadım ben
ndeden sat baz alınıyor da yumurtanın çatladığı gün değil..?
1 hafta acilde yattı biraz iyileşti, teşhis koyamadılarşu an ankarada yeniden bakılıyor, çok şükür iyi
ben bir haftayı bir göreyim deee
15 gün aslında zulüm geliyor ama napalımm
1 hafta acilde yattı biraz iyileşti, teşhis koyamadılarşu an ankarada yeniden bakılıyor, çok şükür iyi
ıcebılıyosan yap bırakma 15 gun ıcınde benden koca bır aferın sana
merhaba kızlar.. birkaçgün girmeyeyim ne kadar dayanabiliyorum diye denedim,ama sizi özledimlistedeki yeni hamişlere gözleri aydın diyorum,olmayanlarada allah versin diyorum
merhaba kızlar.. birkaçgün girmeyeyim ne kadar dayanabiliyorum diye denedim,ama sizi özledimlistedeki yeni hamişlere gözleri aydın diyorum,olmayanlarada allah versin diyorum
gecmıs olsun canım nesı var kı
hoşgeldin canım..
niye kaçıyosun bizden
hay allahım ya nıye dıkkat etmez bu uyuz doktorlar.allah dusurmesın hıc bırının elıne cok gecmş olsun canım ınsallah ıyı olurSafra kesesi iltihabı teşhisiyle hastanede 1 hafta serumlu antibiyotik yiyince vücudunda 40 kilo kadar ödem oluştu, iki akciğeride su topladı nefes alamadı 1 hafta. kan sıvılığı arttı ve iç kanama şüphesiyle tıp fakültesine sevkedildi, 1 hafta acilde yattı ben de yanındaydım ancak bu durumun sebebini bulamadılar yanlış tedavi dediler, biz de taburcu olunca gazi üniversitesine kaldırdık şimdi orada bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?