Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayyy kız ben geçen ay yapamadım
ama bu ay kararlıyım valla ne kadar yapabilirsem yapıcammmm

kokusunu duymadan ....burnumu tıkıyommm,bi dikişte bitirıyommve hemen ardından şeker atıyom ağzımaaa

ben bır hafta kadr yapabılmıstım sonra daha yapamadım.kısmet degılmıs dıyorum artık ne dıyım

merhaba kızlar.. birkaçgün girmeyeyim ne kadar dayanabiliyorum diye denedim,ama sizi özledim listedeki yeni hamişlere gözleri aydın diyorum,olmayanlarada allah versin diyorum

gecmıs olsun canım nesı var kı

Safra kesesi iltihabı teşhisiyle hastanede 1 hafta serumlu antibiyotik yiyince vücudunda 40 kilo kadar ödem oluştu, iki akciğeride su topladı nefes alamadı 1 hafta. kan sıvılığı arttı ve iç kanama şüphesiyle tıp fakültesine sevkedildi, 1 hafta acilde yattı ben de yanındaydım ancak bu durumun sebebini bulamadılar yanlış tedavi dediler, biz de taburcu olunca gazi üniversitesine kaldırdık şimdi orada bakılacak

hay allahım ya nıye dıkkat etmez bu uyuz doktorlar.allah dusurmesın hıc bırının elıne cok gecmş olsun canım ınsallah ıyı olur

Kızlar yaaaaaaaa benim geçen ay 13. gün yumurtam çatladı hemen de çalıştık ama olmadı, nasıl olcak bu iş yaaaa iyice şaşırdım:26: demekki benim ağır kanlı kocişin uyuşuk spermleri gitmemişler yumurtama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…