Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben geldimmm,amma kaynatmışsınız heee,soğan suyunu hazırladım mutfağımı topladım,ılımak bilmiyo ya soğun suyuu,acımdan ölücemm,bende aldım kabı soğuk suya oturttum çok akıllıyım çokkkbu arada yeni gelenler hepinizz hoşgeldinizz,beloved11 çok geçmiş olsun tatlım,Rabbim tez vakitte annene şifa versin inşallahhh....

hoşgeldiinn

ama bilmiorum ki bebişim zaten ekranı şaşı görüyorum

ben yarın ki ateşimle yumurtamın çatlayıp çatlamadığını anlayacağımmmmm

hadi bakalımmm

kızlar ben çıkıyorummm acaip uykum geldi duş aldıktan sonra..

siz de alın ben çok ucuza aldımm

öpüldünüz hepinizz iyi gecelerrrrrr

içtim bakalımmmm soğan suyunuu,çok rahat içtim ama şuan midem allak bullakk sanırım geri çıkacakkkk

sen hoşgeldin tatlım ben de beş gidiorum

gitmeeeeeeeeeeeeeeee sen hastamısın canım

canım dünden beri zaten çok yorgun ve uykusuzdum birde bugün baya yoruldum şaftım katydı anlayacağın bi duş alayım ya ayılacam ya bayılacam bakalım

tatlım bak hemen arkasından beklemeden ağzına sevdiğin bir şeyi att
ben şeker atıyorum hiç ama hiç tadı kalmıyorr

Ama o son yudummmm

Sağol gülüm öyle yapim,içmeden besmele çektim dua ettim,üstüne birde ezan okudu ohhhh maşallahhçok rahat içtim aslında,sonrasında af buyurun geğirti filan geldi geri çıkacak sandım,ama geçti şükür

sen hoşgeldin tatlım ben de beş gidiorum

canım dünden beri zaten çok yorgun ve uykusuzdum birde bugün baya yoruldum şaftım katydı anlayacağın bi duş alayım ya ayılacam ya bayılacam bakalım

uykusuuuzz?? tamam canım duş iyi geliyo insana rahatlarsın hadi git bakalım byee

aynen tatlım ben de besleme ne var ne yoksa çnce beş dakka bi ibadet ediyom resmennn

ama Allah veriyor sanki gücünü yapalım canım bu ayyyyy bitirelimmm.
eşim de sağolsun bana çok destek oluyorr.
ben b, elimle bardağı bir elimle burnumu tutuyomm eşim dee hemen hoopp şekeri atıyor ağzımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…