- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.981
bırak şimdi ateşi benım soruma cevap verr
benim bu sabah ateşim 37.0 çıktıı
benım deee
bu hafta sonu yapacaktım güya ama görümcemler geldiii 2 gün kaldılar
doğal olrak camlar da kaldıı
hayırlı olsun bebişiii..
eee nolmuş bize, biz de doğurucaz şekeriimm
ben geldimmm,amma kaynatmışsınız heee,soğan suyunu hazırladım mutfağımı topladım,ılımak bilmiyo ya soğun suyuu,acımdan ölücemm,bende aldım kabı soğuk suya oturttumçok akıllıyım çokkk bu arada yeni gelenler hepinizz hoşgeldinizz,beloved11 çok geçmiş olsun tatlım,Rabbim tez vakitte annene şifa versin inşallahhh....
kızlar ben kaçarrrr
kendimde hal bulursam ara ara bakarım sizee
hoşgeldiinn
ama bilmiorum ki bebişim zaten ekranı şaşı görüyorum
ben yarın ki ateşimle yumurtamın çatlayıp çatlamadığını anlayacağımmmmm
ben geldimmm,amma kaynatmışsınız heee,soğan suyunu hazırladım mutfağımı topladım,ılımak bilmiyo ya soğun suyuu,acımdan ölücemm,bende aldım kabı soğuk suya oturttumçok akıllıyım çokkk bu arada yeni gelenler hepinizz hoşgeldinizz,beloved11 çok geçmiş olsun tatlım,Rabbim tez vakitte annene şifa versin inşallahhh....
gitmeeeeeeeeeeeeeeeesen hastamısın canım
içtim bakalımmmm soğan suyunuu,çok rahat içtim ama şuan midem allak bullakk sanırım geri çıkacakkkk
tatlım bak hemen arkasından beklemeden ağzına sevdiğin bir şeyi att
ben şeker atıyorum hiç ama hiç tadı kalmıyorr
Ama o son yudummmm
sen hoşgeldin tatlım ben de beş gidiorum
canım dünden beri zaten çok yorgun ve uykusuzdum birde bugün baya yoruldum şaftım katydı anlayacağınbi duş alayım ya ayılacam ya bayılacam bakalım
hadi bakalımmm
kızlar ben çıkıyorummm acaip uykum geldi duş aldıktan sonra..
siz de alın ben çok ucuza aldımm
öpüldünüz hepinizz iyi gecelerrrrrr
kızlarr topiğimiz 3000 mesaja ulaştıı,ve benimki oldu 3000.uğurlu olur inşallahhh
Sağol gülüm öyle yapim,içmeden besmele çektim dua ettim,üstüne birde ezan okudu ohhhh maşallahhçok rahat içtim aslında,sonrasında af buyurun geğirti filan geldi geri çıkacak sandım,ama geçti şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?