- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.121
annem bana dün kendi yeni gelinken giydigi pembee dantelli bi gecelik verdiii.bidee bebekk önlügüü dediki insalah bu ay ugur getirir.ben dün aksam giydim o geceligiii çokk duygulandımm
cumartesi günü bi dügüne gittk.orda arkadaslarda vardi.bir tanesii 9 senedir evli ama bebegi yokk.dedimkii sen hamilemisin yüzün bi acayipp.bana deesinmiii tüp bebege gittik koydurduk bekliyorum.anaa dedim münneccim gibi kızımm
kızlar ben kalkıyorum ama gözüm üstünüzdeeeee:88::88:
inşallah canım sana uğur getirsin gelsin bu ay bebişin..
bu arada cardelen test yaptırdımı:44::44::44:
bende koydurucam ağustos başında
kızlar ben kalkıyorum ama gözüm üstünüzdeeeee:88::88:
çok sevindim canim allah tamamını erdirsinn.benimde kan pıhtılaşma sorununm var ve 2 gebeligimde bu yüzden bitti.insalah yeniden senni gibi kalabilirim
amin canım inşallah olur arkadaşim sana tavsiye her ay adetınden 2.3 gun önce hcg baktır cünku pıhtılaşmada gebeligi ne kadar erken ögrenirsen o kadar ii cünkü olup olmaz düşüyor bide benım doktor kalp atişlarını duyalım igneye başlayalım demişti ama biz dinlemedik ögrenir ögrenmez başladık bu zaman geldık valla yoksa düşerdi iykide başaladık arkadaşımda var 7haftaya geliyordu kalp atışı başlayacagı zaman düşüyordu oda hamile ve hemen igneye başladı 10 haftasında dikkat et hcg derim insallah rabbim gönlune versın
selam kızlar bende hamiş kalmak istiyorum bebişim olsun istiyorum her ayın 9 undan 9 una hasta oluyorum inşallah bu ay olmam gögüslerim çok şiş adetime 2 gün var arada karın alt bölgeme bi agrı giriyo çok sık değil ama arada hamilemiyim acaba 4 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı ben bunun doğruluğuna inanmadım adetimi bekliyorum cuma günü beta hcg ye baktırcam eger adet olmassam tabi.kafam karma karışık ama adet olurum hamilede olabilirim karma karışığım:44::44::44:
canim belirtilerin hamilelige çok benziyo ama YİNEDE ALLAH bilirr.4 gün erken testr içinn en iyisi adetin 1 gün geçsin kana gitt
ay inşallah canım ya bende bilemiyorum ki adet belirtilerinede benziyo karıştı kafam
:80::80::80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?