- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.081
günaydın aşkitommm
evet canım ben ezberledim nerdeyse tabloları her gün benim ateşimle karşılaştırıyorum
canım bu bilgisayardan olmuyor koymak isterdim tabi....
şimdi gittim test yine baktım orda duruyor çizgi bir yere gitmemiş
ne garip ya varmı yokmu acaba bilemiyorum
özel hastaneyi aradım varmı yokmu diye bakarız dedi ama kandanmı bakıcaklar onu bile sormayı unuttum sizler çok kana gidiyorsunuz ben hiç gitmedim varmı yokmu diye kankanmı bakılıyor :89:
:123::123::123::123:
canım çok sıkkın of yaaa
günaydın aşkitom nasılsın...
:123::123::123::123:
pembig o zaman varmı yokmu diye baktirim sayısal baktırmam için sabah gitmem gerekiyormuş sence napim varmı yokmu diye peki kandamı bakıyorlar acaba ayyy onu sormayı unuttum
hoşgeldin canım..
evlilik yıldönümünüzmü bugun....
allah bir yastıkta sağlıklı uzun nice yıllar nasip etsin...
ben kendimi dün evlendim gibi hissediyorumm.dün gecede ilk gerdege girişimiz olduu.yani benim kaygim kalmadı henüz 1 günlük evliyimm.hamile kalmam için çok erkenn
nasıl geçti dün akşam
hayırdır canım???
iyiyim tatlım çok şükür, sen nasılsın?
yoksa sen de evlendiği gece hamile kalanlardan mı olacaksın
korkuyorum ezgikandadır inşallah bencede git baktır sayısına ihtiyacımız yok şimdibugün önemli olduğu için acele öğren, sayısına sonra baktırırsın
bayada uzak ya offff orda negatif duyunca naparım acaba tek basıma korkuyorum ızlar gitmeye açıkcası.....bi kahvaltı yapımda belki giderim:86:canım hayırlısı olsun ..
bence hamilesin..
git kan ver kurtul endişe etmekten..
bende iyiyim hamdolsun..
koşturmaca devam..
elbise arayışı içindeyim..
kafam allak bullak ..ne giysem beğeniyorum
hangisini alacağımı şaşırdım
ben kendimi dün evlendim gibi hissediyorumm.dün gecede ilk gerdege girişimiz olduu.yani benim kaygim kalmadı henüz 1 günlük evliyimm.hamile kalmam için çok erkenn
desene hatun güzel, ne giyse yakışıyor:82::82::82:
korkuyorum ezgi
bayada uzak ya offff orda negatif duyunca naparım acaba tek basıma korkuyorum ızlar gitmeye açıkcası.....bi kahvaltı yapımda belki giderim:86:
kız belki ilk geceden gebe kalırsın
korkuyorum ezgi
bayada uzak ya offff orda negatif duyunca naparım acaba tek basıma korkuyorum ızlar gitmeye açıkcası.....bi kahvaltı yapımda belki giderim:86:
ayyy heçç belli olmazzz.dün gece .çok rahattim ama işe yaramz sanirim çünkü daha yumurtlama zamanım degil.bebegim sen neyaptınn nasıl gidiyo başladınızmı çalışmaara
bana bu ay allah tarafından bir rahatlık geldiki sorma gitsin..
ne ateşimi ölçüyorum ne ovulasyon testi..
boyle bir isteksizlik umursamazlık..
öleceğimmi yaklaştı ne:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?