Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım hayırlısı olsun ..
bence hamilesin..
git kan ver kurtul endişe etmekten..

pembig o zaman varmı yokmu diye baktirim sayısal baktırmam için sabah gitmem gerekiyormuş sence napim varmı yokmu diye peki kandamı bakıyorlar acaba ayyy onu sormayı unuttum

ayy çok sevindim ben kanda baktırmadım bu sefer hiç evde test yapıp direk ultrasonda kalp atışı dinlemeye gittik sen şüphelisin sanırım bekleme kan testi yaptır bence

ben kendimi dün evlendim gibi hissediyorumm.dün gecede ilk gerdege girişimiz olduu.yani benim kaygim kalmadı henüz 1 günlük evliyimm.hamile kalmam için çok erkenn

kandadır inşallah bencede git baktır sayısına ihtiyacımız yok şimdi bugün önemli olduğu için acele öğren, sayısına sonra baktırırsın
korkuyorum ezgi

canım hayırlısı olsun ..
bence hamilesin..
git kan ver kurtul endişe etmekten..
bayada uzak ya offff orda negatif duyunca naparım acaba tek basıma korkuyorum ızlar gitmeye açıkcası.....bi kahvaltı yapımda belki giderim:86:

korkuyorum ezgi

bayada uzak ya offff orda negatif duyunca naparım acaba tek basıma korkuyorum ızlar gitmeye açıkcası.....bi kahvaltı yapımda belki giderim:86:

kız ne korkuyosun sanki ameliyata gidiyosun.. ölüm yok ya ucunda en fazla hamile değilsindir ki buna da alışığız zaten

Son düzenleme:
ayyy heçç belli olmazzz.dün gece .çok rahattim ama işe yaramz sanirim çünkü daha yumurtlama zamanım degil.bebegim sen neyaptınn nasıl gidiyo başladınızmı çalışmaara

bana bu ay allah tarafından bir rahatlık geldiki sorma gitsin..
ne ateşimi ölçüyorum ne ovulasyon testi..
boyle bir isteksizlik umursamazlık..
öleceğimmi yaklaştı ne:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…