Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

laporosopi kapalı ameliyat canım yanı gobek deliğinden kamera sokuyolar kasıklardan 2-3 cn kesip içeriye bakıyolar o şekilde oldu bende kist var onu alırken dr um tüplere de baktı kapalımı açıkmı diye o şekilde gordu yane

ayşeemmmm
sen gündüz uyuyunca sersemliğini nasıl atıyosun yavrum
ya çok fena oldum ben hiç alışık değilim böyle günüdüz uykusuna başım bile çatlıyo şimdiii

listenin masallahi var valla
ay bende gormek istiorum nickimin yaninda hamile kelimesinii
napımmm yavrucumm çok yorgunum
şimdi geldim okuldan
bi de soğan suyu içiyorumm
bugün 3. günüm

ayy ben de yapicaktim ama kokar diye yapamadim bu ayy...kursum varda kokmak istemiom arkidislere..
tatilden donuste zaten tedaviye baslanicakk

doğru demekki ya ben korkmaya başladım ya benimde tüplerim kapalı çıkarsa ya allahım yardım et ya

ayşeemmmm
sen gündüz uyuyunca sersemliğini nasıl atıyosun yavrum
ya çok fena oldum ben hiç alışık değilim böyle günüdüz uykusuna başım bile çatlıyo şimdiii

sık sık yüzünü yıka soğuk suyla , birde kahvee ama ben artık bol sütlü içiyorumm..

anladım canım
ne güzel bebiş büyüyor

soğan suyunu yapıyorum ben bu ay
valla takdır ediyorum kendimi 3.günüm bugün
kararlıyım bitiricem
soğan kürü heee afiyet olsun

dogru diyonda emeklemekten dizlerim nasır olduu..... hosgeldin buaradaa nasıl gidiyo hayatt

benımde dizler fena kuzum hayırlısı ne diyelım ...
yumurtlama gunlerim ama canım istemıyor geriliyorum aşırı derecede Allah yardımcımız olsun
Dün gece halvete girdik sabah 5.30 da uyandım heyecandan sanki hamıle kalmısım gibi geldı ertesi gün testı olsa yapacagım o derece yanı
Ayy bu ebruşka benımde heyecan yumagına sardı

yaaa puffs 11 haftalığız dedi batı 25 mart

eee bende dün doktorum 11 hafta dedi ben bat 17 nisan :78::78::78::78::78:

heheheeee demek çoook beğendinnn

canım korkma 2 tüpün de kapalı olması çok düşük bir ihtimal ama olsa da tüp bebek var yanii bebek sahiibi olamazsın demek değil ki bu

he kız fena degil.valla öyle yada böylev içecem 42 günn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…