Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben kac aydir yastik yontemini denedimm..
ama bu ay yastik koymicam..
sanirim yastik koymayip yatinca spermleer daha cok icerde kalio gibi geldi bana..cunku cok sonra geldiler:26:

yumurtlama döneminde hangi gün bugün ayın kçı yarın olmazmı ya bugün çatladıysa psikoloji fln kalmadı...uffffff herkezde aynı sorun var desenerabbim herkeze meleğini göndersin inş

Orta doğu ve Balkanların en heyecanlı Anne adayından En heyecanlı haberi alalım Lütfen Hos geldın Canım Nedir sonuc :26:

pas vermiyo meltem bu bi,zeee

bu arada naber kuşummm

Aynen cok havalı bi Anne olacak
1 aydır kendı heyecan yaptı simdide bizi heyecanlandırıyor
iyiyim bende tatlım ne olsun kendimi yormayacaktım bu ay sözde ama hafta sonu yatılı mısafirlerim vardı yıne aynı yorgunluk dün gecede halvete girdik belime yastık koydum 1 saat yatıyım dedim bi uyandım sabah olmus
Sen neler yapıosun ne zaman yumurtlama gunlerin

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anne mi olacannn tatlimmmmmm heyecan paremm

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabuk yaz çabukk

kan yaptırdın mı

kiz hamilemisin ebruu kana gittinmiiiii ne catlation bizi meraktannn
kızlar ben sabah test yaptım 2.çizgi silite olsa evet vardı herkeste bunu gördü pembig kana git dedi bende bugün evlilik yıldönümü olduğu için eşime aksama süpriz yapmak için kana gittim ve sonuç
NEGATİF SAYISAL YAPMADILAR sadece gebelik varmı yokmu diye baktılar ...umutlarım suya düştü

canım yumurtlama günlerim valla bugün 10.günüm iişte bu aralar önemlii ve bundan birkaç gün sonrasıı.
ben de soğan suyu yapıyorum biraz zor oluyor ama yapıyorum yaniiii

aaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl negatif yaaaa

ebrucum sayısalı sözelimi var ya bu kanda gebelık testının nasıl yanı anlamadım ben

ya bu testler bizi hep hayal kirikligina ugratiorrr cnm bnm uzulme anliorum senii bnmde gecen ay iki testimde pozitfi cikti ama kan negatif cikti...bide adetim 10 gun gecmisti ne kadar umitlenmistim ama yikildim resmenbak nette bisi okudum bi hormon yuksekligide yapiomus pozitif..o da lh hormonuymuss ve de azda olsa hcg hormonu salgiliomus buda pozitif yapabiliomus..silikte olsa...lh hormonun yuksekligide pco dio..o yuzden ben de yumurtlamadigimi dusunuom bu ay ovul kitlerinden alicam zaten 20sinde randevum var jinekologta tedaviye baslanicak sanirim artikkkne guzel bak senin bi tane cocugun varmis bak biz daha bi tanesini bulamadikk

bilmiyorum canım bende şok şok şok oldum kanda gebelik varmı yokmu diye baktılar değerim kaç çıktı bilmşyorum elime NEGATİF yazan koca kağıdı verdiler yolladılar perşembe günüde adet olcam

ebrucum sayısalı sözelimi var ya bu kanda gebelık testının nasıl yanı anlamadım ben
evet canım bi sayısal değerini gösteren var
bide kanınd gebelik varmı yokmu o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…