- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.281
bizde öyle yaptık görev gibi olmuyor keşke kafamızdan atabılsekte hep öyle devam etse
Tabı bendede oluyor sanırım ayaklarımızı dikip yatıyoruz ya tüplerin içine kadar gidiyor sonra yavaş yavaş gelıyor .. rahım filmi cektırdıgımdede öyle olmustu sürekli içime salgılanan ilaç geldı
aynen ben cocuk icin ugrasmaya baslamadan once solmesi ayip ama cinsel hayatimiz cok iyiydii..ne zaman cocuk devreye girdi altust oldu psikolojik olarakkk
ya bız korunuyorduk bide hamıle kalacagım die aklım gidiyordu
Orta doğu ve Balkanların en heyecanlı Anne adayından En heyecanlı haberi alalım Lütfen Hos geldın Canım Nedir sonuc :26:
kiz hamilemisin ebruu kana gittinmiiiii ne catlation bizi meraktannn
pas vermiyo meltem bu bi,zeee
bu arada naber kuşummm
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anne mi olacannn tatlimmmmmm heyecan paremm
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çabuk yaz çabukk
kan yaptırdın mı
kızlar ben sabah test yaptım 2.çizgi silite olsa evet vardı herkeste bunu gördü pembig kana git dedi bende bugün evlilik yıldönümü olduğu için eşime aksama süpriz yapmak için kana gittim ve sonuçkiz hamilemisin ebruu kana gittinmiiiii ne catlation bizi meraktannn
canım yumurtlama günlerim valla bugün 10.günüm iişte bu aralar önemlii ve bundan birkaç gün sonrasıı.Aynen cok havalı bi Anne olacak
1 aydır kendı heyecan yaptı simdide bizi heyecanlandırıyor
iyiyim bende tatlım ne olsun kendimi yormayacaktım bu ay sözde ama hafta sonu yatılı mısafirlerim vardı yıne aynı yorgunluk dün gecede halvete girdik belime yastık koydum 1 saat yatıyım dedim bi uyandım sabah olmus
Sen neler yapıosun ne zaman yumurtlama gunlerin
kızlar ben sabah test yaptım 2.çizgi silite olsa evet vardı herkeste bunu gördü pembig kana git dedi bende bugün evlilik yıldönümü olduğu için eşime aksama süpriz yapmak için kana gittim ve sonuç
NEGATİFSAYISAL YAPMADILAR sadece gebelik varmı yokmu diye baktılar ...umutlarım suya düştü
kızlar ben sabah test yaptım 2.çizgi silite olsa evet vardı herkeste bunu gördü pembig kana git dedi bende bugün evlilik yıldönümü olduğu için eşime aksama süpriz yapmak için kana gittim ve sonuç
NEGATİFSAYISAL YAPMADILAR sadece gebelik varmı yokmu diye baktılar ...umutlarım suya düştü
ebrucum sayısalı sözelimi var ya bu kanda gebelık testının nasıl yanı anlamadım ben
bilmiyorum canım bende şok şok şok oldum kanda gebelik varmı yokmu diye baktılar değerim kaç çıktı bilmşyorum elime NEGATİF yazan koca kağıdı verdiler yolladılar perşembe günüde adet olcamcanım yumurtlama günlerim valla bugün 10.günüm iişte bu aralar önemlii ve bundan birkaç gün sonrasıı.
ben de soğan suyu yapıyorum biraz zor oluyor ama yapıyorum yaniiii
aaaaaaaaaaaaaaaaa
nasıl negatif yaaaa
evet canım bi sayısal değerini gösteren varebrucum sayısalı sözelimi var ya bu kanda gebelık testının nasıl yanı anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?