- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.081
slm kızlar az önce doktordan geldim halamın kızı ayarladı bu doktoru hsg ye baktı tahlillere eşimin sperm testine baktı yumurtaya baktı36 saat sonra çatlar bugün ve yarın yapın dedi herşey normal olacak sabırlı olun dedi inanın öyle rahatladımki kuş gibi hafifledim 1 yıldır kafamda hep şüphe vardı neden olmuyo diye şimdi diyorum amannn oh be olmazsa diğer ay yine deneriz artık parolamız bu eşimle
kız beni görsen kilo aldığımı görünce sen bile sevinirsin. afrikadakiler gibiydim.. düğünümde 42 kiloya düşmüştüm boy da 160.sonrada gel burda ağla pantalonumun düğmesini açıyorum artık diye
bence de bu da başka bir heyecan napalım..
inşallah kurtulmuşsundur canım kistlerinden ama sen yine aynı doktora gitmiyosundur inşallah
hay allah iyiliğini versin. afiyet olsun canım şifa niyetine inşallahh..
slm kızlar az önce doktordan geldim halamın kızı ayarladı bu doktoru hsg ye baktı tahlillere eşimin sperm testine baktı yumurtaya baktı36 saat sonra çatlar bugün ve yarın yapın dedi herşey normal olacak sabırlı olun dedi inanın öyle rahatladımki kuş gibi hafifledim 1 yıldır kafamda hep şüphe vardı neden olmuyo diye şimdi diyorum amannn oh be olmazsa diğer ay yine deneriz artık parolamız bu eşimle
ay napıyım ezgi burda bütün kadın doğum doktorları hakkında mutlaka bi söylenti var. yok o ii değil. yok o yanlış teşhis koyuyo.kafam iyice karıştı.değiştirsem yeniden bütün sıkıntılarını sil baştan başkasına anlat.yani anlıcan başa dönmek çok zor geliyo.şimdilik gidicem yine aynısına
Kızlar yaaaa deli cinler bana git yarın doktora gir ultrasona yumurtanın kaç mm olduğunu öğren diyo, mantıklı değilmi, yok arkadaş tutturamıyorum ben zamanı
Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 18 ziyaretçi)
görünmeyen bir kalabalık var şuan
oooh gözün aydın tatlımm ben de bu ay senin gibi rahatladım bütün tetkiklerde sonra resmen kuş gibi hafifledim.. sanki adam ceketini atsa hamile kalırım artık
tabii sen bilirsin canım ama doktorun göz göre göre kist oluşmasına sebep oldu nasıl güveneceksin... neyse bakalım inşallah birdaha böyle bişey yaşanmaz
maşallah canım iyice enerji depolanın hadi hayırlısı inşallah..
biri bi yerde bu topiğin linkini vermiştir kesin.
kızlar ben kaçıyorum. kocişim gelir birazdan pazara gitcez. ne getireyim pazardan size
tatlım için rahat edecekse git öğren bakalım
İçimin rahat etmesinden ziyade bikaç ilişkiyle kurtarırım ayıbide varmı yokmu en azından öğrenirim hatta varsa 2 güne bi gideyim ölçsün bu gün 7. gün ne zaman gideyim sence:97:
oooh gözün aydın tatlımm ben de bu ay senin gibi rahatladım bütün tetkiklerde sonra resmen kuş gibi hafifledim.. sanki adam ceketini atsa hamile kalırım artık
saol canımm evet ya sorma eşimede banad bi rahatlık geldi olur naıslsa Allahın izniyle diyoz artık stres yok bundan sonrası zevk
efeniiimmmmmmmm canikooommmmmm
kusum sperm tahlili ile ilgili bisi bilionmu elimde kocisin kagidi var daa:44:
ne gibi kuşum sor bakiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?