- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.041
pembig cim yeni bat 6 temmuz beni listeye yeniden eklermisin ?evet tatlım çok doğruuu bu yöntemmm
yeni bat ne yazalım listeye
a.selam canım
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
pembig dilerimki senin ateşin 36.7 36.8 ve son zamanlardada 37.0 çıksın sende anne ol çok istiyorum.....dualarım sizinle pembig ben sende çok farklı bişeyler hissediyorum reel hayatında insanları seven yardım eden içi temiz birisin bunu burdan ben hissedebiliyorum ...allah gönlüne göre versin kız bu arada senin eve yeni bir eşya girecek pahalı gibi gelmiş ama yok o fiyata o değer al sen all
allah hepimizden razı olsun ....klimamı alcanayyy canım allah razı olsunnn ne diyiimm sana benn...okurken gözlerim doldu inan bana..
bu arada hakkaten dün gece sıcaktan uyuyamayınca klima almaya karar verdim
bende iyiyim canım oğliş hasta ya kapris kapris kapriss
Merhaba arkideşlerrr:79::79:
Kızlar benim adet bu gün bitti, çalışmalara ne zaman başlıym:97: 10-12-14-16-18-20 iyimi bide sabah yapma olayına ne diyonuz, ben çalışıyorum, 8 de kalkıyorum olumsuz olmazmı ayyyyyyyyyy napcamızı şaşırdıkkkk:26: öğle arası daha iyi diye bişey çıkmaz inşallah yoksa 1 saatte mahvoluruz
Hoşgeldin canım annen nasıl?Kızlar benim adet bu gün bitti, çalışmalara ne zaman başlıym:97: 10-12-14-16-18-20 iyimi bide sabah yapma olayına ne diyonuz, ben çalışıyorum, 8 de kalkıyorum olumsuz olmazmı ayyyyyyyyyy napcamızı şaşırdıkkkk:26: öğle arası daha iyi diye bişey çıkmaz inşallah yoksa 1 saatte mahvoluruz
yok annem allah nasip ederse inşallah kız istiyorum adını da hüma koymak istiyorum..
ama sen dua et bebeğğiimmm hepimizin bebişleri olsunnnnn minnak minnakkkkk
Hoşgeldin canım annen nasıl?
Olacak olursa her halukarda olur canım. Sabah işini okullar kapanınca yapın nasılsa erkeğin yatakta bi saat yatmasına gerek yok. hoşş onları sabah uyandırmak mesele de
kızlar ben bir aydır ateş takibi yapıyorum ve ateş yöntemi çok doğru bir yöntem 1 aydır yumurtlıcam zaman düştü sonra aniden çıktı ( tabi ben o günü değerlendiremedim) sonra orta derecede gitti 36.5 de gitti hep ve adetime 3 gün kala 36.1 e düştü bu sabahta 35.8 e düştü ve ben adet oldum
testlere felan para yatırmayın alın bir ateş ölçer adete 3-4 gün kala yavas yavas düşüyorsa adet olcaksnız ben tuttum bu yöntemi
İyi iyi çok sevindim büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versinaaaaaaa bak o fikir aklıma gelmedi seminer dönemi biz 10 da gidiyoruz okuladeneriz artık, annem daha iyi canım meram tıpta 1 hafta yattı, dün de gazi tıpa yattı ankarada kardeşim yanında iyiymiş
Merhaba beni aranıza almayacakmısınız(((
iyi iyi çok sevindim büyük geçmiş olsun allah acil şiyasakli sitear versin
alırız canım accuk bekle pembiq gelsin..
Listeye ekler seni
tamam cnm bnm desteğe çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?