- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.541
minik kus kocisimin tahlili cok ii cikmis cok sukurdun sorduydun yaa
bu arada senin tulayin ve bnm batlarimiz ayniii
yaaa burda bi topikte kılzar gg dan almışlar 25 tane varmış içinde..
ama ben pek güvenilirliğine inanmadım sanki..
kullanıp memnun kalmayanda çok..
benimki çok güzeldi digital..
acaba çizgi koyumu açıkmı diye düşünmüyordun makina pozitif negatif gösteriyordu..
sende oranın sitelerine bak..
benimki clearblue markaydı..
bende ole dusunuorummmçok sevindim canim.demek sorun sendee
benimki şimdiden belli zaten sonuç
siz tülayla bekleyin
benimki şimdiden belli zaten sonuç
siz tülayla bekleyin
kızlar ben artık belirtilere asla ve asla inanmıyorum....2 hamileliğimdede belirtim uyuklamak olmustu bol bol uyumak uyanık olduğumdada ekşimiş hamur gibi koltuktan koltuğa düşüp gözlerim hep kapanıyordu ben kendimde bu belirtiyi arıcam artıkadetimin 2.günü bari saç boyası alimde moralim düzelsin accuk bakım yapam denize gidem geçen sene yüzmeyi öğrendiğimde sezon bitmişti bu sene bol bol yüzücem kızçeler yüzmek çok güzellll ohhhh kızgın kumlardan serin sulara atlıcam gariiii atlıcamda atlicam oh oh ohhhhhhh denizi çok seviyorum ohhhhhhhhhhhhhh ben bu ay kalırsam demizdede kalabilirim
bugün 12.günüm uzayan bişii gelmiyo benden.bide günlerdir atesim 36.0 idi ilk defa bu sabahh 36.1 çıktıı.dememkki ben ayy geç yumurtlayacam:26:
slm kızçeler naber siniz biz istanbulda pişiyoruz burda hava 31 derece mahallede bayılanlar felan oldu babamında tansiyonu şekeri çıkmıs bu sıcaklara dikkat
ciddimisin
dun eczaneye gittim ovul testi alicaktim cok pahali almadim valla yazik dedim bu kadar para veremem dedim ve de almadim
7 tanesi 100 frang ...tl olarak 150 liraya fln gelioooo pahali degilmiiii:26:
o digital olan bu dedigin marka ne kadar bilionmuu makinesii 280 frang testleri de 73 frang tii bide tlye cevirince ucuo maslllahhh
çalışmıyorumbende ole dusunuorummm
nie ole diosun calismiomusun
yaw ayın başındaa negatif olma olmaaevet 3.mizki aynıı ayyyyyyy dahada heycanlandım bu ay yariş gibii
hos geldınız sekerleeeeerrrr
sana bisi diyimmi bnm normal isim 35.7dir..
ama gecen ay bi dustu 35.5lara 35.4 35.3 hep ole gidio yukselmio atesim bende yumurtlamicammi nee[/QUOT
falla bilmiyom benimkide bu ayyyy 36.0 hepp.geç olcak zaaar.herhalde incir suyundan olduu
çalışmıyorum
kendimi fazla kandırmanın bi anlamı yok...
kız o makinası ayrı olan değil..
bu başka bi kutuda bi makina 7 çubuk var..
o makinası ayrı olan makina sabit sonra istediğin kadar çubuğunu alabiliyorsn..
o pahalı..
ama bu dediğim ucuz...
ama gecen ay bi dustu 35.5lara 35.4 35.3 hep ole gidio yukselmio atesim bende yumurtlamicammi nee[/QUOT
falla bilmiyom benimkide bu ayyyy 36.0 hepp.geç olcak zaaar.herhalde incir suyundan olduu
ben bu ay hiç ölçmedim
ölçmücemde..
zaten malum ölçsemde bişey anlamıyorum
incir kurumu yapiosun
yok cnm ya hepsi pahali 100den baslioo 7 tanesiii bilmiorum bana pahali geldii almicammm ne bu yaa o kadar da diil yaniii:95::95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?