Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar ben artık belirtilere asla ve asla inanmıyorum....2 hamileliğimdede belirtim uyuklamak olmustu bol bol uyumak uyanık olduğumdada ekşimiş hamur gibi koltuktan koltuğa düşüp gözlerim hep kapanıyordu ben kendimde bu belirtiyi arıcam artık adetimin 2.günü bari saç boyası alimde moralim düzelsin accuk bakım yapam denize gidem geçen sene yüzmeyi öğrendiğimde sezon bitmişti bu sene bol bol yüzücem kızçeler yüzmek çok güzellll ohhhh kızgın kumlardan serin sulara atlıcam gariiii atlıcamda atlicam oh oh ohhhhhhh denizi çok seviyorum ohhhhhhhhhhhhhhben bu ay kalırsam demizdede kalabilirim

o digital olan bu dedigin marka ne kadar bilionmuu makinesii 280 frang testleri de 73 frang tii bide tlye cevirince ucuo maslllahhh

bugün 12.günüm uzayan bişii gelmiyo benden.bide günlerdir atesim 36.0 idi ilk defa bu sabahh 36.1 çıktıı.dememkki ben ayy geç yumurtlayacam:26:

iyi yaprsın tabi..
ne belirtisi belirti falan yok..
biz kendi kendimize hayal edip sonrada ona inanıyoruz..
adet gecikmeden belirti olmaz diye doktorlar bangır bangır bağırıyor..
biz sancı girdi yok sancı çıktı..
aha bi daha bu defa öteki tarafa girdi çıktı..
dinle kendini normal zamandada var o sancılar..

yada biz hep hamileyiz haberimiz yok...
denizede gir..
sezon bitene kadar dalmayıda öğren..
keyfine bak..
istanbulun neresi dedik cevap yok ama

bugün 12.günüm uzayan bişii gelmiyo benden.bide günlerdir atesim 36.0 idi ilk defa bu sabahh 36.1 çıktıı.dememkki ben ayy geç yumurtlayacam:26:

sana bisi diyimmi bnm normal isim 35.7dir..
ama gecen ay bi dustu 35.5lara 35.4 35.3 hep ole gidio yukselmio atesim bende yumurtlamicammi nee

slm kızçeler naber siniz biz istanbulda pişiyoruz burda hava 31 derece mahallede bayılanlar felan oldu babamında tansiyonu şekeri çıkmıs bu sıcaklara dikkat

ciddimisin
dun eczaneye gittim ovul testi alicaktim cok pahali almadim valla yazik dedim bu kadar para veremem dedim ve de almadim
7 tanesi 100 frang ...tl olarak 150 liraya fln gelioooo pahali degilmiiii:26:

hos geldınız sekerleeeeerrrr

yemişimm belirtileriii.hiç aramıycam bu ayy belirti falan.belirti beni arasinnn

o digital olan bu dedigin marka ne kadar bilionmuu makinesii 280 frang testleri de 73 frang tii bide tlye cevirince ucuo maslllahhh

kız o makinası ayrı olan değil..
bu başka bi kutuda bi makina 7 çubuk var..
o makinası ayrı olan makina sabit sonra istediğin kadar çubuğunu alabiliyorsn..
o pahalı..
ama bu dediğim ucuz...

sana bisi diyimmi bnm normal isim 35.7dir..
ama gecen ay bi dustu 35.5lara 35.4 35.3 hep ole gidio yukselmio atesim bende yumurtlamicammi nee[/QUOT

falla bilmiyom benimkide bu ayyyy 36.0 hepp.geç olcak zaaar.herhalde incir suyundan olduu

kız o makinası ayrı olan değil..
bu başka bi kutuda bi makina 7 çubuk var..
o makinası ayrı olan makina sabit sonra istediğin kadar çubuğunu alabiliyorsn..
o pahalı..
ama bu dediğim ucuz...

yok cnm ya hepsi pahali 100den baslioo 7 tanesiii bilmiorum bana pahali geldii almicammm ne bu yaa o kadar da diil yaniii:95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…