Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ewet burası cidden harıka denizi heryerden görüyorum hele yatak oda camımdan tablo gibi sergılenıyor sankı ..
eşimde bursa merkezi cok istedı ama ben deniz sevdalısıyım
kent meydanında falan bulusabılırız bana en yakın orası cunku

sen bu işi kıvıramıycan anladım ben uykucuuuu

ne zannettin ben boşuna mı dedim denemelere şimdiden başlıyım diye. benim sabit bi uyanma zamanım yok ki. hergün güya sabah namazına kurarım saati. ama bazen kalkamıyorum. yemekten sonra bayıldım sofrayı yine kocam topladı erken uyuyunca gece 3 te gözler açıldı. bekledim sabahı kıldım öyle yattım. yani çok dengesizim ben

evet evettt orda da olur bigün buluşalıımmm

ohooo sen iyice kopmuşsun tatil moduna geçmişsin maşallah
ama zaten bu uyku düzeniyle doğru da çıkmaz ateşin, en iyisi sen bu ay hamile kal da kurtul bu işten

ne iyi ettiiiinnnnnnnnn

hoşgeldin ben de sen gelince kaçıyor gibi olmıyım. aşağı bi iniyim bakiimm. biz okulcak tatil moduna girdik bugün tiyatrolar gösteriler filan derken...

hos geldın nöbetı sana devredıyorum bende bı tost yapim kendıme acıktımmmmm ( hayret nasıl Olduysa )

hoşbuldukkk cANLARIM ama gelmem bi işe yaramdı sanirim herkes kaçtıııı

whispersultanda hala adet olmamıss ekliyomus arkadaslar.msnden yAZDI banaa.dua edin olamayım diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…