- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.661
ben de iiyim canımmmmm.melankolik durumum düzeldi adetin ilk günü çok zor gerçekten ikinci gün düzeliyorum.
hep öyle vlla tatlım
adet olana kadar hamile pozları, adet olunca bir iki gün mors durumu, sonra yine umut dolu oluyoruz
tam bir kısır döngü bizimkisi
ayyy ablamlaa birlikte gülmekten öldükk burdaa çok dogru valla pempeee
ee öyle ama tatlım bak ben yavaş yavaş giriyorum hamile pozlarına, mors olana kadar böylee
selam söyle ablanla annene canım
hep öyle vlla tatlım
adet olana kadar hamile pozları, adet olunca bir iki gün mors durumu, sonra yine umut dolu oluyoruz
tam bir kısır döngü bizimkisi
a.s canim.onlara bahsetim senden.dualarını yoluyolar
ayyy hadi gözün aydııınnnn
birdaha da yollama valla yaramıyo sana ayrı kalmak
evet canım aynen öyle.canım ya ben şimdi geçen ay antibiyotik kullandım ya adetliyken acaba o yumurtlamamı etkilemişmidir.çünkü adetten sonra o kadar çok akıntım geldi ki acaba diyorum.
p.tesi bir daha gidecek bu sefer diyabakıra 2-3 gün kalacak sonra gelecek bu sefer antalyaya(
eyvah eyvaahhhh desene haftaya senin yanına yaklaşılmaz
inşallah etkilemez canım ama ben 2 ay önce dişim için antibiyotik kullanmıştım ama 2 paket, o ay ve sonraki ay bütün düzenim bozuldu biliyosunuz. gerçi onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum:26::26:
aşkitooommmm hoşgeldiiinnn
biliyomusun ben hamileyimm
bence vardır canım bu haplar bi tarafımızı düzeltirken bi tarafımıza hasar veriyor.bi soru daha sorcam ben yarın inşallah hormon tahlili için doktora gitcem ama muayene olmak istemiyorum adetliyken muayene edicem diye tuttururmu doktor durumumu anlatınca yada muayene etmeden hormon tahlili yaparmı.bu hormon tahlili kan ile mi oluyor çok kan alıyorlarmı.bir soru dedim 10 soru oldu:26:
aşkitooommmm hoşgeldiiinnn
biliyomusun ben hamileyimm
hoşbulduk aşkitom..
biliyorum tabi bilmez olurmuyum
bence vardır canım bu haplar bi tarafımızı düzeltirken bi tarafımıza hasar veriyor.bi soru daha sorcam ben yarın inşallah hormon tahlili için doktora gitcem ama muayene olmak istemiyorum adetliyken muayene edicem diye tuttururmu doktor durumumu anlatınca yada muayene etmeden hormon tahlili yaparmı.bu hormon tahlili kan ile mi oluyor çok kan alıyorlarmı.bir soru dedim 10 soru oldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?