Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben de iiyim canımmmmm.melankolik durumum düzeldi adetin ilk günü çok zor gerçekten ikinci gün düzeliyorum.

hep öyle vlla tatlım
adet olana kadar hamile pozları, adet olunca bir iki gün mors durumu, sonra yine umut dolu oluyoruz
tam bir kısır döngü bizimkisi

hep öyle vlla tatlım
adet olana kadar hamile pozları, adet olunca bir iki gün mors durumu, sonra yine umut dolu oluyoruz

ayyy ablamlaa birlikte gülmekten öldükk burdaa çok dogru valla pempeee

hep öyle vlla tatlım

evet canım aynen öyle.canım ya ben şimdi geçen ay antibiyotik kullandım ya adetliyken acaba o yumurtlamamı etkilemişmidir.çünkü adetten sonra o kadar çok akıntım geldi ki acaba diyorum.

evet canım aynen öyle.canım ya ben şimdi geçen ay antibiyotik kullandım ya adetliyken acaba o yumurtlamamı etkilemişmidir.çünkü adetten sonra o kadar çok akıntım geldi ki acaba diyorum.

inşallah etkilemez canım ama ben 2 ay önce dişim için antibiyotik kullanmıştım ama 2 paket, o ay ve sonraki ay bütün düzenim bozuldu biliyosunuz. gerçi onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum:26::26:

inşallah etkilemez canım ama ben 2 ay önce dişim için antibiyotik kullanmıştım ama 2 paket, o ay ve sonraki ay bütün düzenim bozuldu biliyosunuz. gerçi onunla bir ilgisi var mı bilmiyorum:26::26:

bence vardır canım bu haplar bi tarafımızı düzeltirken bi tarafımıza hasar veriyor.bi soru daha sorcam ben yarın inşallah hormon tahlili için doktora gitcem ama muayene olmak istemiyorum adetliyken muayene edicem diye tuttururmu doktor durumumu anlatınca yada muayene etmeden hormon tahlili yaparmı.bu hormon tahlili kan ile mi oluyor çok kan alıyorlarmı.bir soru dedim 10 soru oldu:26:

yooo ben adetliyken muayene olmadım.. adetten önce gitmiştim zaten ozamn olmuştum adetin 3. günü sadece hormon tahlili için gittim. kolumdan kan aldılar az bişey ama çok değil yani canım

canım hormon tahlili için 2-3 tüp kan alıyorlar en fazla..
muayene konusuna gelince..
adetin 3. günü eğer bi tedaviye başlanacaksa kist varmı yokmu diye alttan ultrason yapılıyor..
yani bana hep boyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…