Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy deli allah iyiliğini versin.. tabi bebelerini de versinn

ayy negüzell kıız enazından senniki garantiii.bendee gelecek yaza kadar bekliycem sonra tüp bebek yapcamm.aslında bu yaz yaptırırım ama 2 tane gebeligim oldugu için bizimkilerr yok diyooo:26:

öylesine yoruldumki artık hiç enerjim kalmamış gibi hissediyorum kendimi üstüne bide öyle yoğun hayatım varki kapıyı pencereyi kapatıp herşeyi bırakıp günlerce uyumak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin ..

canım hiç kendini kasmazsan bişeycik olmaz..
zaten ultrason cihazı incecik bişey..
sen ne kadar rahat olursan o kadar kolay biter....
inşallah herşey güzel olacak canım

inşallah canım hepimiz için güzel olur.boynu bükük kimse kalmaz.allahım sana da öyle bir mucize versin ki hiç uğraşmana gerek kalmadan bebişin gelsin en yakın zamanda.

ya ben önceden kolay kolay ağlayamazdım şimdi türk filmlerinde bile ağlıyom çok duygusal yaptı bu bebek fikri beni

ohooo türk filmlerinde ben komalık oluyorum
kuzum ben haberlerde hatta reklamlarda falan da ağlayan bi tipim

ayy bide hamile kalınca duygusallaşılırmış ya ben ne hale gelirim ozaman acaba
biri selam verse oturur ağlarım artık

a.selam canım
herzaman ki gibi umut doluyuz
sen nasılsın ??

ne kadar güzel umut dolu olmak bende oyleyım dun geceden berı. dun aksam sol gogsum dıkkatımı cektı ucunun etrafı mınık mınık mınık beyaz noktalarla cevrılmıs ılk kez oldu boyle bısey aslında hem korktum bı sorun var mı dıye hem umutlandım belırtımıdır dıye

valla bende öyle olurum galiba bana öyle geliyo

ayy hadi inşallah belirtidir canım.. ne kadar var adet tarinine?

bende öyleee.hamileykennn çiçegim yaprak dökmişştüü.oturdum ona agladım acaaba bi hastalıkmı oldu diyeee........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…