Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bunlar canım pembiqcim

evet canım normal gözün aydınnnn
zaten elindeki kağıtta normal değer aralıkları vardır onlara bakarsan da anlarsın normal olduğunu..

lh fsh den büyük değil bu da maşallah yumurtlama sorunun olmadığını gösteriyor

eee vajinal muayene oldu mu:26:

lh fsh den yüksek olunca yumurtlama problemi mi oluyormuş
benım lh 10.29
fsh 8.86ymış martaa

yok tatlım muayene edelimmi dedi doktor ben olmaz adetliyim dedim zaten temiz de değildim.ama adetim bitince gidicem hemen.başka ne var ne yok öğrenicem.bu arada smear testi sonucum vardı baya önce yapılmış gidip almamıştım onuda aldım bi sürü enfeksiyon çıkmış heralde benim ondan olmuyor bebeğim onun da çaresine bakıcam doktora bi gideyim.

lh fsh den yüksek olunca yumurtlama problemi mi oluyormuş
benım lh 10.29
fsh 8.86ymış martaa

eee pcos işte kuşumm lh hormonu baskınsa yumoşlar büyüyüp çatlayama da sorum yaşıyo onun için de klomen ve iğne kullanılıyo yaa

gerçi sen yine de bana güvenme doktoruna sor

hadi geçmiş olsun canım.. inşallah bir sorun çıkmayacak rahat ol sen
evet

aşkitom eşinin içine doğdu ..
gelinim yolda

ayyy evet tatlım yaaa akşam şok oldummm

evet işte canım o kötü yaa kimisinin adetine yakın çatlıyo yumurtası.. ama bişey olmaz heralde..
kardelen gelene kadar ben cvp vereyim o bu ay tek seferle hamile kaldı

selammmm yawrularrr

hemen sorularınıza açıklık getireyim hastaneden geldim azcıkta sürttüm..tek gecede hallettim ben işi.uzayan sıvıyı gördüm halvete koştum gece..tam 13.gündü işimi sağlama alayım diye 15.günde ilişkiye girdim.başkada yok o uzayan sıvı çok önmli..
başka soru varmı alayım lütfennnn

ayyy anlat anlattt gördün mü bebişiiii

güzellik uykumdan uyandım geldimmm:111::111::111:

günaydın yawrum

sen bana selam vermeeee....

ulen biz de tek gecede halletsek yaaa
koca ayda halledemiyoz kiii,tek gecede nasıl halletçezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…