- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.341
bunlar canım pembiqcim
evet canım normal gözün aydınnnn
zaten elindeki kağıtta normal değer aralıkları vardır onlara bakarsan da anlarsın normal olduğunu..
lh fsh den büyük değil bu da maşallah yumurtlama sorunun olmadığını gösteriyor
eee vajinal muayene oldu mu:26:
evet canım normal gözün aydınnnn
zaten elindeki kağıtta normal değer aralıkları vardır onlara bakarsan da anlarsın normal olduğunu..
lh fsh den büyük değil bu da maşallah yumurtlama sorunun olmadığını gösteriyor
eee vajinal muayene oldu mu:26:
evetgeriii geldiiiii
aşkitommm:93::93::93:
lh fsh den yüksek olunca yumurtlama problemi mi oluyormuş
benım lh 10.29
fsh 8.86ymış martaa
yok tatlım muayene edelimmi dedi doktor ben olmaz adetliyim dedim zaten temiz de değildim.ama adetim bitince gidicem hemen.başka ne var ne yok öğrenicem.bu arada smear testi sonucum vardı baya önce yapılmış gidip almamıştım onuda aldım bi sürü enfeksiyon çıkmış heralde benim ondan olmuyor bebeğim onun da çaresine bakıcam doktora bi gideyim.
evet
aşkitom eşinin içine doğdu ..
gelinim yolda
eee pcos işte kuşumm lh hormonu baskınsa yumoşlar büyüyüp çatlayama da sorum yaşıyoonun için de klomen ve iğne kullanılıyo yaa
gerçi sen yine de bana güvenme doktoruna sor
gıcıkkk pcooooo
sen benım doktorumsun kuşummmmmm
bak iyi düşün son kararın mıııı
seni ben doğurturum amaa
kardelen seni görür görmez sorumu patlatıyorum hamilesin çekeceksin artık.
siz gün aşırı mı yapıyordunuz. bir de yumurtlama zamanlarından sonra ve adete yakın zamanlarda ilişki oldu mu?
dün meltem üşük riski olur adete 5 gün kala doktor yapmayın dedi dedi kafam karıştı. dünden beri ordayım da:44:
evet işte canım o kötü yaa kimisinin adetine yakın çatlıyo yumurtası.. ama bişey olmaz heralde..
kardelen gelene kadar ben cvp vereyim o bu ay tek seferle hamile kaldı
güzellik uykumdan uyandım geldimmm:111::111::111:
selammmm yawrularrr
hemen sorularınıza açıklık getireyim hastaneden geldim azcıkta sürttüm..tek gecede hallettim ben işi.uzayan sıvıyı gördüm halvete koştum gece..tam 13.gündü işimi sağlama alayım diye 15.günde ilişkiye girdim.başkada yok o uzayan sıvı çok önmli..
başka soru varmı alayım lütfennnn
güzellik uykumdan uyandım geldimmm:111::111::111:
cAnimiçiiiii neyapıyon kızzz.ohhhhhh mis gibi yattim gerile gerileeoyy oyy oyy bebişimmmmmmmmmm
ayyy anlat anlattt gördün mü bebişiiii
günaydın yawrum
selammmm yawrularrr
hemen sorularınıza açıklık getireyim hastaneden geldim azcıkta sürttüm..tek gecede hallettim ben işi.uzayan sıvıyı gördüm halvete koştum gece..tam 13.gündü işimi sağlama alayım diye 15.günde ilişkiye girdim.başkada yok o uzayan sıvı çok önmli..
başka soru varmı alayım lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?