- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.381
a.selam canım hoşgeldin
hoşgeldinnnn
hoşbuldum ben hala adet olmadım yarın sabah erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba kan testi yaptıralı daha 3 gün oldu ya bekliyim mi yapıyım mı sence ne dersin
derya aşkolsun yüreğime indiriyordun nerdeyse tekrar doktordan soğuyacaktım.ben aslında sabah gidecektim ama 12.30 da uyanınca öğleden sonraya kaldı gitmem diye düşündüm ve azıcık ekmekle 1 bardak çay içtim sonra ilham geldi gittim.evet evet bahar kesinlikle baştan yaptır sonucu tamamen etkiler sen ne yaptın yaaaa???
şka şaka ama gerçekten öğleden sonra diyorsunn sabah yaptırsaydın ya aç karnaa
okadarcık etkilemez heralde hem çok önemli olsa sorarlardı açmısın diye :26::26:
canım bence hiç idrar testi yapma bekle pazartesi kan testi yaptırırsın zaten varsa çoktan yükselmiştir..yoksa da artık doktora görün bakalım adetin neden hala gelmemiş
ben dün gece girdim halvete:78::78::78:
ama keyfi ohh mis gibi..
ne bebek endişesi ne yumurtlama hesabı..
pek bi güseldi...
derya aşkolsun yüreğime indiriyordun nerdeyse tekrar doktordan soğuyacaktım.ben aslında sabah gidecektim ama 12.30 da uyanınca öğleden sonraya kaldı gitmem diye düşündüm ve azıcık ekmekle 1 bardak çay içtim sonra ilham geldi gittim.
evet canım ya hiç sormadı valla açmısın tokmusun diye hormon testi yaptırmak istiyorum adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş dedim kim dedi sana bunu diyo bilmiş bilmiş ben de herkes dedim sustu peki yaptıralım dedi.
derya aşkolsun yüreğime indiriyordun nerdeyse tekrar doktordan soğuyacaktım.ben aslında sabah gidecektim ama 12.30 da uyanınca öğleden sonraya kaldı gitmem diye düşündüm ve azıcık ekmekle 1 bardak çay içtim sonra ilham geldi gittim.
evet canım ya hiç sormadı valla açmısın tokmusun diye hormon testi yaptırmak istiyorum adetin 3. günü yapılması gerekiyormuş dedim kim dedi sana bunu diyo bilmiş bilmiş ben de herkes dedim sustu peki yaptıralım dedi.
bende dün girdiim.aman benimkide pekmi keyifliydi kız.aşıkım izmirden geldi ya hasretle sarıldıkk:78::78: sabah bi öçltümm ates 36.1 den 35.8 e düsmüşş dedimiki bu gecede varrr halvatt
ok öyle yapıyım sabırsızlanıyorum aslında birde işyerinden cekiniyorum izin pek iyi karşılanmıyo
bende yapcam bu gece
banane sen yapıyon ya bende yapcam..
benim ateşten haberim yok
bende yapcam bu gece
banane sen yapıyon ya bende yapcam..
benim ateşten haberim yok
yuhhh yani bu testi yapan ne zaman yapılması gerektiğini bilmiyor muuu... uçmuş yaa bizim sağlık sistemimiz de sağlık çalışanlarımız da
ben köprüden atlayacam sende atlayacanmii
ben de yapçam ben dee
ay kızlar dün kocişiimm kıyamam gridi yatağa ben ondan önce yattım adam horuldamaya başladı yatar yatmaz çok yorgundu
ve benım bi şey yapmam lazımdıı
hemen aşkııııımmmm biz nerdeydık bugün amaaaa dedimmm
adaammm hoppp tamam aşkımmm dedi başladı göreve
benim ateşe bakın yaaa yuh yaniii
30 mayıS 36.3
31 mayıs 36.5
1 haziran 36.4
2 haziran 36.7
3 haziran 36.8
4haziran 36.6
5 haziran -------------
6 haziran 37.0
7 haziran 36.9
8 haziran 36.8
9haziran 36.9
10 haziran 36.8
acep alet mı yanlış ölçüyooo
ben de yapçam ben dee
ay kızlar dün kocişiimm kıyamam gridi yatağa ben ondan önce yattım adam horuldamaya başladı yatar yatmaz çok yorgundu
30 mayıS 36.3
31 mayıs 36.5
1 haziran 36.4
2 haziran 36.7
3 haziran 36.8
4haziran 36.6
5 haziran -------------
6 haziran 37.0
7 haziran 36.9
8 haziran 36.8
9haziran 36.9
10 haziran 36.8
ama sağlık bu yaa şakaya gelmez kii
pek, işten sonra gitme şansın yok mu canım?
canım bunu diyen doktor yani ondan önce dedim ya kendilerinden çok şey bilinmesini istemiyorlar.diyecektim ben de kadınlar kulübünün fahri doktorları söledi diyeama demedim.ben bu testi devlette yaptırdım hem smear testm vardı onu aldım pazartesi özele gidicem bi daha da devlete gitmem.bu ülke de paran kadar insansın.param var ama neden devletin imkanı varken yaptırmayım dedim ama pişman oldum bi daha kapısından geçmem.bişey bilmiyorlar.
bak sen dün kuaföre gittin..
bende bugün gittim kurtuldum fazlalıklardan..
kıza dedimki senin ağdamı başka bende gebeyim sandım kendimi geç çıkınca...
ben de yapçam ben dee
30 mayıS 36.3
31 mayıs 36.5
1 haziran 36.4
2 haziran 36.7
3 haziran 36.8
4haziran 36.6
5 haziran -------------
6 haziran 37.0
7 haziran 36.9
8 haziran 36.8
9haziran 36.9
10 haziran 36.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?