- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.481
kızıııımmmm zaten deponda dünden sperm var rahat olll
çatlamışsa döllenmiştir bile demedim ben saaa
:111::111::111::111::111:
kız benimde dün geldi aklıma..
sürekli içimizde milyonlarca spermle geziyoruz diye:26:
hakkaten haa şuan içimizde milyonlarca bebek var :86::86:
selam minik kuşlarrr,ayy geçmişi okuayana kadar şaşı oldum,çenesi düşük hatunlarrrr
selam minik kuşlarrr,ayy geçmişi okuayana kadar şaşı oldum,çenesi düşük hatunlarrrr
evlatlarımmmm
biriniz doğun bariiii
kızıııımmmm zaten deponda dünden sperm var rahat olll
çatlamışsa döllenmiştir bile demedim ben saaa
ahh canım benim hayatımın en kötü günüydü ben ilk defa doktora danışmak için gittim ne sorunum var diye oda bana smear yapalım dedi nasıl dedim buraya yyatacaksın bacağını açacaksın dedi ben de çok korktum ve yaptırmam dedim çıkıyordum tam yaptırmazsan neyin var öğrenemezsin dedi doktorun yanındaki çalışan kızda yaptır çok kolay diye cesaret verdi ve sonunda ikna oldum soyunup yatıyorsun bacağını açıyorsun ve orana pamuklu bişey sokuyor sıvı alıyor ama çooooookkkk kolay oluyor hiç acımıyor 12saniyelik bişey.ama ben kendimi çok kastım sonuçta ilk defa gitmiştim titremekten bi hal oldum sonucu da bugün aldım 8 ay oldu yaptıralıhiç korkma kasma kendini çok basit bir işlemmiş.şimdi yapalım dese hiç çekinmem hemen yatarım oraya.
aha bi kafayı sıyırmış daha geldi
hee dedinde ne bilem.yani yapmayımmı ben yaa yarınmı yapsam acabaa.tamam son kararlarınız nee
hee dedinde ne bilem.yani yapmayımmı ben yaa yarınmı yapsam acabaa.tamam son kararlarınız nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?