- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.521
kızlar ya anestezi ile hsg çektiren var mı haftaya perşembe randevum var doktordan çok korkuyorum
tamam simdi anoladımm.ben bugun halvete giriyooooooooommmm.sabah atesime bakcam ager yükselmesse yarında giriyommmm.çokk saolunn
pembiq arkadaşımız çektirdi..
çok rahat geçmiş hiç korkulacak bişey yok canım...
tamam simdi anoladımm.ben bugun halvete giriyooooooooommmm.sabah atesime bakcam ager yükselmesse yarında giriyommmm.çokk saolunn
sağol canım ya içimi rahatlattın biraz ama benim esas merak ettiğim şey ne kadar sürdüğü yani toplam ne kadar süre anestezi altında kalınıyor ?
gözünü seveyim bugün bi gir yarın için kamuoyu oluştururuzz
ayy çatlıycam gülmektenn.kafamın kalınlıgınamı yanayım yoksa yarin gireyimmi girmeyeyimmi diye sizin hepinize soru soracagımamıı
Ezgi çektird canım ve çok rahat olmuş gelince anlatır sana korkmaaa
sağol canım ya içimi rahatlattın biraz ama benim esas merak ettiğim şey ne kadar sürdüğü yani toplam ne kadar süre anestezi altında kalınıyor ?
20 dakikada uyanıyorsun sanırım...
ben kürtaj oldum 25 dakikada kendime geldim
ayy valla ben de çatlıcammm tülücümmm
var ya bi akşam böle hepberaber olcaz biyerde ne eğleniriz haaaa
muahabbet nerelere gider kimbilir
sanal ortamda bu kadar eğleniysakkk
canım ben yeni çektirdim anestezi ile.. bana ilacı bastılar anında uyudum 20-25 dk sonra da doktor ezgi hanım uyanabilirsiniz dedi ve uyandım..
yarım saat sonrada odamdaydım ve heran çıkıp gidecek kadar iyiydim ama 1-2 saat yatırdılar ne olur ne olmaz diye
evet valla süper olurdu.ama hepimiz acayip espirili tipleriz haa... bi yerde toplanacaz dedin ya işte orda benim havlete girip girmeyecegimizde tartısırız dimi:26:
yalnız ilk uyandırdıkları an biraz saçmaladım hayal mayal hatırlıyorum..
neden uyandırıyosunuz yaa rüya görüyodum dediğimi hatırlıyorum
evet valla süper olurdu.ama hepimiz acayip espirili tipleriz haa... bi yerde toplanacaz dedin ya işte orda benim havlete girip girmeyecegimizde tartısırız dimi:26:
bende demişimkiii bebegim olcak dimii artıkkkocam içim yandı o sözüne dedii
tartşırız kuzummm tartışırızz
referanduma bile giderizzz
oy pusulasında TÜlü Halvete Gİrsin mi Evet Hayırr olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?