Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy çatlıycam gülmektenn.kafamın kalınlıgınamı yanayım yoksa yarin gireyimmi girmeyeyimmi diye sizin hepinize soru soracagımamıı

ayy valla ben de çatlıcammm tülücümmm

var ya bi akşam böle hepberaber olcaz biyerde ne eğleniriz haaaa
muahabbet nerelere gider kimbilir
sanal ortamda bu kadar eğleniysakkk

sağol canım ya içimi rahatlattın biraz ama benim esas merak ettiğim şey ne kadar sürdüğü yani toplam ne kadar süre anestezi altında kalınıyor ?

canım ben yeni çektirdim anestezi ile.. bana ilacı bastılar anında uyudum 20-25 dk sonra da doktor ezgi hanım uyanabilirsiniz dedi ve uyandım..
yarım saat sonrada odamdaydım ve heran çıkıp gidecek kadar iyiydim ama 1-2 saat yatırdılar ne olur ne olmaz diye

ayy valla ben de çatlıcammm tülücümmm

var ya bi akşam böle hepberaber olcaz biyerde ne eğleniriz haaaa
muahabbet nerelere gider kimbilir
sanal ortamda bu kadar eğleniysakkk

evet valla süper olurdu.ama hepimiz acayip espirili tipleriz haa... bi yerde toplanacaz dedin ya işte orda benim havlete girip girmeyecegimizde tartısırız dimi:26:

bu uyumuyomuş numara yapıyormuş doktor en sonunda seslenmek zorunda kalmışşş kalksın gitsin diyeee

yalnız ilk uyandırdıkları an biraz saçmaladım hayal mayal hatırlıyorum..
neden uyandırıyosunuz yaa rüya görüyodum dediğimi hatırlıyorum

evet valla süper olurdu.ama hepimiz acayip espirili tipleriz haa... bi yerde toplanacaz dedin ya işte orda benim havlete girip girmeyecegimizde tartısırız dimi:26:

tartşırız kuzummm tartışırızz
referanduma bile giderizzz
oy pusulasında TÜlü Halvete Gİrsin mi Evet Hayırr olurrr

yalnız ilk uyandırdıkları an biraz saçmaladım hayal mayal hatırlıyorum..
neden uyandırıyosunuz yaa rüya görüyodum dediğimi hatırlıyorum

bende demişimkiii bebegim olcak dimii artıkk kocam içim yandı o sözüne dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…