Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım ateşini hergün sabah yataktan kalmadan uyanır uyanmaz aynı saatte ölçersen..
yumurtlama dönemini tespit edebiliyorsun...

denemekten zarar gelmez..
digital derece ile dil altından ölçmek en ideali...

hımm anladım canım şimdi bugün 7. gün bu ay için geçmi bu arada evde ateş ölçerimde yok en erken pazartesi alabilirim oda 9. gün yapar bu ay için geç kalırım mıhtemelen değilmi?

tamam canım üsttede yazdım bu ay için geç kaldım dimi?

evet tatlım naber ne yapıyorsun ne var ne yok

iyidir canım ne olsun hala bebekle uğraşıyorum sen beni hatırladınmı?

Tontikler ben çıkıyorumm,akşama yemeğe ve yatıya misafirlerim var,yarın akşam üstüne kadar gelemem sanırım,hepinizi kocamann öpüyorummkendinize iyi bakın,Allaha emanet olun....

Not:çok çene yapmayın,geçmişi okuyana kadar şaşı oluyorum sonraa:111:

tansıyonun düşmüş olabilir cunku uyuyup uyanınca duzelıyor.oluyor bana hep

benımde gurulduyor vallazaten bugun benım tembellık gunum hıc bır ışın de yok ohhh ne guzel bır gün:81::81::81::81:

ooohhhh benim işlerim var maalesefff
hadi kalk bari biz kahvaltımızı yapalım

evet canım en iyisi adetin ilk günü başlaman ama hiç olmadı en azından adet bitimde hemen başlaman lazım

tamam tatlım hadi sana kolay gelsin şimdiden... çok öpüyorum seniii

eğer uzun bir adet dönemin varsa geç kalmış sayılmazsın..
zaten azar azar artıp birden düşüyor yumurtlama gününde...
bugün alablirsin eczaneler açık..
pazartesi alsan salı sabahı ölçebilirsin...

yumurtlamada baş ağrısı olurmuki:26::26::26:
o ağrı kasıkta olmuyormuydu...
zavallı ağrılarım onlar bile şaşırdı nerden vuracağını

evet gülüm oluyorr,benimde dün gece acaip ağrıyordu başım,sonrada yumurtladığımı farkettim,netten araştırdım başağrısı oluyormuş..

hatırladım canım ısımını de, bılgırenı tam olarak degıl?sen ne ıs yapıyordun problemın neydı kac yıllık evlıydın?

Son düzenleme:
evet gülüm oluyorr,benimde dün gece acaip ağrıyordu başım,sonrada yumurtladığımı farkettim,netten araştırdım başağrısı oluyormuş..

yok be kuzum başa da vuruyo çok fena
zongur zongur oluyosun valla bütün gün

o zaman bende yumurtladım ..
ama benim kendini bulunmaz hint kumaşı sanan yumurtam gene milyonlarca spermden birini beğenmez

ooooooo yarın aksama kadr cok cene yaparız bızbende optum canım ıyı bak kendıne gorusuruz

tamam kızlar en iyisi öbür ay başlamak adetin ilk gününden başlarım yumurtlama günlerim değişebiliyor. ovulaston testi kullandım ordan biliyorum

hayalcim henüz 6 ay oldu evleneli. 5 aydırda korunmuyorum.herhangi bir problem görünmüyor eşimdede bendede.ama zamanı gelmedi demekki hiç bir fikrim yok neden olmadığına dair henüz endişe etmek içinde erken sanırım ama zaman zaman bi panik duygusu yok değil :))) hatırladığım kadarıyla anasınıfı öğretmeniydin. bende önlisans mezunuyum ama olgunlaşmadan lise bölümünü değiştiriyorum çocuk gelişimi okuyorum. bir dönemi bitti 2 dönem kaldı

Son düzenleme:

hmm tamam sımdık hatırladım,sende koca benı okula gonder. dıyen arkadslardansınvalla en guzelı okumak bende seneye sınava gırıp okumayı dusunuyorum.calısmıcam seneye anaokulunda ara vermek ıstıyorum

Günaydın kızlar ne çok çene yapmışsınız öyle tam 63 sayfa olmuş. tabi siz 63 sayfa yapana kadar ben sadece uyudum
Dün okulda bilgisayarlarla uğraştık sözlü yaptım derken fena yorulmuşum ee akşama gelince bi de yandaki parka akşam yemeğine gittik. tabi gelince karanfil iptal.
nasılsınız bakalım var mı yeni haberler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…