Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

gunaydın canım ben ceneyı aksam yapmadım daha sabah başladım.sabahda degsık bır haber yok

hmm tamam sımdık hatırladım,sende koca benı okula gonder. dıyen arkadslardansınvalla en guzelı okumak bende seneye sınava gırıp okumayı dusunuyorum.calısmıcam seneye anaokulunda ara vermek ıstıyorum

canım sen yardımcı öğretmnmiydin yada ücretlimisin ?
bende devam etmeyi düşünüyorum açık öğretimden zaten memuriyet yaşıda kalktı ben herşeyi bitirip kpss ye girdiğimde 33 yaşında olucam geçte sayılmaz

yok canım yardımcı ogretmen degılım ozel anaokulu benımkı.bencede gec degıl ıstıyorsan.ama once bır kac sene calıs sonra karar ver memurıyet ıcın derım yınede.cunku zor bır ış guzel ama zor

yok canım yardımcı ogretmen degılım ozel anaokulu benımkı.bencede gec degıl ıstıyorsan.ama once bır kac sene calıs sonra karar ver memurıyet ıcın derım yınede.cunku zor bır ış guzel ama zor

zorluğunu biliyorum canım ama elimde bulunsun istiyorum
dediğim gibi ben ithalat ihracat mezunuyum çalıştımda o sektörde ama evli bir insana göre değil çalışma saatleri çok yoğun bazen gece 12 lere kadar kalmam gerekirdi. stresli bi iş onun dışında yurtdışı seyahatlerine çıkman gerekiyor düşünsene evlenmişsin çoluk çocuk olmuş bu mesleği yapman çok zor o yüzden bıraktım zaten. ama bi taraftanda düşününce bak evlendim diyorum bebek istiyorum ilerde ne olacağı belli olmaz dünyanın bintürlü hali var ilerde bebeğime iyi bir gelecek sağlayacak potansiyelim olması lazım.
geçen bunları eşime anlatıyorum dedimki senle boşanabiliriz, ölebilirsin o zaman çocuğuma en iyi şekilde bakmam lazım yalnız olsam sorun değil ben herşekilde idare ederim ama çocuk farklı olabilecek en iyi şartlarda kimseye muhtaç olmadan büyütebilmem lazım o yüzden bu kadar uğraşıyorum gözleri faltaşı gibi açıldı niye ölüyorum ya niye boşanıyoruzki diyo ki Allah bozmasın mutluyuz hiçbir problemimiz yok bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirdim ama dedimya dünyanın bintürlü hali var
ben tedbirimi alayımda takdir allahtan :)))

ıyı tamam gıdıyorum ben kahvaltımı yapıyımda gelıyım zaten baska ısım yok

tamam canım hadi afiyer olsunn

canım sen kaç aylık hamilesin? kaçıncı ayda hamile kaldın ay merak ettim böyle duydykçe gebelik hikayelerini mutlu oluyorum hemen kendime pay çıkarıyorum

ben hamilemiyim

yoksa senin de mi içine doğuyo canımm

yok tatlım henüz değilim ama bu ay çok umutlu olduğum için sağolsun arkadaşlar bana hamile muamelesi yapıyolar
bu arada 2buçuk sene oldu hala gelen giden yok

Allah korusun tobe de kızallah kımseyı ayırmasın, evınden yurdundundan etmesınama sı var ıste dedıgın gıbı ne dıyım rabbım gonlune gore versın.en azından ogretmen olursan bol bol tatıl yaparsın en guzel yerıde bu zatencocugunu da goturebılırsın bu yuzden ıdıal.nese canım gorusuruz yıne ben cıkıyım bır kahvltı edıyım.,

aa ben öyle sandım ama acaba içimemi doğdu bak bu ay birşeyler olacak o zaman hadi bakalım inşallah okuruz burdan

pembiq doktorlar ne diyo problem görünüyormu sebebsizmi? birde aşılama falan oldumu hiç

yok canım daha bu ay bütün tetkiklerim tekrarlandı rahim filmimde çekildi.. eşimde de bende de yok bir sorun ama vakti gelmedimi nasip olmadı mı olmuyor işte..
ben 1 sene doktorlara ara vermiştim o yüzden hiçbir tedavi görmedim daha.. son olarak bu ayı kendi akışına bıraktık.. olmazsa temmuzda klomen ve iğne deniycez.. sanırım bayramdan sonra da artık aşılamaya geçeriz

kızlar dün 3. kere alyansımı değiştirdim :))) bi türlü randıman alamıyorum ya bu alyanslardan kendi alyansımı verdim takmadığım bi tamtur vardı onuda verdim hatta hiç takmayacağım bi takımın hiç takmayacağım bi küpesi vardı onuda verdim gitti alyans aldım yerinede birde kolye aldım :))) ama buda çok kalın geldi parmağıma inş. kullanabilirim çünkü tövbe ettim birdaha değiştirmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…