- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.701
Günaydın canım,kusura bakma yeni gördüm,ben iyiyim sağol sen nasılsın.?
GÜNAYDİNN kkızlarrr.yaawww ne oldu bana anlamıyom bugün 17.günüm AMA hala ATEŞim 36.1 niye yükselmiyooo niye çatlamıyorumkiii benn
ben de iiyim canım canım sıkılıyo geldim kimselerde yok.
günaydın canım nasılsın.hiç yükselme olmadımı canım yani adetinden beri.
günaydın canım nasılsın...
benimde çatlamadı sanırım bu ay yumurtam yada hiç oluşmadı...
hiç ne kasık ağrım oldu ne bişey..
ateşim 2 gün 35.9
herşeyde vardır bir hayır...
pasii hoşgeldin canım nasılsın.sen hiç yumurta takibi falan yaptırdın mı
yokk canim 36.0 idiii sonra 35.8 e düstüüü bu sabahta 36.1. ama bukadar az yükselmekii dimii.incir suyundan olabilirmi
günaydünn pasicann.valla bende de bi gariplik var bu ayy hiç ateşim yükselmiyooo sadece dün gece aşırı kasık sancım olduu ama sabahh kalktım yok.ne oluyo bize sence
hoşbuldum canım..
yaptırdım senelerrrrrrrrrrrrrrrr önce
canım az da olsa bi düşme ve ardından yükselme var ama herkesin çok fazla yükselecek diye bi olay yoktur.hem sen yanlış hatırlamıyorsam gebe kaldığında da ateşinin düşük olduğunu söylemiştin.belki yine öyledir.
acaba öyle olabilirmiki yani herkesinki farklııcanim ben hamileyken ilik beliritim üşümekti dogru ama o adete 2-3 gün kalaa.suanda adete 15 gün falan varr daha çatlayıp catlamadıogımı anlamadımkiii benn.inan çok enterasan
bende anlamadım gitti..
benim geçen 2 ay çok fena sancım oluyordu kasıklarımda yumurtlama döneminde boyle sanki kasığım çekiliyor gibi oluyordu..
bu ay daha cız etmedi bi tarafım..
yumurtalarımmı bitti dersin
bende anlamadım gitti..
benim geçen 2 ay çok fena sancım oluyordu kasıklarımda yumurtlama döneminde boyle sanki kasığım çekiliyor gibi oluyordu..
bu ay daha cız etmedi bi tarafım..
yumurtalarımmı bitti dersin
keşke tedaviden önce yine yaptırsan canım belki ona göre ilişki olunca tutar.
canım ben 2 aşılama 1 tüp denedim..
bana artık o tedaviyi uygulamayı gerek görmüyorlar..
çünkü 6 yıldan beri yumurtlama zamanını tutturamama gibi şansımız olmadığını düşünüyorlar..
zaten o tedavi yumurtlama dönemini garantiye almak için..
aman neyse yaaa
canı ne zaman isterse o zaman gelsin benim bebeğimde..
yok canim ALLAH korunsun........ ama inanki bende öyleyim eger dünde agrımasaydi varyaa kesinn yumurtlamadım diycektim ama dünki agrım biraz umutlandırdı beniii.geç yumurtluycaz bence pasicann bana öyle geliyooo.bide acaba senin şu migde için kullandıkların ertelemiş olabilirmikii:26:
tatlım belki de geç çatlarsın ya da daha önce çatladı yumurtan.
günaydünn pasicann.valla bende de bi gariplik var bu ayy hiç ateşim yükselmiyooo sadece dün gece aşırı kasık sancım olduu ama sabahh kalktım yok.ne oluyo bize sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?