Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

GÜNAYDİNN kkızlarrr.yaawww ne oldu bana anlamıyom bugün 17.günüm AMA hala ATEŞim 36.1 niye yükselmiyooo niye çatlamıyorumkiii benn

günaydın canım nasılsın...
benimde çatlamadı sanırım bu ay yumurtam yada hiç oluşmadı...
hiç ne kasık ağrım oldu ne bişey..
ateşim 2 gün 35.9
herşeyde vardır bir hayır...

günaydın canım nasılsın...
benimde çatlamadı sanırım bu ay yumurtam yada hiç oluşmadı...
hiç ne kasık ağrım oldu ne bişey..
ateşim 2 gün 35.9
herşeyde vardır bir hayır...

günaydünn pasicann.valla bende de bi gariplik var bu ayy hiç ateşim yükselmiyooo sadece dün gece aşırı kasık sancım olduu ama sabahh kalktım yok.ne oluyo bize sence

yokk canim 36.0 idiii sonra 35.8 e düstüüü bu sabahta 36.1. ama bukadar az yükselmekii dimii.incir suyundan olabilirmi

canım az da olsa bi düşme ve ardından yükselme var ama herkesin çok fazla yükselecek diye bi olay yoktur.hem sen yanlış hatırlamıyorsam gebe kaldığında da ateşinin düşük olduğunu söylemiştin.belki yine öyledir.

günaydünn pasicann.valla bende de bi gariplik var bu ayy hiç ateşim yükselmiyooo sadece dün gece aşırı kasık sancım olduu ama sabahh kalktım yok.ne oluyo bize sence

bende anlamadım gitti..
benim geçen 2 ay çok fena sancım oluyordu kasıklarımda yumurtlama döneminde boyle sanki kasığım çekiliyor gibi oluyordu..
bu ay daha cız etmedi bi tarafım..
yumurtalarımmı bitti dersin

acaba öyle olabilirmiki yani herkesinki farklıı canim ben hamileyken ilik beliritim üşümekti dogru ama o adete 2-3 gün kalaa.suanda adete 15 gün falan varr daha çatlayıp catlamadıogımı anlamadımkiii benn.inan çok enterasan

tatlım belki de geç çatlarsın ya da daha önce çatladı yumurtan.

yok canim ALLAH korunsun........ ama inanki bende öyleyim eger dünde agrımasaydi varyaa kesinn yumurtlamadım diycektim ama dünki agrım biraz umutlandırdı beniii.geç yumurtluycaz bence pasicann bana öyle geliyooo.bide acaba senin şu migde için kullandıkların ertelemiş olabilirmikii:26:

keşke tedaviden önce yine yaptırsan canım belki ona göre ilişki olunca tutar.

canım ben 2 aşılama 1 tüp denedim..
bana artık o tedaviyi uygulamayı gerek görmüyorlar..
çünkü 6 yıldan beri yumurtlama zamanını tutturamama gibi şansımız olmadığını düşünüyorlar..
zaten o tedavi yumurtlama dönemini garantiye almak için..
aman neyse yaaa
canı ne zaman isterse o zaman gelsin benim bebeğimde..

kızlar ya bende bişey sorcam ben perşembe günü için doktordan randevu aldım.ama doktorum erkek çok ii bir doktormuş.ama korkuyorum ben internetten jinekolojik muayene nasıl olur diye baktım.ve daha çok korktum.elle falan da muayene ediyorlarmış ultrasonla alttan bakıyorlarmış.utanıyorum ve kendimi kasarım bişey soramam diye çok korkuyorum.bayan doktorunda 15gün sonraya sıra verceklerdi kabul etmedim.

umutsuz olmak yok canım gelicek yakında bu sene bitmeden gelcek hemde.hepimiz o güzel duyguyu tadıcaz inşallah.

yaa benim geçen hafta hangi gndü hatırlamıyorum uzayan bi akıntım geldi 2 gün..
ama dediğim gibi ağrı adına hiçbişey hissetmedim...
bende düşünmemeye karar verdim...
du bakalım yarın sabah ateşimi bi daha ölçeyim yükselme olmuşmu..
ben 2 defa ölçtüm bu ay ikiside 35.9 çıktı...:44::44:

Tatlım kasık ağrısı olunca halvete girmek gerekiyormuş,ya yumurtlama oluyor yada çatlıyormuş,benimde pazar günü acile gidecek kadar çok ağrım vardı,netten çok araştırdım,değerlendirdik bakalım,gerisi Allaha kalmış,ve yumoşum spermciklerden elektrik alıpta paravanı açarsa bu ay tamamdır:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…