Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm herkese kizlarr

pasican sana dun yumurtlama testleriyle ilgili bisi sormustum cnm tamnet bilgi kimseden alamadim bu konuda ama sende cvp vermeden ciktin dun sanirim gormedinn sorumu sabilirmiyim aceppp bebiss

senin yine akıntın gelmişş.bende oda yokk.12.gün birazcıkk geldi bittiiii.bende yarın sabAHI merak ediyorum

canım elle muayane falan yok..
ben 6 yıl önce ilk defa kadın doğumcuya gittiğimde yapmıştı..
ondan sonra gittiğim hiçbir doktor elle muayene etmedi..
ve ben yıllarca hep bayan doktorlara gittim..
son gittiğim tüp bebek doktorum erkek..
ve o kadar nazik davranıyorki hiç bişey hissetmiyorum ultrason yaparken..
kadın doktorlar daha haşin davranıyor..
oysaki o ultrason işinini ne kadar sıkıntılı bişey olduğunu bilip daha hassas davranması gerekirken..
benim hep canım yanardı..
ama dediğim gibi erkek doktor daha iyi...sen rahat ol yeter..
zaten sana bakmıyor bile...

sağol canım ama ben muayene olup bitene kadar rahatlamıycam şimdiden kendimi kasmaya başladım.benim de ilk olacak ama gitmezsem neyim var neyim yok öğrenemiycem.hakkımızda hayırlısı.

sağol canım ama ben muayene olup bitene kadar rahatlamıycam şimdiden kendimi kasmaya başladım.benim de ilk olacak ama gitmezsem neyim var neyim yok öğrenemiycem.hakkımızda hayırlısı.

kuşum muayeneden bu kadar çekiniyorsun,du bakalım daha sen doğum yapacksın muayene nekii..:86:

inanki bende girdim dün.hem agrıyoo hem giriyorum.umarımm bizimkilerde desti izdivaça kavusurtlarr

cnm dunku sordugum soru buyduuu

9. gün …….. hiç akıntı yok
10. gün …….. yoğun yapışkan akıntı
11. gün …….. hiç akıntı yok
12. gün …….. hiç akıntı yok
13. gün 36.7 hiç akıntı yok
14. gün …….. hiç akıntı yok
15. gün 36.7 hiç akıntı yok
16. gün 36.8 hiç akıntı yok
17. gün 36.5 çok hafif beyaz akıntı
18. gün 36.7 hafif sarı bol akıntı
19. gün 37.0 hafif kahve bol akıntı
20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.5 sarı akıntı

İşte böyle kızlar....
dileğim adet olacaksam bir an evvel adet olmak..
bugün ateşim pat diye düşüverdi. iyi ümitli gidiyordum ama Rabbim böylle uygun gördü bizim kerata da daha zamanını bekliyor.

Son düzenleme:
kuşum muayeneden bu kadar çekiniyorsun,du bakalım daha sen doğum yapacksın muayene nekii..:86:

canım benim herşeyim sorunlu ilk evlendiğimde de bir kaç hafta ilişki yaşayamadım çok korktum.o yüzdeeen daha yeni yeni psikolojim düzeldi ve şimdi yine korkuyorum doğumda zaten kendimi düşünemiyorum ama eğer hamile kalırsam kesin sezeryan olcam.

ya negüzellll milletin ateşiiii yükseliyoo.benimkiii yükselmedi gitti yaaa

nurannn ACABAAA dünmü yumurtladın senn

konuya baştan dahil olmayınca araya girmek uygun olmuyo:26: ama hamile haberi olunca başka tabi
direk balıklama atlıyoruz çok güzel haberdi. inşallah sırayla herkes hamileliği ve anneliği tadar.
olsun biz herhalukarda arada kaynatırız sizi
Amin inşallah
ACABAAA dünmü yumurtladın senn

zannetmiyorum adet döngüm 28 çünkü. e bi de soğan suyu kullandım ben 10. gün yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…