- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.721
yaa benim geçen hafta hangi gndü hatırlamıyorum uzayan bi akıntım geldi 2 gün..
ama dediğim gibi ağrı adına hiçbişey hissetmedim...
bende düşünmemeye karar verdim...
du bakalım yarın sabah ateşimi bi daha ölçeyim yükselme olmuşmu..
ben 2 defa ölçtüm bu ay ikiside 35.9 çıktı...:44::44:
kızlar ya bende bişey sorcam ben perşembe günü için doktordan randevu aldım.ama doktorum erkek çok ii bir doktormuş.ama korkuyorum ben internetten jinekolojik muayene nasıl olur diye baktım.ve daha çok korktum.elle falan da muayene ediyorlarmış ultrasonla alttan bakıyorlarmış.utanıyorum ve kendimi kasarım bişey soramam diye çok korkuyorum.bayan doktorunda 15gün sonraya sıra verceklerdi kabul etmedim.
slm herkese kizlarr
pasican sana dun yumurtlama testleriyle ilgili bisi sormustum cnm tamnet bilgi kimseden alamadim bu konuda ama sende cvp vermeden ciktin dun sanirim gormedinn sorumu sabilirmiyim aceppp bebiss
slm herkese kizlarr
canım elle muayane falan yok..
ben 6 yıl önce ilk defa kadın doğumcuya gittiğimde yapmıştı..
ondan sonra gittiğim hiçbir doktor elle muayene etmedi..
ve ben yıllarca hep bayan doktorlara gittim..
son gittiğim tüp bebek doktorum erkek..
ve o kadar nazik davranıyorki hiç bişey hissetmiyorum ultrason yaparken..
kadın doktorlar daha haşin davranıyor..
oysaki o ultrason işinini ne kadar sıkıntılı bişey olduğunu bilip daha hassas davranması gerekirken..
benim hep canım yanardı..
ama dediğim gibi erkek doktor daha iyi...sen rahat ol yeter..
zaten sana bakmıyor bile...
sağol canım ama ben muayene olup bitene kadar rahatlamıycam şimdiden kendimi kasmaya başladım.benim de ilk olacak ama gitmezsem neyim var neyim yok öğrenemiycem.hakkımızda hayırlısı.
Tatlım kasık ağrısı olunca halvete girmek gerekiyormuş,ya yumurtlama oluyor yada çatlıyormuş,benimde pazar günü acile gidecek kadar çok ağrım vardı,netten çok araştırdım,değerlendirdik bakalım,gerisi Allaha kalmış,ve yumoşum spermciklerden elektrik alıpta paravanı açarsa bu ay tamamdır:90:
valla ezgiye cok sevindim cnm o yuzden cok mutluyum..
ama bisi sormak istiorum sana..
ovul testiyle ilgili yaptimda 3 gundur yapiorum yanii..16.gun yani testi aldigim gun yapmaya basladim ve ikinci cizgi digerinden daha koyu ciktii17 gun yaptigim test dunkune gore daha silikti ama cok az farkla yani ama bnm anlamadigim kontrol coizgiside o oranla siliklesmis ama kiyaslayinca ikinci cizgi digeriyle ayni renk oluoo bugunde yaptim bu arada 18.gunum bugun ve de diger cizgiyle yine ayni renk ama dunkune gore cok milim bi sekilde dikkat edilemicek kadar acilmis rengi ama cok net gorunen siliklesme diil...
cildircamm yaaa nee buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A.slm cnm hoşgeldinn...
kuşum muayeneden bu kadar çekiniyorsun,du bakalım daha sen doğum yapacksın muayene nekii..:86:
9. gün …….. hiç akıntı yok
10. gün …….. yoğun yapışkan akıntı
11. gün …….. hiç akıntı yok
12. gün …….. hiç akıntı yok
13. gün 36.7 hiç akıntı yok
14. gün …….. hiç akıntı yok
15. gün 36.7 hiç akıntı yok
16. gün 36.8 hiç akıntı yok
17. gün 36.5 çok hafif beyaz akıntı
18. gün 36.7 hafif sarı bol akıntı
19. gün 37.0 hafif kahve bol akıntı
20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.5 sarı akıntı
İşte böyle kızlar....
dileğim adet olacaksam bir an evvel adet olmak..
bugün ateşim pat diye düşüverdi. iyi ümitli gidiyordum ama Rabbim böylle uygun gördü bizim kerata da daha zamanını bekliyor.
mavisis senin bebeğin kaç haftalık oldu
Sizi kaçaklar sizi demek takiptesiniz ama hiç cevap yazmıyorsunuz
pasiiiiiiiiiiiiiiii
arkada kendi yazdigimi alinti yaparak yazdim cvbimi sanaaaaa cok merak ediorum cvbin nerdee
olsun biz herhalukarda arada kaynatırız sizikonuya baştan dahil olmayınca araya girmek uygun olmuyo:26: ama hamile haberi olunca başka tabi
direk balıklama atlıyoruzçok güzel haberdi. inşallah sırayla herkes hamileliği ve anneliği tadar.
ACABAAA dünmü yumurtladın senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?