Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kuzular niye susuyosunuz beaaaaaaa tülü de kaçmışşşşş

Topicte bir yavaşlama görüyorum ben de hamile kalanlar uğramıyo, kalmayanlarda yaz geldi diye atıyolar galiba dışarı kendilerini bazıları bata yakın giriyo, biz ki adalardan modalardan........... şaka bi yana benim pazar evi su bastı pazartesi temizlik yaptım, senin haberi kaçırmışım, neyse daha heyecan devam edecek,

aboooo geçmiş olsun tatlım nasıl becerdin evi su bastırmayı

tatlımm çok teşekkür ederimm.. inşallah aynı güzel haberi en yakın zamanda hepiniz alacaksınızz:116:

aboooo geçmiş olsun tatlım nasıl becerdin evi su bastırmayı

Su bastı cümlesi hafif kalıyo gerçi, anlatıym, gezmeden gece bi geldik eve banyo ve tuvalet giderleri taşmış koridora halılar ıslanmış, tuvalet banyo rezilllll gider borusu tıkanmış yukarıdakiler de banyo yapınaca bizim ev olduğu gibi su, pazartesi belediyeyi çağırdık, basınçlı hortumla açtılar , kociş yıkadı banyoyu tuvaleti ben de yaklaşık 25 litre çamaşır suyuyla tüm evi temizledim, halıların tamamını yıkamaya verdim tüm kovaları çöpe attım, ozondan hafif zehirlendim ama benim ev böyle bir temizlik daha görmez,

tatlımm çok teşekkür ederimm.. inşallah aynı güzel haberi en yakın zamanda hepiniz alacaksınızz:116:

Alırız inşallah hepimiz.. ama böyle olmasıda güzel.. burada hamiş kalan her arkadaşımızda sıra bizlere de yaklaşıyor diye umutlanıyor içim.. ayrıca hiç tanımadığım bir kişi adına sevinmek mutlu olmakda çok güzel.. bu akşam girmeyecektim valla iyi yapmışımda gelmişim.. hoşgelmişim ben :)) kendine çoookk dikkat et..

ooofff canım yaa hakkaten su basması lafı hafif kalmış tekrar geçmiş olsunn köklü bi temizlik yapmış oldun işte

hoşgeldin tabii tatlımm..artık yaz geldi tatiller falan yaklaşıyor giderek azalır zaten buranın nüfusu
gerçi ben de şehirdışındayım ama gene girmeden duramadım

ooofff canım yaa hakkaten su basması lafı hafif kalmış tekrar geçmiş olsunn köklü bi temizlik yapmış oldun işte

veeeeee bu günlerde bile kociş beni rahat bırakmadı çalışmalara da devam ettik 10. 11. 12. 13. gün her gün yaptık adamı tutamııyorum çok istiyo çocuk yaaaaa her türlü bitiğizzzzzzzz

kızlar ben çıkıyorum..
hepinizi çok öpüyorum..
rabbim gönlünüzden geçen herşeyi versin tez zamanda inşallahh..amin..

iyi geceler
:79::79::79:

hoşgeldin tabii tatlımm..artık yaz geldi tatiller falan yaklaşıyor giderek azalır zaten buranın nüfusu
gerçi ben de şehirdışındayım ama gene girmeden duramadım

pembiqcim gitmek yoooookkk bak diğer hamişlere kızıyoruz arada bizi ziyaret etmiyorlar diye sana da kızarız sonra.dedikodunu yaparız arkandan ona göre

bu arada ben adet oldum yeni batımı açıklıyorum 9 temmuz listeye ekler misiniz? hazirandan çok umutluydum, kısmet olmadı aynen umutlarımı temmuza devrettim.. bu arada dün akşam kayınvalidem kızım dedi kaç aydır korunmuyorsunuz olmuyor heralde doğru düzgün bi doktora görün istersen dedi.. onunda tanıdığı doktor varmış onada gidebiliriz dedi.. bende yorumsuz kaldım.. görümcemde ded ki bence sen herkese biz yeniden korunmaya karar verdik bidaha ki seneye kadar koruncaz sonrası kısmet de en azından bu muhabbetleri sona erdirirsin dedi bende öyle diceem

geçmiş olsun canım kısmet değilmiş daha önümüzde bir sürü ay var elbet birinde olur.bu millet yetti zaten hep onlar yüzünden strese giriyoruz bize kalsa kendimizi rahat bırakcaz ama onlar bizi rahat bırakmıyorlar kiiiiiii:84::84::84:

veeeeee bu günlerde bile kociş beni rahat bırakmadı çalışmalara da devam ettik 10. 11. 12. 13. gün her gün yaptık adamı tutamııyorum çok istiyo çocuk yaaaaa her türlü bitiğizzzzzzzz

çok güldüm burada hepimiz birbirine benzedide kocalarımızda benzedi sanırım.. bugün adetimin ilk günü kocam gün hesaplamaları yapıyor.. gebelik için uygun günler.. en sonunda hesap yapmaksızın sık birlikteliğe karar verdi..

yaa çok doğru stres stres.. naapsam acaba ya.. doktora mı gitsem? dursam mı? yaaa çok çok tuhaf rüyalar görüyorum bu arada münir özkül u ölmüş gördüm dün gece birileri aşure yapacaklarmış onları bekliyorum ama bi türlü yapamıyorlar.. yorumlarındada baktım hüsranla sonuçlanacak istek tarzı bişeyler demişler.. ayy ağlayasım varr.. :84::84::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…