- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.801
canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah..
şimdi annemlerde olduğum için geçmişe bakmadan hemen size yazıyorum.. ama anlamadım senin 24. günün çok erken değil mi adet olman için?
canım zaten 10. gün yumurtladım ya ben. yoğun akıntı bir tek o gün geldi. şu anda da yoğun adet yok yarın başlar tam olarak yani örtüşüyor. soğan suyu içtim ya o erken çatkattı
geçmiş olsun tatlım yaa kırgınlık dergen üşüttün mü ne oldu?
tatlım 25.günüm sanırım 14. gün çatladı benim yumurtam bakalım nolucakk
sadece şuan aşırı idrara çıkma derdim var sanki sürekli çişim varsistit sağolsun
geçmiş olsun tatlım yaa kırgınlık dergen üşüttün mü ne oldu?
Hemşom sen 10. gün yumurtlamışın ben de 2 adet önce tam 10. günde yumurtladım, merak etme gelecek ay normale döner,
E be kız, batın yaklaşmış, sen 24 haziran yazmışın garantici seni,bu arada benim arkadaşım aşılamanın 12. günü test yaptırdı, 25 çıkmıştı değerin gayet normal
üşütmedim ama bilmiyorum canım valla bu halsizlikle gebelikten şüphelenicem ama adetim biteli 2 3 gün oldu acaiptee akıntım var su gibi bugün dışarda altımı ıslatmış gibi hissettim.perşembe doktora gidicem inşallah ne var ne yok öğrenicem.senin nasıl oldu idrar durumun su içiyormusun bolca.
canım ben soğan kürü yaptım ya erkenden çatladı. zaten adet döngüm 28 gündür. bir de şu noktadan bakarsak ben geçen ay adet başlangıcını 22 mayıs aldım ama lekelenmem 19 mayısta başladı normal yani aslında.
o değil de tek üzüntüm haftasonu beyşehirde düğün var. millet soracak bebek yok mu diye.
hayırlısı Allahtan ne diyelim Rabbim sırayla verecek hepimize inşallah
evet tatlım ben geç yazdım sat 21 mayıs 28 günde hesap edince 17 hazirana geliyo ama malum son aylarda hep çok uzadı ben de hem garanti olsun 35 gün olsun hem de eşimin doğumgününe gelsin diye 24 haziran yazmıştım
ama arkadaşının değeri benimkine göre çok daha yüksek çıkmış
Ben de 24 günde olduğu ay çörek otu bal tarçın yemiştim adetin ilk 5 günü ve 10. gün yumurtladım bir daha yememeye karar verdim her şey norrmalken bu tür bitkiler kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum, soranları da ne kafaya takıyısun, hayırlısı kısmet, de geçiştir, açıklama yapnak zorunda diilsin, milletteki merak boşver
SELAmmmmmmmmmm:87::87:
evet doğru diyorsun canım sanki çocuğum olmasa çok üzülecekler ya da olsa sanki benim kadar sevinecekler herkes kendi telaşında.
ama sadece bi tanıdığımız var eğer çocuğumuz olmasa sevineceğini biliyorum. kendi çocukları hiç biyeri kazanamadı ben ünv. kazanınca tebrik bile etmedi oysa ki çok yakınız. düğünümde karşı tarafla baya bi problemimiz oldu hep yanımızdaydı. ama iyi zamanımızda yanımızda olmuyor sevinmiyor. geçenlerde bana diyor ki 3-4 ay oldu. hani diyor 1 yıl sonra düşünüyorum diyodun 1 yıl oldu niye yok. bi sıkıştırıyor bi sıkıştırıyor. yani desem ki bizim çocuğumuz olmayacakmış kesin sevincek içinden.
aşkitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?