Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

offf kızlarr belim kopuyorrr yaaa idrar yolları enfeksiyonunda bel ağrısı oluyormu.?dün kasıklarımda ağrı,sık sık idrara çıkma ve çıkarkende ağrım vardı,hepsi geçti şükür ama belim bugünde çok fenaa

ezgininde beliii agrıyodu ama hAMİLe çıktııı.belki sende.......................

Tatlım düşünmüyorum desem yalan olur,ama kendimi kaptırmak istemiyorum,hem bu kadar erken belirti verirmiki batıma 8 gün var:26:yok yok üşüttüm benn:94:

Tatlım düşünmüyorum desem yalan olur,ama kendimi kaptırmak istemiyorum,hem bu kadar erken belirti verirmiki batıma 8 gün var:26:yok yok üşüttüm benn:94:

canim benim valla tabiki seni ümitlendirmek istemem ama ezgicaninda bir hafta kala belin çok agrımıstı:26:

canim benim valla tabiki seni ümitlendirmek istemem ama ezgicaninda bir hafta kala belin çok agrımıstı:26:

Canım diğerlerinde kendimi hiç dinlememiştim,hiçbir belirti hissetiğimi hatırlamıyorum,bişey bilmiyordum gebelikle ilgili belirtilerle ilgili,ozamanlar net yoktu büyüklerede sormaya utanıyordum şimdi hergün yeni bişey öğreniyorum,buda kafaya takmaya sebeb oluyor kanımca

hepimiz aynıyızz.hiç bişe bilmeden 2 defa hamile kaldım.şimdi herşeyi biliyom ve hamile kalamıyorum.yinede sen takma fazlaa

yoo bişey olmadı kuşum
evde kimse yok baktım burdada kimse yoktu öyle bir sıkıntı yokladı beni

hımm uyusaydin biraz negüzell kimsede yokmuss.sesiiz sesizz.bende simdi girdim bi baktım sen varsın sadecee.bende habire yiyom.deli olcam.bu folik asitt acayipp işhahimi acıyo benimm

hımm uyusaydin biraz negüzell kimsede yokmuss.sesiiz sesizz.bende simdi girdim bi baktım sen varsın sadecee.bende habire yiyom.deli olcam.bu folik asitt acayipp işhahimi acıyo benimm

off yatıorum zaten tv karşısında kaç saattir ondan da sıkıldım zaar
kız çok yeme zaten başladın göbek yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…