- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.481
tamam ozaman ondan say canım sen
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
kızçelerr ben çıkıyorum eşim çok acıkmış
bugün erkenci olcazz
hadi öpüyorum hepinizi
iyi bakın kendinize
ben p.tesiye kadar yokumm
özleyın beniiii
ama belkimmmmm akşam gelebilirimmm
ayyy deliii sevindii
Belim kopuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84:
ayy tatlım tam kalkıyodum seni gördüm
hayırdır neden ağrıyor bukadar belin senin yaa
ayy bii bilsem gülümmm,dünden beri çok fenayım,sabah hastaneye gidecektim bel ağrısından gözüm kesmedi inan,ara ara ateş basıyor avuçlarımdan ayaklarımdan ve yüzümden aşet fışkıracak gibii,hiç bi iş yapamadım,yemekte yapamadım öylece uzanıyorummm
tatlım adet ağrısı gibi mi?
senin bugün kaçıncı günü?
benim de geçen hafta 2-3 gün belim çok ağrıdı sonra geçti ama bugün aynen senin dediğin gibi kopmak üzere çok felaket ağrıyor
canım adetlerimden önce belim ağrımıyor benim,sadece hafif kasık ağrım oluyor,dün kasıklarım ve belim çok fenaydı sık sık idrara çıkıyordum,hafif yanmam vardı,idrar şikayetlerim geçti,bugün kasıklarımda çok hafif ara ara iğne baktması gibi ağrım var ,ama amaaa belim kopacak gibii ağrıyor,16.günüm bugün
tatlım adet ağrısı gibi mi?
senin bugün kaçıncı günü?
benim de geçen hafta 2-3 gün belim çok ağrıdı sonra geçti ama bugün aynen senin dediğin gibi kopmak üzere çok felaket ağrıyor
kuşum sen bol bol dinlen bence.Sakın ağır kaldırma ve ani hareketler yapma,ilk üç ay kritik biliyorsun...
yumurtanın çatlamasından kaynaklanıyor olabilir canım
idrarının düzeldiğine sevindim ben hala çekiyorum yaaa
ayyy hiracımm yarın benim muhtemel adet günüm ve bugün felaket adet belirtileri yaşıyorum valla felaket stres yaptım
yok hayatımm stres yapmaa,sen belirtiler görmeden erken öğrendin gebeliğini,asıl belirtiler şimdi başlıyor adet belirtileri ve gebelik belirtileri birbirlerine çok yakındır biliyorsun,kötü düşünme.
aşkolsun canım ne demek..
ben bi duş alıp yatıcam gene belki akşam gelirim canım..
öptüm seni kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?