Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Allahım hayırlara çıkarsın inşallahh,,panit atak dışında umarım rüyan gerçekleşirr canım

vayyyyyy 4.6 haaaaa küsüratı bilem var ben içimden geçeni yazıym, hamileliğe çok yakınsın demek bence

vayyyyyy 4.6 haaaaa küsüratı bilem var ben içimden geçeni yazıym, hamileliğe çok yakınsın demek bence

işte birde eşime izah ediyorum 5 olsa hamileyim diyorum..
ama sınırda çıkmış diyorum..
allahım ya kesin bi tarafım açık kaldı..
birde baktım rüyada idrar testinden bişey çıkmıyor..
kan testi yapmaya başladım
çünkü bir ara rüyamda hep iki çizgi görüyordum...
aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş benimki o misal

Ben de dün bir rüya gördüm yorumlarınızı bekliyorum koskocaman bir mutfağım var, içinde 10 dan fazla içi eşya dolu ahşap işlemeli sandık, bir sürüüü sandık, arkadaşımvar yanımda mutfağı yerleştiriyoruz, ballar, reçeller, peynirler.... o kadar çok yiyecek varki... değişik bi rüyaydı:97:

sandık sır olabilir..
gizli olan bi olay öğrenebilirsin..
onun dışında yiyecek ve tatlı olmaları..
bereket tatlı haber olabilir..
bak şuan içindeki meleğin gizli kimse bilmiyor..
eee bundan tatlı haberde olmaz tabi

Mutfak görmek bolluk ve berekete işarettir tatlım,inşallah bu bereket bebiş yönünde olur....

belovedddd kuşum bak ne diyorrrr........Rüyada bir reçel kavanozu görmek, yakinda çok sevindirici bir haber alacaginiza isarettir.

Mutfak görmek bolluk ve berekete işarettir tatlım,inşallah bu bereket bebiş yönünde olur....

ayyyyy heyecan yaptım şimdiiiii kızlarrrrrrr süperiz yaaaaaaaaaa, yumurtlamayı anlayamayınca hemen rüyalarla çözüyoruz olayı ama yorumlarınız çok hoş yaaaaaa Allah hepimizi sevindirsin en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…