Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

oh oh ne iyi etmiş eniştemiz...

ayy desene kiminin adet biter bitmez kimininse adete bi kaç gün kala olabiliyor. ben bu ay 19. günde bıraktım ne biliyim bazıları bebeğe zararı olur diiyor doktor öyle demiş.:26:

canım ben geçen sene 2 defa aşılama yaptırdım yaa.
bana o zaman doktor aşılamadan sonra 1 hafta günaşırı ilişki önerdi..
son hafta ilişki yasak demişti....:26::26:
çünkü aşılamadan 2 hafta sonra test zamanına denk geliyordu...

canım yaa benim de öyle ağrı sık olur ama ben onu migren zannettim böyle ayağa kalkınca sallanır gibi oluyor başın dimi. ama o ben de geçen sene daha sık oluyordu. müdür her canımı sıktığında geceleri uyumadan geçmiyordu

ben de son 8-9 gün bıraktım. ama sen aşılama yaptırınca ne zaman yumurtladığını biliyorsun ben bilmiyorum işte sorun orda

benim öyle kolay ağrımaz başım..
adet öncesi ağrır..
ama tüp bebekte hamile kaldığımda sürekli ağrıyordu..
sonucu öğrenmeden başladı ..
2 hafta ara ara hep ağrıdı ilaçta alamıyorsun..
annem hep masaj yapıyordu..
ama boyle adet ortasında ağrıdığına ilk defa şahit oluyorum..:26:
şayet ben bu ay gebe kalırsam anlıcamki daha önce hiç yumurtlamamışım...
çünkü hiç yumurtlama döneminde başım ağrımamıştı daha önce

Aaaa bak ben de bu ay mola verdim, gün aşırı yapmadım, kendimi de dinlemedim, belki o yüzden kaçırmışımdır,:26: artık kader diyelim pasi, senin zaten tedaviyede az kaldı en azından ne yapılacağı belli, için rahat olsun, bu ay olmazsa gelecek ay, o da olmazsa tedavin var, rahat ol, ki anladığım kadarıyla rahatsın zaten

kızlarrr ateşim şuanda 37.4
Yok anacım kesin bende enfeksiyon filan vardır,tedirgin olmaya başladım

ben de son 8-9 gün bıraktım. ama sen aşılama yaptırınca ne zaman yumurtladığını biliyorsun ben bilmiyorum işte sorun orda

canım adetlerin düzenliyse ayın ortasnda yumurtluyorsun zaten...
aslında biz yumurtlama dönemini bilemediğimiz için adetimiz gecikti sanıyoruz..
çünkü ben 2 ay ovulasyon testi kullandım ya..
bir ay 15. gün pozitifi gördüm o ay tam 14 gün sonra adet oldum..
normalde ben 26 günde adet olurdum o ay 29. adet oldum..
yani ben yumurttlama zamanımı bilmesen kaç kere kan tahlili yaptırırıdım adetim geçti diye
işte ay ortasını iyi değerlendirmek lazım...

benim de yumurtlama günü ağrı oldu ama sabah 5 ten sonra hiç uyumadım o gün ve uykusuzluk bende hemen baş ağrısı yapar. yok yaa ben çok hassasım herşeye ağlarım ağlar ağlamaz da başım fena halde ağrır. geçen seneki müdürüm bayandı ve ben dahil herkese kan kusturdu günaşırı başım ağrırdı. ayy dua edin geri gelmeyi düşünüyormuş... gelmesinnnn:84:
hani ezgi bu ay rahattı ya hamile kaldı bir de sen kalsan. dualarım kabul olmuş olcak ama ben önce sana sonra ona dua ediyordum

evet canım allah bana öyle güsel bir rahatlık verdiki bu ay anlatamam..
üstelik bir defa sürecin nasıl geçtiğiide gördüm.. tüp bebekte..
yani bu defa o kadar yoğun bile geçmeyecek..
streste kalktı üzerimden..
heyecanla zman geçsin istiyorum....

inşallah tüp bebeğe gerek kalmazda bu ay süpriz yapar anneciğineeee

inşallah gelmez müdürün geri canım
duaların içinde binlerce teşekkürler ..
rabbim hepimizin duasını kabul etsin..
yaa gerçekten bu ay çok rahatım yani kesin olur olmaz demiyorum orasını rabbim bilir....
ama neden bilmiyorum..
şuan adetin kaçıncı günündeyim onu bile bilmiyorum..
kendimi sanırım tedaviye şartlandırdım..
bu ay yok alışveriş yok elbise yok kına sepeti yok halay mendili..
zaten birsürü düşünecek şey vardı..
aklıma yumurtlama zamanı bile gelmedi..

canım eğer şu son 2 ayı saymazsak 28 günde adet olan biriydim. yani öyle ki hep cumartesi günü adet olurdum o kadar yani. bakalım ben 10. gün yumurtladım sandım ama bugün 27. günüm demek ki o zaman olmamış.
canım sana bişey sorcam bu arada hani yumurtlama zamanı ateş düşüyor ertesi gün çıkıyor ya. düştüğünde mi yoksa çıktığında mı ilişki gerekir?(öbür aya hazırlık)

Pasimmm yaşım sizlerden büyük ama cahilliğime verin sizler daha bilgilisiniz bu konularda, ben 10.gün uzayan akıntıyı gördüm birde 12 gün şimdi ben iki defamı yumurtlamış oluyorum yada 12 gün yumurtammı çatladı:26:

canım o zaman gayet düzenli adetlerin..
sen dediğim gibi yumurtlama zamanına takılma adet sonrası ay ortasını geçirene kadar düzenli ilişkide bulun..
gerisi allahın takdiri..
ben bu ateş olayından anlamıyorum..:26:
ölçüyorum ama inan ateşe göre ne yapmam gerektiğini anlamıyorum...
ezgi gelince cevaplar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…