Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Bu topiği bu hale getiren nedir Allah aşkına böyle?
aylardır aynı şey için birbirimize destek oluyoruzzz
inanamıyorummmm

hayır canım ben onları şikayet etmedim dünkü konuda onlarda yazmış o sebeple ceza aldılar...zaten dünkü konu ile ilgili hiç bi bilgim ve alakam yok...

neden ceza aldı ezgi, yaw....... bilmiyorum....

gerçekten gruplaşma var ben kötü bir şey söylemedim uyardım....

istemeyenler haticemavinin açtığı topiğe gidebilirler....

arkadaşlar yeni listemizi ben düzenliyorum ...

var olan listeden adını sildirmek isteyen arkadaşlarımız özelden bana bildirsinler....

görüşürüz.....

bu arada imparator bi selamını almadık diye demedik laf bırakmadın dün.haksız yere suçladın gurup olmuş falan dedin senle alakası hiç olmadığı halde cephe aldın.dün ben bu topiği sildim sizin olsun dedin şimdi ne oldu ki de yeniden topiği kucakladın.

bızım kızlar nerde ya neolmuş buralara sabah kapalıydı konu 3 gun gelmedım bır hafta ılgılenemedım dıye ne olmus buralara

Bu sitede hiçbir konu veya mesaj yazanın tekelinde değildir. Bu sebeple kapatılan konu tarafımızdan açılmıştır.

Üyelerimiz bu ikili polemiklerini okumak istemiyor !

Yeter artık

pembiq beloved11 sare yaw rüzgar pourgua bu arkadaşlarda silinmek istiyor çünkü burdan devam etmicez.

ok canım sildim güle güle

lütfen arkadaşım ikili tartışmalara girmiycem güle güle benim ne dediğim ortada pireyi deve yapmayın artık.... sildim ve artık girmeyin bu topiğe....

zaten konudışı konuşmuycam yasakkkk lütfen sizde konuşmayın artık....

bızım kızlar nerde ya neolmuş buralara sabah kapalıydı konu 3 gun gelmedım bır hafta ılgılenemedım dıye ne olmus buralara

canım arkadaşlar tartışmılar benimde haberim yoktu va 1 er hafta banlandılar editörümüz tarafından...

hayırlısı canım iyim sabırsızlıkla bekliyoruz benimde 3 günüm kaldı

hadi bakalım canım inşallah tez zamanda alırsın müjdeyi...

bende bir daha girmicem bu topiğe..konu sahibinin olsun topiği artık kendi kendine sorar cevaplar....

evet canım böyle daha iyi oldu gruplaşmış 5 kişiyle bu topik ilerlemiyordu zaten..... yolunuz açık olsun... lütfen problem yapmayalım herkes özgür....

Benide silebilirsiniz listeden....

sildim canım....

beni de silebilirsiniz. bizim topiğimizde gruplaşma yoktu bunu burda bir kez daha söylüyorum.

ok canım güle güle....

benide silebilirsinizzz

sildim tatlım listden....

İsim ----------Yaş---------- Kilo----------kaçıncı geb.---------- Bat---------- Sonuç

1.Puffss---------- 25----------49----------1---------- 25 mart---------- hamile

2.Tugbanur----------23----------50---------- 1---------- 28 mart---------- hamile

3.Deryam----------26----------51----------1---------- 28 mart----------hamile

4.Seda----------23----------59----------1---------- 29 mart---------- hamile

5.Fisun---------- 41---------- 91---------- 3----------01 nisan---------- hamile

6.Masal800---------- 31----------63----------?---------- 02 nisan---------- hamile

7.Meltemali----------?----------?----------?---------- 03 nisan----------- hamile

8.Tenniterenne----------?-----------?---------- 04 nisan---------- hamile

9.Mavisis----------30---------- 63----------2---------- 06 nisan----------- hamile

10.Yasmin84---------- 26----------57---------- 4---------- 09 nisan---------- hamile

11.Blue_fugi---------- 27---------- 58---------- 3---------- 15nisan----------hamile

12.Karadenizrky---------- 27---------- 57---------- 1---------- 16 nisan----------hamile

13.Aysav----------?----------?----------?----------? hamile

14.Mislin -----------?----------?----------?----------? hamile

15.Ayt13---------- 33----------? 60----------2---------- 17 nisan---------- hamile

16.Ayyildizim---------- 27---------- 57----------2----------22 nisan---------- hamile

17.0obeatriceo0----------27----------49---------- 1----------18 nisan---------- hamile

18.bebeto---------- 24---------- 81---------- 2----------4 nisan---------- hamile

19.Meleğimolsun---------- 21---------- 62----------? ---------- 23 nisan---------- hamile

20.ankapoly---------- 28---------- 56---------- 1---------- 8 mayıs ---------- hamile

21.Filiz8520---------- 27----------56----------1---------- 15 mayıs----------hamile

22.22012010----------19----------55---------- 2 ---------15 mayıs---------- hamile

23.bebekbeb---------- 22---------- 63---------- 15 mayıs----------- hamile

24.Sewinncc ----------31---------- 62 ----------2 ----------20 mayıs---------- hamile

25.Mrv091010---------- 24---------- 54---------- 1 ----------?????????----------- hamile

26.Cardelenss ----------?_________?________?______ 3 haziran---------- hamile

27.Ageb86---------- 25----------- 70---------- 1----------????????---------- hamile

28.Hathar---------- 28----------- 73----------- 2---------- 24 haziran---------- hamile

Hayal114----------26---------- 70----------? ---------- 24 haziran ----------

Arha2010---------- 32---------- 58---------- 1---------- 24 haziran ----------

Mavusbebek---------- 23---------- 53---------- 1---------- 29 haziran ----------

Nazende_87---------- 24---------- 65----------- 1---------- 30 haziran----------

İmporatogrly----------22---------- 53 ---------2---------- 5 temmuz ----------

Yasminkubi---------- 27---------- 62---------- 1---------- 4 temmuz ----------

Ebru26----------27---------- 60----------2 ----------4 temmuz ----------

dilaraela---------- 30 -----------67 -----------2---------- 5 temmuz ----------

Bakale----------?----------?----------?--------- 15 temmuz ----------

Evitax---------- 23----------?---------- 1----------- 15 temmuz -----------

Pourqua---------- 24---------- 54---------- 1---------- 24 temmuz----------

Passifloraa---------- 29----------- 54---------- 1 ----------24 temmuz ----------

Muhasebe75---------- 36---------- 74 -----------1

Tuğçemavi---------- 24---------- 58---------- 1

Whispersultan---------- 33---------- 87

Seremir---------- 41---------- 62---------- 3

Z_victory---------- 25---------- 65 ----------1

Pokahontas ----------31---------- 64---------- 1

Asliyan---------- 26 ----------57 -----------1

Bdroner

Tondora---------- 28---------- 68---------- 1

Htcgl01---------- 25---------- 64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…