- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #38.081
bu yazdıklarına inanamıyorum. bu topikte gruplaşma yok eğer olsaydı senin yaptığın liste bu kadar uzar mıydı. inan ki söylediklerini görünce şok oldum. Evet arkadaşlarımızın sinirle ağızlarından birşeyler çıkmış olabilir ama şikayet etmene çok şaşırdım. çünkü şikayet ettiğin arkadaşlar zamanında buraya sizi şikayete gelen bir kızı ayıplayıp geri gönderen kişiler. gerçekten şok oldum. sen buraya girsen muhabbet etsen seninle kim konuşmaz ki girmediğin için konuşacak çok şey olmuyor. yeni gelen arkadaşlar da öyle, biraz beklemeleri gerekiyor çünkü insanlar onu tanımadan onunla ilgili çok şey soramazlkar ki.. forumu okudukça şok geçiriyorum. daha silinenler de var kim neler söyledi acaba.
üzücü sadece üzücü başka da bişey demiyorum.
canlar defne nerde yaa dr gidicekti haberiniz var mı?
arkadaşlar yeni listemizi ben düzenliyorum ...
var olan listeden adını sildirmek isteyen arkadaşlarımız özelden bana bildirsinler....
görüşürüz.....
gittim canım daha edet tarihime beş gün olduğundan yaptırma dedi hemşire bende vazgeçtim....
bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın canım...
bu arada imparator bi selamını almadık diye demedik laf bırakmadın dün.haksız yere suçladın gurup olmuş falan dedin senle alakası hiç olmadığı halde cephe aldın.dün ben bu topiği sildim sizin olsun dedin şimdi ne oldu ki de yeniden topiği kucakladın.
topik falan kalmadı cnm yeni topik açılcak senide çağırcaz açılınca.
bebisimolsun sen nasılsın tatlım,başladımı çalışmalar..?
Benide silebilirsiniz listeden....
canım yeni gördüm mesajını iyim ama topikte neler olmuş yaa şok oldum ve çok üzüldüm keşke olmasaydı...bende iyiyim bugün başlıyoz çalışmalara sen nasılsın başladınmı sen
beni de silebilirsiniz. bizim topiğimizde gruplaşma yoktu bunu burda bir kez daha söylüyorum.
pembiq beloved11 sare yaw rüzgar pourgua bu arkadaşlarda silinmek istiyor çünkü burdan devam etmicez.
bu arada imparator bi selamını almadık diye demedik laf bırakmadın dün.haksız yere suçladın gurup olmuş falan dedin senle alakası hiç olmadığı halde cephe aldın.dün ben bu topiği sildim sizin olsun dedin şimdi ne oldu ki de yeniden topiği kucakladın.
bızım kızlar nerde ya neolmuş buralara sabah kapalıydı konu 3 gun gelmedım bır hafta ılgılenemedım dıye ne olmus buralara
hayırlısı canım iyim sabırsızlıkla bekliyoruz benimde 3 günüm kaldı
bende bir daha girmicem bu topiğe..konu sahibinin olsun topiği artık kendi kendine sorar cevaplar....
Benide silebilirsiniz listeden....
beni de silebilirsiniz. bizim topiğimizde gruplaşma yoktu bunu burda bir kez daha söylüyorum.
benide silebilirsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?