Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Evet çok üzücü ve çok ayıp olaylar oldu ben de üzüldüm taki olayın şokuyla gece rüyamda hep burayla uğraştım. bazı arkadaşlarımız fazla alıngan oldu bazıları da kendilerinin sahip olduğu hoşgörüyü ani sinirden olsa gösteremedi. ve sonuçlar taa buraya geldi. ama ne oldu kalpler kırıldı, sinirler bozuldu, ayrılıklar gruplar meydana geldi. ama gerek var mıydı hiç ama hiç yoktu çok basit gönül alıcı sözlerle konu kapanabilirdi. o kadar üzgünüm ki anlatamam.. hala o sözler gözlerimin önünden geçiyor. o dediğin beddualar tabiri cazise mahallede kavga eden kadınların bile söylemeyeceği sözler burdaki tek yürek tek bilek olduğumuz hepimizin aynı amaç için birleştiği arkadaşlarımızın ağzından çıkıverdi. Kimisi zengin kimisi fakir kimisi daha az duygusal kimisi hoşgörülü anlayışlı kimisi daha alıngan biraz kendini düşünen hiç ama hiç farketmez bizlerin tek amacı var ANNE olabilmek. yani öyle isterdim ki arkadaşların barışıp birbirlerinden helallik istemelerini barışıp tekrar aynı problem olan konuyu konuşmamak üzere burada tekrar paylaşımlar yapmalarını. evet herşey eskisi gibi olmaz en azından tartışan iki kişi arasında saygı ve hoşgörü çerçevesinde herşey yürür inanın.
topiğimiz çok güzeldi böyle olmamalıydı.

ya kızlar ben bişi anlamadım noldu şimdi.kızlar ceza mı aldılar.bidaha giremicekler mi topiğe

canım evet buranın tadı kalmadı konu sahibi bile demedik bişey bırakmadı.kızların çoğu ceza yedi ama yeni topik açılcak yakında.isteyenlerle msn den konuşuyoruz cnm yeni topik açılana kadar.

canım evet buranın tadı kalmadı konu sahibi bile demedik bişey bırakmadı.kızların çoğu ceza yedi ama yeni topik açılcak yakında.isteyenlerle msn den konuşuyoruz cnm yeni topik açılana kadar.

anladım tatlım bana özelden msj atarmısın canım msn ni tülayın ezgininde var mı sende

ayıp ama bi guruplaşma olmuş aranızda bu topiğe katılmak isteyen insanlarıda aranıza almıyorsunuz....

neyse öenmlide değil...

neden mi canım ? slm veripde almadığınız için olmasın...

ya neyse öenmlide değil kimse kimsenin selamını almak zorunda değil ki takılın siz boşverin....

bu yazdıklarına inanamıyorum. bu topikte gruplaşma yok eğer olsaydı senin yaptığın liste bu kadar uzar mıydı. inan ki söylediklerini görünce şok oldum. Evet arkadaşlarımızın sinirle ağızlarından birşeyler çıkmış olabilir ama şikayet etmene çok şaşırdım. çünkü şikayet ettiğin arkadaşlar zamanında buraya sizi şikayete gelen bir kızı ayıplayıp geri gönderen kişiler. gerçekten şok oldum. sen buraya girsen muhabbet etsen seninle kim konuşmaz ki girmediğin için konuşacak çok şey olmuyor. yeni gelen arkadaşlar da öyle, biraz beklemeleri gerekiyor çünkü insanlar onu tanımadan onunla ilgili çok şey soramazlkar ki.. forumu okudukça şok geçiriyorum. daha silinenler de var kim neler söyledi acaba.
üzücü sadece üzücü başka da bişey demiyorum.

Kızlar bişey sormak istiyorum dr sitesi diye bi yer var orda bugün kan testinde sonuç çıkar diye cvp verdi dostinex in etkiside aynı gebelik belirtileriyle aynıymış.hastaneye gitmeye korkuyorum açıkcası sizce?

varikosel yokmuş tam sınırdaymış ve ii bi doktor bulduk ucuz bi yer yirmi milyon muayene üroloji doktoru çok ii bizi bugün sevindirdi ve eşimin haplarla iyişiceğini açıkladı çok mutlu etti tavsiye ederim üroloji doktorumuzu çengelköy safa hastanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…