- 28 Eylül 2015
- 418
- 724
- 18
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya hasta ol mesela gitme.
Tepkileri degismezse umursama al eline telefonunu internete gir onlarla ilgilenme
Eşine yavaştan söylersin olmazsa sıkılıyorum konuşacak kimsem yok diye
Esin kör dgil ya farkinda dgilmi.sen 6 yilda cocuk yapmamisin yada olmadi kadin torun sevincinden onunla ilgileniyor yapilcak birsey yok. Hem her cumartesi isikiz yokmu sizin ya insan arkdasiyla bulusur 2 haftada bir gitawn yeter yada sen gitme madem seninle konusan yokmesafeli davranıyorum zaten , eşime de anlatamadım ne biliyim![]()
Bencede en iyisi hem en azindan eşi de anlar sıkıldığınıHatta direk erkeklerin yanına gitsin eşler tavla oynuyomus ya gitsin yanına otursun onlar kendi aralarında konuşuyor desin
Kendınızı degersız hıssetmenız cok normal ... Bıkac cumartesı gıtmeyın tavrınızı koyun.. Hepınıze ortak mesafede durmalı sonucta.. Dusuk gıbı buyuk bır travmadan sonra hassas olmanız cok normal .. Mesafe koyun anlasınbizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok
biz bi bahane buluyoruz gitmemek için ama inan telefonda çok ısrar ediyor eşimde dayanamıyor gidiyoruzEsine anlat
Arayip israr etmedikleri muddetce gitmeyin esinde sende gitmeyin
sorma, o kadar kasıyor her cumartesi gitmek görev gibi, eşim aslında farkında ama dile getirmiyor, orda benim yüzüm asılıyor ister istemez o da farkediyor ne oldu falan diyorO nasıl adet ya her cumartesi her cumartesi. Eşinizle konuşun biraz dikkat etsin annesinin size nasıl davrandığını. Sonra gidip gitmemeyi karar verirsiniz.
teşekkür ederim anlayışın ve tavsiyen için. Çok haklısınKayinvalide seni sevmek zorunda degil demis bazi arkadaslar
Katilmiyorum..
Evet sevmek zorunda degil ama gelinine saygi duymak zorunda , Gelin onun evindeyken takmamaso konusmamasi SAYGISIZLIKTIR ..
Neyse , sende kaynanaya mesafeli dur ve her cumartesi gitme , esine durumu anlat
Kaynanada sorunca böyle böyle desin. Madem seni takmiyor gitmenede gerek yok .. anlasin hatasini!
hayır, eğer eltim gelmemişse bana karşı çok iyi , sohbet ediyor , bana da kızım diye hitab ediyor, ama o varsa yüzüme bakmıyorher zaman böylemi davranıyodu
3 ay oldu, muhabbetleride genelde eltimin doğacak bebeği, belki bu yüzden beni çok sarsıyor konuya giremiyorum, bir de ikiside şu kaliteli plastik var ya onun satışını yapıyor onunla ilgili konuşuyorlar benim ilgi alanım değilDüşük yapali nekadar oldu..alinganliginiz hormonol olabilir..muhabbetleri seni çekiyor ise sende konuya gir. .bosver vesvese verme kendine iyi bak iyi gör. .
Sen neden katılmıyorsun peki?bizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok