• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimde sorunum kayınvalidem:(

Düşük yapali nekadar oldu..alinganliginiz hormonol olabilir..muhabbetleri seni çekiyor ise sende konuya gir. .bosver vesvese verme kendine iyi bak iyi gör. .

Haftaya hasta ol mesela gitme.
Tepkileri degismezse umursama al eline telefonunu internete gir onlarla ilgilenme
Eşine yavaştan söylersin olmazsa sıkılıyorum konuşacak kimsem yok diye

Eğer hamile diye onunla ilgileniyorsa bence ayıp etmiş, hem de yeni düşük yapan birinin yanında..

Haftaya hasta ol mesela gitme.
Tepkileri degismezse umursama al eline telefonunu internete gir onlarla ilgilenme
Eşine yavaştan söylersin olmazsa sıkılıyorum konuşacak kimsem yok diye

Hatta direk erkeklerin yanına gitsin eşler tavla oynuyomus ya gitsin yanına otursun onlar kendi aralarında konuşuyor desin

mesafeli davranıyorum zaten , eşime de anlatamadım ne biliyim :KK43:
Esin kör dgil ya farkinda dgilmi.sen 6 yilda cocuk yapmamisin yada olmadi kadin torun sevincinden onunla ilgileniyor yapilcak birsey yok. Hem her cumartesi isikiz yokmu sizin ya insan arkdasiyla bulusur 2 haftada bir gitawn yeter yada sen gitme madem seninle konusan yok

eşine anlat onlara gittiğiniz zaman sap gibi ortada oldugunu. zaten daha sonra kendısıde fark eder.

Cok yuz verme sende mesafeli ol gulme yuzune bak nasil degisecek ustune dusecek

Madem seninle muhatap olan yok o zaman gitme.
Gitmemek için daha büyük bir sebep göremiyorum. Üstelik genelde düşük yapan hanımların yanında hamileler övülmez nezaket icabı hani üzülmesinler diye. Bu kadarını düşünmekten aciz insanaların arasında ne işin var? İsterse düşük psikolojisi olsun, seni üzmüş sonuçta. Eşine anlat durumu, bence hak verir sana.

Ne hediyesi. Kullan hepsini. Sanki hakediyor. Ben olsam, onlar yokmus gibi davranir hep duymazdan gelir esimin yanina oturur, keyfime bakardim.

bizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok
Kendınızı degersız hıssetmenız cok normal ... Bıkac cumartesı gıtmeyın tavrınızı koyun.. Hepınıze ortak mesafede durmalı sonucta.. Dusuk gıbı buyuk bır travmadan sonra hassas olmanız cok normal .. Mesafe koyun anlasın

O nasıl adet ya her cumartesi her cumartesi. Eşinizle konuşun biraz dikkat etsin annesinin size nasıl davrandığını. Sonra gidip gitmemeyi karar verirsiniz.
sorma, o kadar kasıyor her cumartesi gitmek görev gibi, eşim aslında farkında ama dile getirmiyor, orda benim yüzüm asılıyor ister istemez o da farkediyor ne oldu falan diyor

Kayinvalide seni sevmek zorunda degil demis bazi arkadaslar
Katilmiyorum..
Evet sevmek zorunda degil ama gelinine saygi duymak zorunda , Gelin onun evindeyken takmamaso konusmamasi SAYGISIZLIKTIR ..

Neyse , sende kaynanaya mesafeli dur ve her cumartesi gitme , esine durumu anlat
Kaynanada sorunca böyle böyle desin. Madem seni takmiyor gitmenede gerek yok .. anlasin hatasini!
teşekkür ederim anlayışın ve tavsiyen için. Çok haklısın

Düşük yapali nekadar oldu..alinganliginiz hormonol olabilir..muhabbetleri seni çekiyor ise sende konuya gir. .bosver vesvese verme kendine iyi bak iyi gör. .
3 ay oldu, muhabbetleride genelde eltimin doğacak bebeği, belki bu yüzden beni çok sarsıyor konuya giremiyorum, bir de ikiside şu kaliteli plastik var ya onun satışını yapıyor onunla ilgili konuşuyorlar benim ilgi alanım değil

elti muhabbeti okuunca bile geriliyorum bendede var bitane arasan bulunmaz :D sabır yani gelenek olmuşsa gitmemek olmaz ...

bizde adettir her cumartesi akşamı kayınvalideme oturmaya gidilir, kayınvalidemin eşimle birlikte bir oğlu daha var, o da evli onlarda gelir bizimle birlikte, hep orda toplanırız. Sorunum şu; eltim hamile, bende yeni düsük yaptım. Kayınvalidem ben yokmuşum gibi davranıyor, hep eltimle ilgileniyor, onunla muhabbet ediyor. Erkekler kendi aralarında tavla falan oynuyor , bende sap gibi tek başıma oturup sıkıntıdan patlıyorum. Kayınvalidem sürekli eltimin peşinde kızım kızım diye bide yanına oturur hep onunla muhabbet eder benim yüzüme bile bakmaz ki ben hiç saygısızlık etmem evine her gittiğimde işini gücünü yaparım, tamam belki eltim hamile diye ona daha ilgili davranıyor olabilir ama bende altı yıllık geliniyim , eltim daha iki yıllık beni yok sayıp muhabbetin içine katmamasını kaldıramıyorum. Bir sürü hediye almıştım ona tabağa, çanağa ihtiyacım var demişti, şimdi hepsi evde duruyor veresim gelmiyor.Acaba kıskanıyor muyum diyorum ama ... ya ne biliyim insan bi kızım sen nasılsın falan der , o bile yok
Sen neden katılmıyorsun peki?
Eltin hoş sohbet demek ki.

O nasil adettir ya her cumartesi kvye gitmek?
Gitmeyin
Hatta esinize soyleyin benim anne tarafimda adettir her cumartesi herkes esiyle basbasa disari cikar deyin;)

Back
X