- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Size sonuna kadar katılıyorum.biz niye farketmiyoruz.? özellikle didiklemediğimiz için. peki neden didiklemiyoruz? çünkü çok saçma.
Ya bir de gel demiş ,onunla gel dememiş kısmı çok ayrıntı değil mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size sonuna kadar katılıyorum.biz niye farketmiyoruz.? özellikle didiklemediğimiz için. peki neden didiklemiyoruz? çünkü çok saçma.
evet ben açıyorum ama açtığım konu görümcemi didiklemek değil ki :)ne ilgilendirir dediğin konuyu sen açıyosun.
evet ben açıyorum ama açtığım konu görümcemi didiklemek değil ki :)
nasıl daranmalıyım dye soruyorum :)
neyse senin gibi davranmasam yeterli olur sanırım captan princecim
teşekkür ederimAnladım.
O zaman Türkçe yi beginner seviyesinde birakmayalim
benimi sevmiyor deyince şahsen ben et beni falan anladim
Başarılar bu arada ama görümceyi takma bu kadar![]()
KoptummBoşver üstüne düşersen kaçıyor böyleleri canım. Sen de soğuk ol biraz da o düşünsün.
(Söylemeden geçemeyeceğim, başlıkta "mi" ayrı yazılmayınca bi yerinde ben var da onu birisi beğenmedi sandımkafam çok güzel
)
Çağırırsan bile ona onun gibi davran, sevmezse sevmesin seni. Neden umursayasın ki?Merhaba,
Garip bir şey ama uzun zamandır farkediyorum. Sanırım görümcem benden pek hoşlanmıyor. Bu durumda ne yapmalıyım?
mesela eşim ve ben aynı fotoğrafları paylaşıyoruz instagramda. Onun fotoğraflarını beğeniyor, halbuki bende aynısını paylaşmışım dimi. benimkini beğenmiyor. Ama hikaye paylaşsam ilk gören o oluyor :)
eşimle telefonda görüşüyor yeğenlerin unuttu seni gel bize dyor ama bikahve95i al gelin çaya demiyor. Ben yokmuşum gibi davranıyor.
Düğün günü, gelin arabasına oturması için sürekli birilerini gönderdiğini gördüm koş git otur şu arabaya diye kendi en yakın arkadaşını bile gönderiyordu kime dediyse bize düşmez dedi.
Eşimin akrabalarından birisi bu durumu fark etti ve benim kız kardeşimi kolundan tuttuğu gibi arabaya oturttu neye uğradığımı şaşırdım da sonradan anladım.
Sonra geldi arabayı açtı baktı kardeşim oturuyor bağırdı ve kapıyı kapattı.
Benim kınam yakılırken durmadı gitti arkadaşlarıyla akrabalarıyla selfie çekildi. Sanki kırk kat yabancıymışım gibi davrandı. Şimdi ben kv ve görümcemleri toplu yemeğe alıcaktım ama görümcem kocama hiç gelmiyorsunuz gelin çaya diyeceğine , hiç gelmiyorsun arada bize GEL diyen kadın.
eşim bana ablamlara gidelim yeğenlerimi çok özledim diyor bende çağırırsa gideriz diyorum konu kapanıyor
Ben bunu yemeğe alsam mı nasıl davransam hiç bilmiyorum kv mecbur alcam
ama bu kadın beni yok sayıyor kardeşi hiç evlenmemiş gibi davranıyor
not: bir kere kahve içmeye davet ettim geldi kv ile
fakat kendisi beni evlendiğimden beri bir kere bile davet etmedi konuşmadık düğünden beri hiç aramızda da 10 yaş var.
benim ailem çağırırken gelin yapın edin diyorGörümcem neden ayrıca beni çağırsın ki
İkimiz bir bütünüz gel diye çağıracak tabii
Ben görümcemi çağırırken eşin de gelsin demiyorum mesela
Ya da siz yemeğe çağıracaksanız görümcenizi ayrıca eşini getir çocukları getir mi diyeceksiniz ki
Sosyal medya foto olayı vs de garip kardeşininkine bakıp beğenmesi olağan sizinkilere bakıp da neden beğensin ki yani daha iki aylık evlisiniz sizinle her aşamasını paylaşma yahut sizi sevme zorunluluğu yok ki