Karşımızda evliliğinde mutsuz bir kadın yok sadece.
Eşine karşı hiçbir hissi kalmamış,eski sevgililerini düşünerek eziyet gibi gelen bir evliliği sürdürüp hayal aleminde mi yaşasın.:26::26:
Sizce ne yapmalı.:44::44:
[sıze=3]şuan evli olduğunuz halde , kendinizi başka biriyle hayal edebiliyorsanız durum gerçekten vahim demektir [/sıze][sıze=3]
ne denir ki şimdi bilemedim [/sıze]:44:[sıze=3][/sıze]
Arkadaşlar 9 yıllık evliyim .birbirimize çok aşıktık .inişlerle çıkışlarla geçen bu 9 sene sonunda yorgun ve tükenmiş bir ben...eşim çok ilgisiz.saçım,makyajım,giyimim,güzel olmam veya olmamam,kilo almam veya vermem onu pek ilgilendirmiyor.ne bir iltifat ne bir övgü...çok bişey beklemiyorum ama o benim için hiç bişi yapmıyo.bu durumlardan çok rahatsızım,dile getirdiğimde ise hep şikayet eden ve memnuniyetsiz biri oluyorum.bu olaylar sonucunda ise eski aşklarım geliyor aklıma.acaba onlarla olsaydı da böyle olur muydu diye düşünüyorum.gün içerisinde sürekli bunları düşünürken buluyorum kendimi.yaptığım doğru diil biliyorum ama engel olamıyorum kendime.benimle aynı durumları yaşayan var mı merak ediyorum.çünkü kötü hissediyorum kendimi(
bunun eşine karşı hissi kalmamışla ne ilgisi var şekerim...
bu sadece vermiş olduğu kararın doğruluğunu sorgulama gibi bişey...
"keşke eski sevgilimle evlenseydim" demek başka...
"acaba eski sevgilimle evlenseydim (yada herhangi biriyle) şu anda nasıl bi durumda olurdum" demek bambaşka...
eşine karşı hisleri bitmiş olsa zaten eziyet etmez kendine kimse...
şu anda devam ettirmemesi için bi neden yok...
sadece bu durumu nasıl düzeltmesi gerektiği konusunda çıkmaza girmiş konu sahibi...
"böyle düşüneceğine ayrıl" demek biraz abartılı...
Bilmiyorum canım,benimde evliliğimde zor günlerim oldu ama hiç kendimi eski sevgilimi düşünürken bulmadım.
Bunu konu sahibini yermek için söylemiyorum yanlış anlamayın.
''Tükenmiş'' olduğunu ifade eden ,eski sevgililerimi düşünüyorum diyen bir kadına benim vereceğim nasihat boşan olur.
Sizinki ''kocana sahip çık''olur.
İnsanların karakterleri,hayata bakış açıları farklıdır.
Bu benim doğrum,siz buyrun kendi doğrunuzu söyleyin,benim fikrim sizi niye rahatsız etti:26::26::26:
kızlar sabredin sabreden derviş muradına ermiş. pes etmeyin çaba gösterin.aşkınızı taze tutmaya yuvanızı yıkmamaya çalışın.anlayışlı olun sakin sakin konusarak çözün herseyı.herseye bi cevap vermeyin azıcık susmayı öğrenin.bol bol dua edin allaha sığının.kötü söz sakın ola ki konusmayın.kendinizi rahatlatın terapi uygulayın ama ufak tefek seyler için yuvanızı çouklarınızn rahatını bozmayın..
maşallah herşeyi kadına yıkmışssınız
çaba sarfedeek susacak yuvasını yıkmayacak cevap vermeyecek ağzını açmayacak
bildiğin kurulu robot olacak
erkek ne yapacak peki
Benim konuyla pek alakam yok, ama bence 9 yıl sonunda başka biriyle de çok farklı olmayacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?