• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle aynı durumları yaşayan var mı merak ediyorum...

xoxzlem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
106
0
96
44
İzmir
Arkadaşlar 9 yıllık evliyim .birbirimize çok aşıktık .inişlerle çıkışlarla geçen bu 9 sene sonunda yorgun ve tükenmiş bir ben...eşim çok ilgisiz.saçım,makyajım,giyimim,güzel olmam veya olmamam,kilo almam veya vermem onu pek ilgilendirmiyor.ne bir iltifat ne bir övgü...çok bişey beklemiyorum ama o benim için hiç bişi yapmıyo.bu durumlardan çok rahatsızım,dile getirdiğimde ise hep şikayet eden ve memnuniyetsiz biri oluyorum.bu olaylar sonucunda ise eski aşklarım geliyor aklıma.acaba onlarla olsaydı da böyle olur muydu diye düşünüyorum.gün içerisinde sürekli bunları düşünürken buluyorum kendimi.yaptığım doğru diil biliyorum ama engel olamıyorum kendime.benimle aynı durumları yaşayan var mı merak ediyorum.çünkü kötü hissediyorum kendimi :((

bende senınle aynı durumdayım 9 yıl 2 cocuk mutlu aşık bir çift coğu zaman ama son zamanlarda cocuklara sinirlen ev işleri işe kosturmaca sonucunda birbirine beğıran bir çift olduk saçım makyajım ilgi çekmiyor artık ben hala onu çok kıskanıyorum ve çok seviyorum ama hiç iltifat yok cok yorgunsun hala daha onca yemek yapmıssın yok
bazen alıp başımı gidesim geliyor sabrediyorum

valla bende eşimle aramız kötü olunca böyle düşünüyorum..
başkasıyla olsaydım nasıl olurdu fln diye..
bu düşünce sadece hatta merak diyelim...
kendini kötü hissetme bunun için..
ne zamandır bu kadar ilgisiz eşin...

Bilmem , ben hiç düşünmedim öyle..

Ya eski aşklarım yok ( eşim ilk ) diye, ya da henüz bunları düşündüren sebepler yok diye..

Eşinizin tutumu da etkili sanırım bunu düşünmenizde..

Arkadaşlar 9 yıllık evliyim .birbirimize çok aşıktık .inişlerle çıkışlarla geçen bu 9 sene sonunda yorgun ve tükenmiş bir ben...eşim çok ilgisiz.saçım,makyajım,giyimim,güzel olmam veya olmamam,kilo almam veya vermem onu pek ilgilendirmiyor.ne bir iltifat ne bir övgü...çok bişey beklemiyorum ama o benim için hiç bişi yapmıyo.bu durumlardan çok rahatsızım,dile getirdiğimde ise hep şikayet eden ve memnuniyetsiz biri oluyorum.bu olaylar sonucunda ise eski aşklarım geliyor aklıma.acaba onlarla olsaydı da böyle olur muydu diye düşünüyorum.gün içerisinde sürekli bunları düşünürken buluyorum kendimi.yaptığım doğru diil biliyorum ama engel olamıyorum kendime.benimle aynı durumları yaşayan var mı merak ediyorum.çünkü kötü hissediyorum kendimi :((

Duygusal olarak tatmin olmadığınız gibi,eşinize sevginizde bitmiş ,eğer başkalarını düşünebiliyorsanız.
Sizi bu kadar hırpalayan bir evliliği sürdürmemelisiniz bence.

Duygusal olarak tatmin olmadığınız gibi,eşinize sevginizde bitmiş ,eğer başkalarını düşünebiliyorsanız.
Sizi bu kadar hırpalayan bir evliliği sürdürmemelisiniz bence.

ne kadar kolay değilmi sürdürmemelisiniz demekk !!!!

acaba esiniz evlenmeden once nasildi? ilgili miydi kiskanc miydi iltifatlar eder miydi?
sizi cok iyi anliyorum. ilgi bir kadin icin cok buyuk bi ihtiyac resmen gida gibi..
benim erkek arkadasimda da ayni durum soz konusu 2 seneye yakin oldu cikiyoruz sevgisinden sadakatinden hic suphem yok ama...iki cumle guzel soz soylemez bazen yaninda siserim sinirden bazen oyle bi lafla gururumu kirar ki gozlerim dolar zor tutarim aglamamk icin kendimi icim cok dolu ama o an bunun farkinda bile olmaz,ben kendimi toplarim bi sekilde gecer gider. iste bende cok ciddi bi iliskide olmama ragmen evlenince bu noktaya gelmekten korktugum icin bir turlu bu karari alamiyorum pisman olmaktan korkuyorum :26:

Erkeklerden pek bi beklentiye girmemek lazım, onlar bizim gibi duygusal ince fikirli değiller maalesef, bi başkasıyla da olsanız böyle olurdu gene inanın, hele 9 yıllık evlilikten sonra hep övgü ve iltifat eden ilgi gösteren bir erkek modeli yoktur ya da çok azdır, artık alışkanlık oluyor, erkekler böyleler işte söylemezler, belli etmezler. Siz kendiniz için bir şeyler yapmaya devam edin, o söylemese de fark ediyordur.

ne kadar kolay değilmi sürdürmemelisiniz demekk !!!!

Karşımızda evliliğinde mutsuz bir kadın yok sadece.
Eşine karşı hiçbir hissi kalmamış,eski sevgililerini düşünerek eziyet gibi gelen bir evliliği sürdürüp hayal aleminde mi yaşasın.:26::26:
Sizce ne yapmalı.:44::44:

Sizce ne yapsin?

Aynen boyle ara ara dusunup devam mi etsin?

evlilikler o kadar kolayolmuyorki o kadar kolay bozulsun.ewet arkadaş belki yaşadıkalrından dolayı şuan öle düşünebilir bu eşini sevmiyor anlamına gelmez.insanların zaman zaman böle durumları olailir.bu hemen evliliği bitirmesi anlamına gelmiyor bence.burda hemen boşa yada ayrıl dicemize bence farklı şeyler söylerek yardımcı olmamız gerekir.zaten kızın canı sıkılmışken bide biz ateşi körüklemeyelim iyici.

Evlilik çok büyük sorumluluk
Duygularını her zaman aynı yaşayamıyorsun
Sizinki 9 sene olmuş yıl ilerledikçe sorumluluklarda artıyor.
Bazen insan eşini görmek bile istemiyor yanlız koltuğunda yayılıp karanlıkta bir yandan kahvemi içip televizyon izlemeyi çok özledim mesela.
İş stresi, geçim stresi vs. erkekte bunlardan kadınlardan daha fazla etkileniyor.
Alınganlık yapmak yerine siz ona iltifat edin siz ona yakınlaşın.
Hep karşı taraftan beklemek bencillik bana göre.
Bende aynı sorunu yaşadığımı zannedip kendimi hayli üzmüştüm bir ara

Karşımızda evliliğinde mutsuz bir kadın yok sadece.
Eşine karşı hiçbir hissi kalmamış,eski sevgililerini düşünerek eziyet gibi gelen bir evliliği sürdürüp hayal aleminde mi yaşasın.:26::26:
Sizce ne yapmalı.:44::44:

arkadaşım insan zaman zaman eskileri düşünebilir he düşünmemek daha ii ama elinde olamadan düşünüyor insan bazen.diğer arkadaşlarında dediği gibi hiç bişey ilk günki gibi kalmıyor malesef

Evlilik çok büyük sorumluluk
Duygularını her zaman aynı yaşayamıyorsun
Sizinki 9 sene olmuş yıl ilerledikçe sorumluluklarda artıyor.
Bazen insan eşini görmek bile istemiyor yanlız koltuğunda yayılıp karanlıkta bir yandan kahvemi içip televizyon izlemeyi çok özledim mesela.
İş stresi, geçim stresi vs. erkekte bunlardan kadınlardan daha fazla etkileniyor.
Alınganlık yapmak yerine siz ona iltifat edin siz ona yakınlaşın.
Hep karşı taraftan beklemek bencillik bana göre.
Bende aynı sorunu yaşadığımı zannedip kendimi hayli üzmüştüm bir ara

ne güzel yazmışsın bende yalnız kalıp rahat rahat uyumayı özledim yada saatlerce kimse dokunmadan kitap okumayı özledim ama haklısın hep karsıdan beklememek lazım deneyelim bakalım :16:

erkeklerden pek bi beklentiye girmemek lazım, onlar bizim gibi duygusal ince fikirli değiller maalesef, bi başkasıyla da olsanız böyle olurdu gene inanın, hele 9 yıllık evlilikten sonra hep övgü ve iltifat eden ilgi gösteren bir erkek modeli yoktur ya da çok azdır, artık alışkanlık oluyor, erkekler böyleler işte söylemezler, belli etmezler. Siz kendiniz için bir şeyler yapmaya devam edin, o söylemese de fark ediyordur.

teşekkür ederim arkadaşım..bazen senin gibi düşünüp kendimi teselli etmeye çalışıyorum.çok saol :)

ben erkeklerın bu konularda hep aynı oldularını düşünüyorum eşim fark etmıyorsa zorla farkettiriyorumm beğendınmı nasıl dıye soruyorum istediğim cvbı alıncaya kadarr erkekler ya böle ilgisiz oluyorr yada fazla ılgılı o fazla ılgılı olanlarda butun kadınlara böle ilgili oluyo nedensee öle bi eşim olmasını hiç istemezdım herkese ıltıfat edenn tabıistisnalarda yok değil ama gördüklerim böyle bence eski aşkları düşünmek gereksizz çünküü çook eskıde kalmış boşuna eşinizden soğutmayın kendınızı telafısı olmıycak şey değil burda ne sorunlar yaşan kadınlar varr sizinkninde kusuru bu olsun sizi beyenmıyor olsa evliliği sürdürmez zatenn

ne güzel yazmışsın bende yalnız kalıp rahat rahat uyumayı özledim yada saatlerce kimse dokunmadan kitap okumayı özledim ama haklısın hep karsıdan beklememek lazım deneyelim bakalım :16:

ben elimden geldiğince yapıyorum zaten ama bu sefer sevgili kocacım kendini daha çok beğenmeye başlıyo.yani benim durumda yine bi değişiklik olmuyo :(
bu arada o sessizliği ,yalnızlığı özlemeyen var mı acaba ?

evlilikler o kadar kolayolmuyorki o kadar kolay bozulsun.ewet arkadaş belki yaşadıkalrından dolayı şuan öle düşünebilir bu eşini sevmiyor anlamına gelmez.insanların zaman zaman böle durumları olailir.bu hemen evliliği bitirmesi anlamına gelmiyor bence.burda hemen boşa yada ayrıl dicemize bence farklı şeyler söylerek yardımcı olmamız gerekir.zaten kızın canı sıkılmışken bide biz ateşi körüklemeyelim iyici.

ne güzel yazmışsın arkadaşım ayrılmayı düşünsem zaten ayrılmıştım.çözümü ayrılmakta bulmuyorum açıkçası.ama evlilik,çocuk,iş...yorucu bi hayatımız var..arada güzellikler olsun istiyorum o kadar..beni anladığın için teşekkürler...

acaba esiniz evlenmeden once nasildi? Ilgili miydi kiskanc miydi iltifatlar eder miydi?
Sizi cok iyi anliyorum. Ilgi bir kadin icin cok buyuk bi ihtiyac resmen gida gibi..
Benim erkek arkadasimda da ayni durum soz konusu 2 seneye yakin oldu cikiyoruz sevgisinden sadakatinden hic suphem yok ama...iki cumle guzel soz soylemez bazen yaninda siserim sinirden bazen oyle bi lafla gururumu kirar ki gozlerim dolar zor tutarim aglamamk icin kendimi icim cok dolu ama o an bunun farkinda bile olmaz,ben kendimi toplarim bi sekilde gecer gider. Iste bende cok ciddi bi iliskide olmama ragmen evlenince bu noktaya gelmekten korktugum icin bir turlu bu karari alamiyorum pisman olmaktan korkuyorum :26:

2,5 yıllık bir birlikteliğimiz vardı evlendiğimizde.evlenmeden önce tabiki de daha iyiydi .benim de üzüldüğüm dönemler oluyodu,dediğin gibi toparlıyordum kendimi.evlenince daha güzel olacağı umuduyla...ama tam tersi oldu...

kızlar sabredin sabreden derviş muradına ermiş. pes etmeyin çaba gösterin.aşkınızı taze tutmaya yuvanızı yıkmamaya çalışın.anlayışlı olun sakin sakin konusarak çözün herseyı.herseye bi cevap vermeyin azıcık susmayı öğrenin.bol bol dua edin allaha sığının.kötü söz sakın ola ki konusmayın.kendinizi rahatlatın terapi uygulayın ama ufak tefek seyler için yuvanızı çouklarınızn rahatını bozmayın..

Back
X