Benimle aynı durumu yaşayan arkadaşımın dedikleri(Kv)

Sormadım aslında boşanma evresindeyim kafa dağıtmak istediğimi söyledim oturmuşken sordular anlattım ama yerden yere vurdular beni anlatamam

boyun eğmiş işte. Kocasının yanında da size kv kötüleyemez. Baş başa olsaydınız çok farklı konuşacaktı eminim
arkadaşımın eşi yalnızken de görüşün benim gibi sinirli asabi adamı nasıl kedi gibi ettiğini anlatsın dedi

arkadaşımın eşi yalnızken de görüşün benim gibi sinirli asabi adamı nasıl kedi gibi ettiğini anlatsın dedi

Karı-koca bunlar şey olmuş. "körler sağırlar birbirini ağırlar"

Aslan terbiyecisi mi arkadaşınız. Yalnız evlilik birbirini kediye çevirme ya da bir şeylere katlanmak demek değil. Yeterince zor hatalar yaşıyoruz bir de elin adamı anası danası ile uğraşmakla geçmez hayat

Bu yazıları yazan ellerinizden öpüyorum yaşım sizden büyükte olsa küçükte olsa. Hayat kısa ve ben insan eylemek için gelmedim

Kendi hayatınızı başkalarına göre yonlendirmeyin. Burada aldatılmayi kabul eden de var, dayak yemeyi kabul eden de var. Aklınıza gelecek her türlü şey var.
Başkalarının bir seyleri kabulleniyor olması sizin normaliniz olmak zorunda değil.
Ha ama sizde kabullenmekten yanaysaniz kendiniz gibi yaşayan kişiler bulup içinizi rahatlatıp hayatınıza devam edebilirsiniz.

Aşırı rahat insanlar bence karakter meselesi, ben yemek yiyip evime çıkarım düşüncesinde olamam benim evim var YEMEĞİMİ BEN YAPARIM

Rahatlık değil bu ya, başka boyut. En hafif tabiriyle sindirilmek.

Şimdi konudaki arkadaşın demek ki kayınvalideye sinirleniyor, öfkeleniyor sonra inip yemeğini mi yiyormuş tam olarak? Bu mesela benim asla kabul etmeyeceğim bir davranış. Bana göre ikiyüzlülük bu.

Ben sorunların konuşarak çözülmesi taraftarıyım. Sen beni kızdırdın mı? Belki bilerek yapmadın, belki başka bir şeye bozuktun, belki de istedin yaptın. Bunu öğrenirsem sana daha sağlıklı yaklaşabilirim. Sinir olduğumla kalıp oturursam efsane bilenirim, ki bu büyük zarar.

Bu yazıları yazan ellerinizden öpüyorum yaşım sizden büyükte olsa küçükte olsa. Hayat kısa ve ben insan eylemek için gelmedim

Siz o adamı bırakarak en doğrusunu yaptınız. Gencecik insansınız bu adamla ömür geçmez. Hiç üzülmeyin yaptığınızda yanlış bir şey yok

Siz o adamı bırakarak en doğrusunu yaptınız. Gencecik insansınız bu adamla ömür geçmez. Hiç üzülmeyin yaptığınızda yanlış bir şey yok
Aynen öyle hiç şüphem yok, sessiz sakin kendi halimde biriyken bunları yaşıyorsam devamını düşünemiyorum

Bende öyle yapamam hanımefendi, ikiyüzlülük tahammül edeceğim bir şey bile değilken nasıl yaparım

Yok olur mu öyle şey, bugüne kadar kime anlattıysam kurtul dedi babam dahil bu arkadaş çift dün beni yerden yere vurdular garipsedim. Yoksa gözüm açık sonuç belli
Sadece arkadaş kadın olsaydı kesinlikle size hak verirdi kocası yanindayken böyle diyecek tabi ne diyecek Allah aşkına bundan sonra aileniz hariç kimseye anlatmayın kimsenin bilmesine gerek yok boşanma olayını babanız dağ gibi arkanızda olurda geri dönerseniz artık oda olmayacak çocuk yok yaşınız genç adamda hiç bir çaba yok sakın arkanıza bakmayın sakın

....çocuğu herif diyeceksin en hafif tabirle ..kadın derdini kocasına anlatamayacak yiyip içim zıkkımlanıyorsa sorun yok diyor

eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın

Kadın resmen kimsenin benden mutlu olmaya hakki yok demiş kesinlikle bu durumdan kurtulma gibi bir şansı olsa koşarak uzaklaşır o mecbur hissediyor mutlu değil bu apaçık ortada sizin bu durumda olmanızı cesaretinizi bile kıskanıyor olabilir şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…