- 6 Temmuz 2023
- 6.343
- 25.400
- 478
- Konu Sahibi gelengiden
-
arkadaşımın eşi yalnızken de görüşün benim gibi sinirli asabi adamı nasıl kedi gibi ettiğini anlatsın dediboyun eğmiş işte. Kocasının yanında da size kv kötüleyemez. Baş başa olsaydınız çok farklı konuşacaktı eminim
Aşırı rahat insanlar bence karakter meselesi, ben yemek yiyip evime çıkarım düşüncesinde olamam benim evim var YEMEĞİMİ BEN YAPARIMKafalara bak, uçmuş bunlar
arkadaşımın eşi yalnızken de görüşün benim gibi sinirli asabi adamı nasıl kedi gibi ettiğini anlatsın dedi
Bu yazıları yazan ellerinizden öpüyorum yaşım sizden büyükte olsa küçükte olsa. Hayat kısa ve ben insan eylemek için gelmedimKarı-koca bunlar şey olmuş. "körler sağırlar birbirini ağırlar"
Aslan terbiyecisi mi arkadaşınız. Yalnız evlilik birbirini kediye çevirme ya da bir şeylere katlanmak demek değil. Yeterince zor hatalar yaşıyoruz bir de elin adamı anası danası ile uğraşmakla geçmez hayat
Kendi hayatınızı başkalarına göre yonlendirmeyin. Burada aldatılmayi kabul eden de var, dayak yemeyi kabul eden de var. Aklınıza gelecek her türlü şey var.Bir ara eşi yanımızdan kalktı, hayretler içindeyim sen gerçekten böyle mi düşünüyorsun “her gün Kv ile kahvaltı yemek” hoşuna mı gidiyor dedim sabrediyorum bırakıyorum onla yiyoruz içiyoruz evimi temizliyor yapsın ne yapayım dedi
Aşırı rahat insanlar bence karakter meselesi, ben yemek yiyip evime çıkarım düşüncesinde olamam benim evim var YEMEĞİMİ BEN YAPARIM
Bu yazıları yazan ellerinizden öpüyorum yaşım sizden büyükte olsa küçükte olsa. Hayat kısa ve ben insan eylemek için gelmedim
Millet kedisini de yedirip içiriyor, gezdiriyor, üstüne başka kedi de sevmiyor bazen. E yani? Dedikoduyu normal gören insanların fikrini umursamazdım yani.
Aynen öyle hiç şüphem yok, sessiz sakin kendi halimde biriyken bunları yaşıyorsam devamını düşünemiyorumSiz o adamı bırakarak en doğrusunu yaptınız. Gencecik insansınız bu adamla ömür geçmez. Hiç üzülmeyin yaptığınızda yanlış bir şey yok
Bende bayıldımkedi örneğine bayıldım.
Bende öyle yapamam hanımefendi, ikiyüzlülük tahammül edeceğim bir şey bile değilken nasıl yaparımRahatlık değil bu ya, başka boyut. En hafif tabiriyle sindirilmek.
Şimdi konudaki arkadaşın demek ki kayınvalideye sinirleniyor, öfkeleniyor sonra inip yemeğini mi yiyormuş tam olarak? Bu mesela benim asla kabul etmeyeceğim bir davranış. Bana göre ikiyüzlülük bu.
Ben sorunların konuşarak çözülmesi taraftarıyım. Sen beni kızdırdın mı? Belki bilerek yapmadın, belki başka bir şeye bozuktun, belki de istedin yaptın. Bunu öğrenirsem sana daha sağlıklı yaklaşabilirim. Sinir olduğumla kalıp oturursam efsane bilenirim, ki bu büyük zarar.
Sadece arkadaş kadın olsaydı kesinlikle size hak verirdi kocası yanindayken böyle diyecek tabi ne diyecek Allah aşkına bundan sonra aileniz hariç kimseye anlatmayın kimsenin bilmesine gerek yok boşanma olayını babanız dağ gibi arkanızda olurda geri dönerseniz artık oda olmayacak çocuk yok yaşınız genç adamda hiç bir çaba yok sakın arkanıza bakmayın sakınYok olur mu öyle şey, bugüne kadar kime anlattıysam kurtul dedi babam dahil bu arkadaş çift dün beni yerden yere vurdular garipsedim. Yoksa gözüm açık sonuç belli
....çocuğu herif diyeceksin en hafif tabirle ..kadın derdini kocasına anlatamayacak yiyip içim zıkkımlanıyorsa sorun yok diyorEşi: annesiyle yaşadığın sorunu eşine anlatmayacaksın ya sineye çekeceksin yada kendisiyle halledeceksin erkek eşi ve annesi arasındaki ikilimde asla kalmak istemez, biz dört yıldır evliyiz eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın dediler.
Gezdiriyor mu yedirip içiriyor mu evinde saatinde bulunuyor mu? Karısı kızı var mı?
Yok dedim.
Daha ne istiyorsun evliliğiniz ilk zamanları biraz alttan biraz anlaşarak halletmen gerekiyor her şey sende bitiyor dediler.
eşimle annem sorun yaşıyor biliyorum seziyorum ama eşim gelip anlatmıyor sende anlatmayacaksın
Adamın anasına katlanmaya çalışıyor ne kedisi?arkadaşımın eşi yalnızken de görüşün benim gibi sinirli asabi adamı nasıl kedi gibi ettiğini anlatsın dedi
Keşke kedi değil de insan edebilseymiş.arkadaşımın eşi yalnızken de görüşün benim gibi sinirli asabi adamı nasıl kedi gibi ettiğini anlatsın dedi
Kadın resmen kimsenin benden mutlu olmaya hakki yok demiş kesinlikle bu durumdan kurtulma gibi bir şansı olsa koşarak uzaklaşır o mecbur hissediyor mutlu değil bu apaçık ortada sizin bu durumda olmanızı cesaretinizi bile kıskanıyor olabilir şuanBir ara eşi yanımızdan kalktı, hayretler içindeyim sen gerçekten böyle mi düşünüyorsun “her gün Kv ile kahvaltı yemek” hoşuna mı gidiyor dedim sabrediyorum bırakıyorum onla yiyoruz içiyoruz evimi temizliyor yapsın ne yapayım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?