Benimle aynı sorunu yasayan var mı?

busendnz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
604
Puanlar
18
Hanımlar merhaba herkese mutlu pazarlar dilerim güzel giden bir hayatım var fakat ben hep eskiye özlem ile yaşıyorum. 1.5 yıllık evliyim. evim yeni ,eşyalarım yeni , arabam yeni ama hep eski şeylere merakım var. Bazen yürürken eski evleri görüyorum zemin kat içeriyi görüyorum orda olmak istiyorum. Bazen misafirliğe gidiyorum gittiğim evde eşyalar ve ev o kadar huzur veriyor ki. Kömür kokusunu seviyorum köye gidince sobanin başında oturunca bütün derdim bitiyor gibi geliyor. Netflix hbo disney tüm uyeliklerim var ama ben dönüp dolaşıp yedi numara, ekmek teknesi izlerken buluyorum kendimi. Kahveyi makine de yapınca beğenmiyorum ,airfry aldım hiç kullanmadım mini fırın ve set fırın olmasına rağmen davul fırın aldım. Ben normal miyim yoksa sizinde böyle şeyleriniz var mi ? Bu durum günümüzde beni yipratiyor çünkü bugune ayak uyduramadigimi düşünüyorum nasil asilabilir

Naftalin alin evin her tarafina serpistirin, azicikta rutubet icin duvarlarinizi yikayin ama kurutmayin kuf olsun mutlaka.

Naftalin alin evin her tarafina serpistirin, azicikta rutubet icin duvarlarinizi yikayin ama kurutmayin kuf olsun mutlaka.
Ahahah esprili bir yorum fakat normal olmadığının farkındayım

Eskiden öyle bi evde yaşadıysanız ve mutlu bi çocukluk geçirdiyseniz o günlere dönmek gibi hissettiriyodur onlar. Ama neticede şu an da mutlusunuz. Ana odaklanın evet güzeldi ama bitti şimdi de yeni güzellikleri yaşama vakti

Güvenli alan, aidiyet duygusu belki çocuklukta güzel geçen günlere özlem.
Evinizde bir köşeyi kendinize göre dizayn edebilirsiniz. Eski kafalı ya da anormal değilsiniz içinize annem kaçmış :) Herkes modern hayatı benimsemek zorunda değil. Evet çoğu büyük kolaylık ama ruhunuz böyle mutlu demek ki. Toprakla uğraşmak çiçekler iyi gelebilir. Reddetmeyip kabullenmek iyi gelir. Sonunu bildiğin dizileri izlemek kendini güvenli hissettiriyormuş. İzlediğiniz diziler de mahalle kültürü dostluk samimiyet temalı

Evet 10 yaşıma kadar bu tarz bir evde yaşadım sonra nasıl oldu bilmiyorum annemle.babamin yüzüne hayat güldü rahmetli dedemin sayesinde 2+1 sobalı bir evde yaşarken dogu da 2009 da ,2010 da 6+1 dubleks kombili batıya yerlestik 2010 dan beri de hiç zorluk görmeden büyüdüm ama hep 8 yaşında gibi hissediyorum

Anneniz ile arkadaş olabilir miyiz

Yemek yapan iki kişiden biri şunu demişti bir yemeği bazen anısı olduğu için seversin.

Bende huzur denince aklıma ramazan ayında okuldan geldiğimden annemin soba üzerinde pisirdigi tarhana çorbası aklıma gelir mesela.

Okuldan gelince sobanın bizi mayistirmasi falan mutlu ediyordu. Şuan ev dogalgazli bazen eşim hadi soba kuralım falan diyor..biz o dönem zorlu kısmı ile ugrasmadigimiz için mutlu ediyordu bence bizi .

Bodrum kat kimi mutlu eder simdi

Konuyu okurken tükürüklü bir yaşlı öpmüş gibi hissettim.
Yok ben sizin gibi değilim beni geriyor eski şeyler
Benide, ben istiyorum ki herseyim bembeyaz olsun (gelin evi gibi degil) daha modern kesimde olsun esyalarim (ki oyle) herseyim otomatik olsun, yapay zeka evimin dort bir yaninda destek olsun. Googil diye sesleneyim bana istedigimi versin. Vallahi teknoloji bagimlisi bir bireyim ben, yasimda kucuk degil ama soyle eski pusku seyler gorunce olmayan anksiyetem aziyor.

Gerci benim koy evimde var, yeteri kadar otantik duygularim tatmin ediliyor demekki.

Anneniz ile arkadaş olabilir miyiz
Hahahah o da çok ister ay buna ne gerek var, onu napıcaksınız gelin sobada kestane kavuralım der, yılın 6 ayını da memlekette geçirir

Bu arada dediğinizi yaptim evimde boş bir odam vardı sedir yun hali ile dosedim kırmızı yeşil.yogunluklu ama evime gelen her arkadaşım çevrem kız bu ne böyle diye tepki verdiği için bozdum

Kömür kokusunu seviyorum köye gidince sobanin başında oturunca bütün derdim bitiyor gibi geliyor.
Kusura bakmayın ama şu soba romantizmini geçin lütfen, evet o sobanın başında oturup keyif yaparken güzel, en fazla 3 gün dayanırsınız ona da. Bir de mecburiyetten bütün kış yakana sorun, bütün dertler bitiyor muymuş?
Aşırı boş kalıp neye sarsam diye düşünmüşsünüz sanki, elinizin altında herşey olduğu için fakirlik romantizmi kasıyorsunuz

Bu arada dediğinizi yaptim evimde boş bir odam vardı sedir yun hali ile dosedim kırmızı yeşil.yogunluklu ama evime gelen her arkadaşım çevrem kız bu ne böyle diye tepki verdiği için bozdum
Kendiniz için yaşayın evin bi odası sizin alanınız olmuş çok mu? Ben öyle seviyorsam bitmiştir aslında. Siz reddediyorsunuz:)) millet garipsiyor diyerek özünüzden uzaklaşıyorsunuz ve mutluluk arıyorsunuz. Tarihimiz, kültürlerimiz siz ve sizin gibiler vesilesiyle unutulmayacak aslında. Ben de sandık üstü yorganları özlüyorum:) arasından altın çıkardı hep. Fakirlik zenginlik olayı değil, o çaba emek, o tat. Yalnız mutfakta soğukta bulaşık yıkamak baya zordu doğalgaz öncesi. Hiç özlemem onu :)))

Ahahah esprili bir yorum fakat normal olmadığının farkındayım
Yoo gayet normal bence bende eskileri seviyorum.
Odanızın birini eskiyi yad etmek için dizayn edin kitap okuma kahve içme odası olsun hemde huzur bulursunuz değişiklik olur

Yaptığım şey romantizm değil ki özendiğim sey fakirlik değil eski yaşantım cunku eskiden ben de böyle yaşadım her yaz tatilinde köye giderdim koy evimiz hala aynı durumda calismadigim 6 ay da yaşadım köyde bıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…