Aaa onlara ne canım ev sizin zevk sizin tekrar dizayn edin hemenBu arada dediğinizi yaptim evimde boş bir odam vardı sedir yun hali ile dosedim kırmızı yeşil.yogunluklu ama evime gelen her arkadaşım çevrem kız bu ne böyle diye tepki verdiği için bozdum
Evime biri geleceği zaman davul fırınımi balkona saklıyorum biliyor musunuzAaa onlara ne canım ev sizin zevk sizin tekrar dizayn edin hemen
Seneler pek bir şey değiştirmeiş işte,10 yaşındaki sizle, 25 yaşındaki sizin pek bir farkı yok.Yaptığım şey romantizm değil ki özendiğim sey fakirlik değil eski yaşantım cunku eskiden ben de böyle yaşadımher yaz tatilinde köye giderdim koy evimiz hala aynı durumda calismadigim 6 ay da yaşadım köyde bıkmadım
Yok artık canım davul fırında harika yemek olur onda yapılan kekin tadı hiçbir şeyde yokEvime biri geleceği zaman davul fırınımi balkona saklıyorum biliyor musunuzhep yargilayici bakışlar atılıyor çünkü memuriyet dolayisiyla yaşadığım ilde hiç akrabam yok gelen kişiler iş arkadaşlarım kolu komşu herkesde bir gösteriş meraki
İki gün elde çamaşır yıkayın bütün özleminiz geçerHanımlar merhaba herkese mutlu pazarlar dilerimgüzel giden bir hayatım var fakat ben hep eskiye özlem ile yaşıyorum. 1.5 yıllık evliyim. evim yeni ,eşyalarım yeni , arabam yeni ama hep eski şeylere merakım var. Bazen yürürken eski evleri görüyorum zemin kat içeriyi görüyorum orda olmak istiyorum. Bazen misafirliğe gidiyorum gittiğim evde eşyalar ve ev o kadar huzur veriyor ki. Kömür kokusunu seviyorum köye gidince sobanin başında oturunca bütün derdim bitiyor gibi geliyor. Netflix hbo disney tüm uyeliklerim var ama ben dönüp dolaşıp yedi numara, ekmek teknesi izlerken buluyorum kendimi. Kahveyi makine de yapınca beğenmiyorum ,airfry aldım hiç kullanmadım mini fırın ve set fırın olmasına rağmen davul fırın aldım. Ben normal miyim yoksa sizinde böyle şeyleriniz var mi ? Bu durum günümüzde beni yipratiyor çünkü bugune ayak uyduramadigimi düşünüyorum nasil asilabilir
O odayı gostermezsiniz kendiniz icin yapmadınız mi neden dağıttınız ki? Ben yerde oturmayı yatmayi cok severim salonumda yerde döşek var mesela (cocugu bahane ettim koydum :))Evime biri geleceği zaman davul fırınımi balkona saklıyorum biliyor musunuzhep yargilayici bakışlar atılıyor çünkü memuriyet dolayisiyla yaşadığım ilde hiç akrabam yok gelen kişiler iş arkadaşlarım kolu komşu herkesde bir gösteriş meraki
Aslında olay bodrum katı da değil yürürken görebildiğim tek ev onlarYemek yapan iki kişiden biri şunu demişti bir yemeği bazen anısı olduğu için seversin.
Bende huzur denince aklıma ramazan ayında okuldan geldiğimden annemin soba üzerinde pisirdigi tarhana çorbası aklıma gelir mesela.
Okuldan gelince sobanın bizi mayistirmasi falan mutlu ediyordu. Şuan ev dogalgazli bazen eşim hadi soba kuralım falan diyor..biz o dönem zorlu kısmı ile ugrasmadigimiz için mutlu ediyordu bence bizi .
Bodrum kat kimi mutlu eder simdi
Konu sahibinin bahsettiği bu değil ki.İki gün elde çamaşır yıkayın bütün özleminiz geçer
Yeni gelinim ya illa eve her gelen söyle bir evi gezeyim diye bakıyordu , yaa ne güzel ben de hamileyim çocuğum olunca koyarım bahane edipO odayı gostermezsiniz kendiniz icin yapmadınız mi neden dağıttınız ki? Ben yerde oturmayı yatmayi cok severim salonumda yerde döşek var mesela (cocugu bahane ettim koydum :))
Yaz tatili dediğim çok uzak değil ki hanımefendi liseden mezun olalı daha 7 yıl olduSeneler pek bir şey değiştirmeiş işte,10 yaşındaki sizle, 25 yaşındaki sizin pek bir farkı yok.
Hala çocukluğum ve yaz tatili diyorsunuz
Aaa onlara ne canım ev sizin zevk sizin tekrar dizayn edin hemen
Konu sahibi kendine 2+1 bekar evi kurmuş olsa dediğiniz olabilir ancak o evde tek başına yaşamıyor. Bu durumda eşinin de istek ve görüşleri önemli.Yeni gelinim ya illa eve her gelen söyle bir evi gezeyim diye bakıyordu , yaa ne güzel ben de hamileyim çocuğum olunca koyarım bahane edip
Eşim benim tam tersim teknoloji bagimlisi , dert olduğunun farkındayım,yaşanılan zorluklarında romantizm ettiğim şey fakirlik değilEskiye özlem duymanızı anlıyorum fakat bana da tuhaf geldi belki sadece anılarınızı özlüyorsunuzdur eşyaları değil. 15 yaşına kadar sobalı evlerde büyüdüm. Temizlemesi dert, tütmesi dert, odunu, kömürü dert, yakması dert. Başka bir odaya geçince üşümek ayrı dert.
Davul fırının yemekleri ayrı lezzetliydi ama bazen de yakardı pişirmezdi. Çok romantize edilecek şeyler değil bunlar. Sobanın üzerinde iki kestane pişireceğiz diye çekilecek dert değil bu şeyler.
Ha şunu yapabilirsiniz hayatınızı bu kadar etkiliyorsa üyeliklerinizi iptal edin, kahve makinanızı, airfryer'ınızı, yeni arabanızı satın daha rahat edersiniz.
Eşim teknoloji bağımlısıKonu sahibi kendine 2+1 bekar evi kurmuş olsa dediğiniz olabilir ancak o evde tek başına yaşamıyor. Bu durumda eşinin de istek ve görüşleri önemli.
Evet 10 yaşıma kadar bu tarz bir evde yaşadım sonra nasıl oldu bilmiyorum annemle.babamin yüzüne hayat güldü rahmetli dedemin sayesinde 2+1 sobalı bir evde yaşarken dogu da 2009 da ,2010 da 6+1 dubleks kombili batıya yerlestik 2010 dan beri de hiç zorluk görmeden büyüdüm ama hep 8 yaşında gibi hissediyorum
Evim akıllı değil ama bahsettiğiniz tarz da bir evim var ama sahip olunca cazibesimi kalmıyor bilmiyorum , evime sadece gerçekten sevdiğim insanlar ablamlar eşleri yeğenlerim kuzenlerim gelince evimi ev gibi hissediyorum kalabalık büyüdüğüm için sanırımBenide, ben istiyorum ki herseyim bembeyaz olsun (gelin evi gibi degil) daha modern kesimde olsun esyalarim (ki oyle) herseyim otomatik olsun, yapay zeka evimin dort bir yaninda destek olsun. Googil diye sesleneyim bana istedigimi versin. Vallahi teknoloji bagimlisi bir bireyim ben, yasimda kucuk degil ama soyle eski pusku seyler gorunce olmayan anksiyetem aziyor.
Gerci benim koy evimde var, yeteri kadar otantik duygularim tatmin ediliyor demekki.
Türk kahvesini bakır cezvede yapmanızda bir tuhaflık yok bence.Eşim teknoloji bağımlısıkahvesini sıcak tutması için elektrikli termos kullanıyor ben de bakır cezvede kahve yapıyorum böyle bakınca çok komik görünüyoruz
Tabi ki yok eşimle bu kadar farklı olmamiz komik sadeceTürk kahvesini bakır cezvede yapmanızda bir tuhaflık yok bence.
Soba isinin kokusunu seviyorum bile diyor. Öyle zahmetsiz rahmet olmaz, eskiyse tam eski:))Konu sahibinin bahsettiği bu değil ki.
Eski tarihi şeyleri seviyorum özlem duyuyorum diyor.
Soba yakayım bulaşıkları elimde yıkayayım çamaşırları çitileyerek elimde yıkamak istiyorum demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?