bizde de tv yok projektorle izliyoruz izleyeceksek. koleksiyonumuz cok büyük degil ama yemek yiyeceksek sakin sakin oturacaksak plakcalara plak koyuyoruz. kendi lambaderimizi yaptik onun loş ışığında oturuyoruz:)Bende size katılıyorum halılarımı bile pazardan aldım salon halımı 2. El aldım çoğu kişiye hitap etmeyen ayy şöyle olsaydı denilen bir mutfağım var mesela ben böyle mutluyum diyorum pazardan ucuz fiyata bişeyler almayı seviyorum beyaz eş larda 101 den alındı herkes kötü dedi 3 senedir tek bir sorun yaşamadım mesela. Fotoda atacağım halı 250 lira pazardan aldm bide annem 1300 liraya aldı halıcıdan balkon halısı yaptım çok tüylendi vs. Hala evimde tv de yok
tam sana şu reelsi atmaya gelmiştim:))Ben de soba
Ben de düğüne parayı gereksiz bılanlardanım.bekarlık esyalarımla devam ettim hayatıma, vb. Ama bunlar evlenirken de yine bana bağlı seylerdi.Çocuk olana kadar da evlilik ile sevgililik farkını anlamadım. Ama çocuk çok ayrı bir dünya. Hiçbirseye benzemiyor. Ben de 2 yaşa kadar ekransız büyüttüm ama kınayıp ta yaptığım çok sey oldu, oluyor. Siz kınıyorsunuz demiyorum bu arada. Hani yolda görüp insanın garibine gidiyor ya, illa ki birini yaşıyorsunuz. Sanki eski sen ölüyor, lohusalıkta görmüyorsun, sonra güncellenmiş hali senin yerine devam ediyor gibi.
benim esim bos zamanlarinda ormanda dogadaki malzemelerden ev yapan insanları izliyorManisa Güzelyurtta oturuyorum bahsettiğiniz gibi bir site de insanlari soguk asansöre biniyoruz herkes tavana bakıyor. Hersey herkes kusursuzlugu oynuyor. Site içine hayvan girmesi yasak kedim kayboldu site içinde gruba yazdım biri de ben gördüm deyip yazmadı buldum sonra. Herseu gri sehir gibi geliuor manisa sanayi şehri iyice çirkinleştiren acikcasi öyle bir mahalle de oturmak isterdim ama eşim ben gibi değil o da lux şeyleri seviuor benimsiyor
HemsehrimManisa Güzelyurtta oturuyorum bahsettiğiniz gibi bir site de insanlari soguk asansöre biniyoruz herkes tavana bakıyor. Hersey herkes kusursuzlugu oynuyor. Site içine hayvan girmesi yasak kedim kayboldu site içinde gruba yazdım biri de ben gördüm deyip yazmadı buldum sonra. Herseu gri sehir gibi geliuor manisa sanayi şehri iyice çirkinleştiren acikcasi öyle bir mahalle de oturmak isterdim ama eşim ben gibi değil o da lux şeyleri seviuor benimsiyor
cok gencken, hayatimda kimse yokken de "niye evleniyorum diye oncesinden eksiksiz ceyiz dizeyim sanki eve girince alisveris hakkim elimden mi aliniyor, niye yeni gelin evi diye illa yeni pahali esyalar mi almaliyim kiralik eve ne sacma, hayatta bir gelinlige bir asgari ucret vermem, o parayi makyoze verecek kadar cirkin degilim, söz nişan kına düğün neden ayri ayri etkinlik yapayim da milletin her pazarını kitleyeyim insanlara ne, dugun fotografi ne sacma ya ona o parati verene kadar baska ulkeye gider gelinligimle tripidla resim cekinirim"
gibi tonla fikrim vardi. herkes "en basta oyle söylenir ama aileler isin icine girince görürüz" derdi. sonucta tam istediğim gibi yaptim, gelin evimizi ikinci el uygun fiyata dizdik, ceyiz almadim aldiklarimi da esime verdim evlenmeden once tasininca o kullandi, nişanlıgi gelinligi icime sinen sekilde dolaptan aldim, makyajimi gratiste yaptirdim, anneme tek düğün hakki verdim herseyi icinde neye heves ediyorsa yapti baska da hicbir sey yapmadik her tören sadece çekirdek aileyle yapildi, fotografci vs tutmadım, balayina otele gitmedim kamp yaptik
cocuk olunca da az oyuncakla yasar bence. sonucta reklama maruz kalmayan cocuk bilmedigi seyleri istemiyor (yegenim de asla reklam izlemeden bu günlere geldi, reklama maruz kalmadığı icin ve tadini bilmediği icin markete girince asla birsey istemez mesela, neredeyse genc kiz olacak hala öyle)
tonla plastigi odasina doldurmaya gerek yok. ama iste cocuk baska bir dünya . piyangodan sansina ne cikacagi belli olmaz. benim anneme cekerse mesela maymun iştahlı olur herseyi ister ister hevesi kacar birakirbilemezsin
ama simdilik niyetim o yönde
insallah birkac seneye doğar da bakariz kkcak :)
İnanın uzun yıllar böyle yaşasaydınız hiç böyle özlemleriniz olmazdı.Evet 10 yaşıma kadar bu tarz bir evde yaşadım sonra nasıl oldu bilmiyorum annemle.babamin yüzüne hayat güldü rahmetli dedemin sayesinde 2+1 sobalı bir evde yaşarken dogu da 2009 da ,2010 da 6+1 dubleks kombili batıya yerlestik 2010 dan beri de hiç zorluk görmeden büyüdüm ama hep 8 yaşında gibi hissediyorum
Yaaa manisanın neresindesinizHemsehrimoraya kendini ait hissetmiyorsun demek ki orası zengin muhiti. Havuzu olmayan ev çok azdır :) istersen yer değiştirebiliriz. Benim yaşadığım yer bol oksijen..her sabah uyandığında senden önce horozlar ötüyor
Balkona çıkıyorsun soba yakanlardan gelen is kokusu immhhh burası çok güzel evleri değişelim mi
Ya ahahah sizin bu esprili yaklasiminizi çok seviyorum keşke sizin gibi birileri olsa çevremde gorusebilecegim çok tatlısınız Allah mutluluğunuzu daim etsinbizde de tv yok projektorle izliyoruz izleyeceksek. koleksiyonumuz cok büyük degil ama yemek yiyeceksek sakin sakin oturacaksak plakcalara plak koyuyoruz. kendi lambaderimizi yaptik onun loş ışığında oturuyoruz:)
gecen erkek arkadaslarim geldi ziyarete. biri "bu ne bicim ev kilise gibi" dedi acti tüm isiklari
evde internet de yok bende 30 gb esimde 60 gb var idare etmeye calisiyoruz. boylece az kullaniyoruz evdeyken:) zaten benim bir KKm var o kadar bir de bazen instaya falan giriyorum.
mutfagini sevdim bizim evde de her yerde resimler var, gercek cicekler var.
amaaaan ev senin evin degil mi? keyfince döşe.
o döşekli odayi da tekrar yap.
bunu söyle begenmeyene
tam sana şu reelsi atmaya gelmiştim:))
tabii ki piyangodan ne cikacagi belli olmaz ama hayalimiz bu sekilde diyelim. hayaller hayatlar da olabilir:)
benim esim bos zamanlarinda ormanda dogadaki malzemelerden ev yapan insanları izliyordagda bayirda kamp yapsak taslardan tahtalardan şişme yatak yastiktan oturma grubu masa yapiyor, vazo bile yapiyor, kiremit bulup derede yikayip bayat ekmekleri kizartiyor ateste
Eki Görüntüle 3687965
o senden de beter yakin gecmişe de degil soyle on bin yil oncesine falan gitse cok mutlu olur
Tabi ki zorluklarını biliyorum, ananem bazı akrabalarım uzun süre dediğiniz gibi yaşadılar. Ben küçükken yaşadım sadece ben eşyaları romantizme etmiyorum sadece geçmişi özlüyorum özlem duyuyorum o yüzden eskiden kullandığım şeyler huzur veriyor. Sanırım o zaman ailemle hep bir aradaydik cevre dostuklar güzeldi diye böyle kaldı aklıma. Mesela korona zamanı çok kötü günler olarak geçiyor herkes için ,kayıplar hastalık olduğu için ama benim ve ailem için çok güzeldi herkes evde iş telaşı yok herkes sahura kalkardı evli ablam yeğenimle bizde kaldı kalabalik ramazan boyu birliktelik dışarı telaşı yok 2 ay evde kapalıydk ama herkes çok mutluydu dediğim gibi eşyadan çok eski samimiyete özlemim benceİnanın uzun yıllar böyle yaşasaydınız hiç böyle özlemleriniz olmazdı.
Kalorifer evimize ben lise sondayken falan geldi.
Sobalı evi ve soba romantizmini hiç sevmem çünkü yıllarca soba yaktım onun kulpunu taşıdım bilmem ne o yüzden hiç romantik olmadığını biliyorum.
Eski evlerde malesef ısı yalıtımı yok soğuk oluyor deprem riski var vs.
Yani ne desem bilemedim size
Merkezde değilim inşallah seneye kadar merkeze geleceğimYaaa manisanın neresindesinizçok fazla bilmiyorum açıkçası manisayı eşim buralı benim bazen gezmeye çıkıyorum ama sınırlı yerleri biliyorum çalışmaktan da çok fırsatım olmadı acikcasi simdide hamilelikten dolayı gezemiyorum
Hanımlar merhaba herkese mutlu pazarlar dilerimgüzel giden bir hayatım var fakat ben hep eskiye özlem ile yaşıyorum. 1.5 yıllık evliyim. evim yeni ,eşyalarım yeni , arabam yeni ama hep eski şeylere merakım var. Bazen yürürken eski evleri görüyorum zemin kat içeriyi görüyorum orda olmak istiyorum. Bazen misafirliğe gidiyorum gittiğim evde eşyalar ve ev o kadar huzur veriyor ki. Kömür kokusunu seviyorum köye gidince sobanin başında oturunca bütün derdim bitiyor gibi geliyor. Netflix hbo disney tüm uyeliklerim var ama ben dönüp dolaşıp yedi numara, ekmek teknesi izlerken buluyorum kendimi. Kahveyi makine de yapınca beğenmiyorum ,airfry aldım hiç kullanmadım mini fırın ve set fırın olmasına rağmen davul fırın aldım. Ben normal miyim yoksa sizinde böyle şeyleriniz var mi ? Bu durum günümüzde beni yipratiyor çünkü bugune ayak uyduramadigimi düşünüyorum nasil asilabilir
Annnamm siz bensinizHanımlar merhaba herkese mutlu pazarlar dilerimgüzel giden bir hayatım var fakat ben hep eskiye özlem ile yaşıyorum. 1.5 yıllık evliyim. evim yeni ,eşyalarım yeni , arabam yeni ama hep eski şeylere merakım var. Bazen yürürken eski evleri görüyorum zemin kat içeriyi görüyorum orda olmak istiyorum. Bazen misafirliğe gidiyorum gittiğim evde eşyalar ve ev o kadar huzur veriyor ki. Kömür kokusunu seviyorum köye gidince sobanin başında oturunca bütün derdim bitiyor gibi geliyor. Netflix hbo disney tüm uyeliklerim var ama ben dönüp dolaşıp yedi numara, ekmek teknesi izlerken buluyorum kendimi. Kahveyi makine de yapınca beğenmiyorum ,airfry aldım hiç kullanmadım mini fırın ve set fırın olmasına rağmen davul fırın aldım. Ben normal miyim yoksa sizinde böyle şeyleriniz var mi ? Bu durum günümüzde beni yipratiyor çünkü bugune ayak uyduramadigimi düşünüyorum nasil asilabilir
Sizin kadar değil ama biz de zaman zaman özlüyoruz.Terasa soba kurmuştuk ,kar yağarken yakar; kestane filan yapardık. Baktık olmuyor, hobi bahçesine otantik bir ev yapıp hafta sonları orada vakit geçirmeye başladık.Hanımlar merhaba herkese mutlu pazarlar dilerimgüzel giden bir hayatım var fakat ben hep eskiye özlem ile yaşıyorum. 1.5 yıllık evliyim. evim yeni ,eşyalarım yeni , arabam yeni ama hep eski şeylere merakım var. Bazen yürürken eski evleri görüyorum zemin kat içeriyi görüyorum orda olmak istiyorum. Bazen misafirliğe gidiyorum gittiğim evde eşyalar ve ev o kadar huzur veriyor ki. Kömür kokusunu seviyorum köye gidince sobanin başında oturunca bütün derdim bitiyor gibi geliyor. Netflix hbo disney tüm uyeliklerim var ama ben dönüp dolaşıp yedi numara, ekmek teknesi izlerken buluyorum kendimi. Kahveyi makine de yapınca beğenmiyorum ,airfry aldım hiç kullanmadım mini fırın ve set fırın olmasına rağmen davul fırın aldım. Ben normal miyim yoksa sizinde böyle şeyleriniz var mi ? Bu durum günümüzde beni yipratiyor çünkü bugune ayak uyduramadigimi düşünüyorum nasil asilabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?