Spor da sıkıntı yok 1 saat koşu bandında yürüyorum. Zıplayan ayakkabım var zıplıyorum yarım saat bu arada bilgiler için çok teşekkür ederimUnutmadan Herşeyin Başi Hareketde etmeniz gerekir.
Spor salonuna gidemem diyenler Günlük En Az 1 Saat yürüş yapsin Ay ben Yapamam Yok.
Hiç Yapamayan 10 Dak diye başliyip günlük 5 Dak eklesin.
Cocuk var olmazda yok onuda Alin Enerjisini atar evde rahat eder Ve Zayuflarsiniz.
Ve diyelimki yağmurlu hava, koyun müziği döktürün hergün yapin
Ya evet yazar yazmaz tanıdım seni ama hangi topikte olduğunu hatırlayamadım canım benim de 2 yıl oldu . Tüp bebek yapcaz haziran başındaBende brbek istiyorum 2. 5 yıldır olmadığı için amann dedim bari kilo vereyim
Ben Bu Diyetle 6 Hafta 'da 13 Kilo vermiştim.Ara öğün yok anladığım kadarıyla siz bu diyet listesiyle ayda kaç kilo verdiniz birde ara öğün gerekli mi değil mi inanın milyon tane diyetisyen bişeyler yazmış hepsi farkı farklı ne yapacagım bilmiyorum
Zaten beni yakan tatlı krizi inşallah deneyecegim çok sagol canımEvet şeker atmadığım halde gerçekten şekerli gibiyditabi şeker tatlı isteği de kalmıyor ben çikolata sütlü tatlı hastasıyım. Ama içtiğim gün yiyemedim canım istemedi . Zamanını hiç hatırlamıyorum ben canım istediğinde yemekten bi yarım saat önce yada sonra içiyordum
Hayırlısı olsun canım inşallah bende aşılama düşünüyorumYa evet yazar yazmaz tanıdım seni ama hangi topikte olduğunu hatırlayamadım canım benim de 2 yıl oldu . Tüp bebek yapcaz haziran başında
Maşallah çok güzel vermişsinizBen Bu Diyetle 6 Hafta 'da 13 Kilo vermiştim.
Tabi yürüdüm'de günlük
Kızlar bu arada çocuk için sıkıntı ne? Benimde pko da dolayı olmamıştı. Eğer pko ise size tavsiyem var.Hayırlısı olsun canım inşallah bende aşılama düşünüyorum
Ben Bu Diyetle 6 Hafta 'da 13 Kilo vermiştimAra öğün yok anladığım kadarıyla siz bu diyet listesiyle ayda kaç kilo verdiniz birde ara öğün gerekli mi değil mi inanın milyon tane diyetisyen bişeyler yazmış hepsi farkı farklı ne yapacagım bilmiyorum
Rica Ederim, Siz daha cok verirsiniz low carb diyetide size bu durumda uyarSpor da sıkıntı yok 1 saat koşu bandında yürüyorum. Zıplayan ayakkabım var zıplıyorum yarım saat bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim
Ben 1 kere denedim aşılama ama tutmadı malesef inşallah senin ilk seferde tutar. Sonra mide bulantısından zayiflarizHayırlısı olsun canım inşallah bende aşılama düşünüyorum
Inşallah Sizde Verirsiniz.Maşallah çok güzel vermişsiniz
Ayyy maşallah valla deneyecegim ö zaman size yazarım hatta sonucu inşallahBen Bu Diyetle 6 Hafta 'da 13 Kilo vermiştim.
Tabi yürüdüm'de günlük
InşallahAyyy maşallah valla deneyecegim ö zaman size yazarım hatta sonucu inşallah
Pko yok ama tavsiye verin sizKızlar bu arada çocuk için sıkıntı ne? Benimde pko da dolayı olmamıştı. Eğer pko ise size tavsiyem var.
Benim pko diil sorun yok eşimde de bende de sebepsiz infertilite. Ama olmadı malesef. Tavsiyen ne valla her şeyi deneyebilirim şu an son 1 ayım sonrasında zaten tüp bebekKızlar bu arada çocuk için sıkıntı ne? Benimde pko da dolayı olmamıştı. Eğer pko ise size tavsiyem var.
Merhaba canım, ben de buradaki cuma zayıflama yarışması 13. Takım üyesiyim. Gruplar oluşturulup bitti diye bişey yok, sık sık zayıflamak isteyen yeni arkadaşlar katılıyo aramıza..ben 4.5 aydır takımdayım ve ordaki motivasyon ve destekle hatırı sayılır bi kilo verdim, birbirimizi bilgilendirip destekliyor, yeri geldikçe uyarıyoruz..gelmek istersen bekleriz aramıza..Kızlar merhaba benimle birlikte sağlıklı zayıflayacaklar var mı? Diyet grupları çoktan oluşturulmuş. Açıkcası ben yeni bir grupla başlamak istiyorum. Şok diyetleri denedim kısa sürede iyi ama uzun vadede olmuyor. Var mı benimle yediklerini içtikleri i paylaşacak birlikte zayıflayacaklar
Ben hayıt tohumu demleyip içtim ama bende pko vardı. Tabi o ara çok zayıflamıştım çocuk hevesiyle onunda etkisi var mı bilmiyorum. Ama bu süreçleri iyi biliyorum biraz yıpratıcı klomen felan kullandım kiste dönüştü kürler içtim bende tüm herşeyi denedim.derler ya başına gelmeyen anlamaz bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. inşallah tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip olur.Pko yok ama tavsiye verin sizherşeye ihtiyacımız var
İnşAllah yokluğu çok zorBen hayıt tohumu demleyip içtim ama bende pko vardı. Tabi o ara çok zayıflamıştım çocuk hevesiyle onunda etkisi var mı bilmiyorum. Ama bu süreçleri iyi biliyorum biraz yıpratıcı klomen felan kullandım kiste dönüştü kürler içtim bende tüm herşeyi denedim.derler ya başına gelmeyen anlamaz bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. inşallah tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?