Benimle birlikte zayıflamak isteyen paylaşarak zayıflayalım 76 kg hem yoldaş olalım hem destek olalım.

Spor da sıkıntı yok 1 saat koşu bandında yürüyorum. Zıplayan ayakkabım var zıplıyorum yarım saat bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim

Ben Bu Diyetle 6 Hafta 'da 13 Kilo vermiştim.
Tabi yürüdüm'de günlük

Zaten beni yakan tatlı krizi inşallah deneyecegim çok sagol canım

Ya evet yazar yazmaz tanıdım seni ama hangi topikte olduğunu hatırlayamadım canım benim de 2 yıl oldu . Tüp bebek yapcaz haziran başında
Hayırlısı olsun canım inşallah bende aşılama düşünüyorum

Ben Bu Diyetle 6 Hafta 'da 13 Kilo vermiştim
Spor da sıkıntı yok 1 saat koşu bandında yürüyorum. Zıplayan ayakkabım var zıplıyorum yarım saat bu arada bilgiler için çok teşekkür ederim
Rica Ederim, Siz daha cok verirsiniz low carb diyetide size bu durumda uyar

Hayırlısı olsun canım inşallah bende aşılama düşünüyorum
Ben 1 kere denedim aşılama ama tutmadı malesef inşallah senin ilk seferde tutar. Sonra mide bulantısından zayiflariz sağlıkla gelsinler de zayıflık da sağlıklı olsun

Kızlar bu arada çocuk için sıkıntı ne? Benimde pko da dolayı olmamıştı. Eğer pko ise size tavsiyem var.
Benim pko diil sorun yok eşimde de bende de sebepsiz infertilite. Ama olmadı malesef. Tavsiyen ne valla her şeyi deneyebilirim şu an son 1 ayım sonrasında zaten tüp bebek

Ha Kizlar Yasakli Ürünler Bu Aşamada, Hamur Işleri, Ekmek, ( Sabahlari Sadece Tam Buğday Ekmeği Bir Dilim Izinli) Patates, Muz 'da Yasak ( Muz 40 Gün Için Yasak) Alkol Alan Varsa Hic Icmesin Kilo Vermeye Engel Olur Bunlar

Merhaba canım, ben de buradaki cuma zayıflama yarışması 13. Takım üyesiyim. Gruplar oluşturulup bitti diye bişey yok, sık sık zayıflamak isteyen yeni arkadaşlar katılıyo aramıza..ben 4.5 aydır takımdayım ve ordaki motivasyon ve destekle hatırı sayılır bi kilo verdim, birbirimizi bilgilendirip destekliyor, yeri geldikçe uyarıyoruz..gelmek istersen bekleriz aramıza..

Ben kalori hesabıyla kilo verdim, yediklerimi hesaplayarak günlük kalori ihtiyacımın 500- 800 kalori altında kaloride sınırladım, günde 1 saat tempolu yürüdüm, en az 2.5 litre su içtim, 2 ana öğün, 1 ara öğün yaptım, en geç 18.00 gibi yemeyi bıraktım ( ramazandan önce), yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalıştım, yeşil çay çok içtim, baharatı acıyı artırdım..arada abartıp kaçırdığım günler olursa, diğer öğünlerde hafif yiyerek dengelemeye çalıştım..

Ama en önemlisi, diyetten kopmaya başladığım, motivasyonumun düştüğü günlerde, takımımın desteğiyle silkelenip kendime geldim..

Umarım sen de istediğin kiloya sağlıkla kavuşursun

Pko yok ama tavsiye verin siz herşeye ihtiyacımız var
Ben hayıt tohumu demleyip içtim ama bende pko vardı. Tabi o ara çok zayıflamıştım çocuk hevesiyle onunda etkisi var mı bilmiyorum. Ama bu süreçleri iyi biliyorum biraz yıpratıcı klomen felan kullandım kiste dönüştü kürler içtim bende tüm herşeyi denedim.derler ya başına gelmeyen anlamaz bu yüzden sizleri çok iyi anlıyorum. inşallah tüm isteyenlere hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip olur.

Birde kocama keçi boynuzu kaynatip suyunu içirdim hergün. Onuda unutmayım

İnşAllah yokluğu çok zor

Ay Parca, Parca Yazdim Kusura Bakmayin.
40 Gün Bu Şekilde Yapin.
40 Gün sonra bakin ne kadar kilo Verdiniz daha devam vermek isteyen olursa,
Hedef Koysun örnek 3 Kilo verirsem Şunu yicem Ve Hedefe ulaşan kendine ödül günü yapip yeniden başlasin ve tekrar Hedef koysun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…