Benimle birlikte zayıflamak isteyen paylaşarak zayıflayalım 76 kg hem yoldaş olalım hem destek olalım.

Aslında bende katılıyım ı gruba ben çok faal bir grup bulamadım birde sınırlı sayı diye bakmadım. Bende geliyim.

Teşekkürler canım ben de bu ay hayıt tohumu içiyorum. Bakalım sonuç ne olacak klomen aşılama hepsini denedik ama bi tüp kaldı inşallah olur. Senin çocuğun oldu mu bu arada inşallah olmuştur

Teşekkürler canım ben de bu ay hayır tohumu içiyorum. Bakalım sonuç ne olacak klomen aşılama hepsini denedik ama bi tüp kaldı inşallah olur. Senin çocuğun oldu mu bu arada inşallah olmuştur
İlki çok zor oldu dediğim gibi 2 de zor olur diye düşünürken korunmayı bıraktım hemen oldu. Bilmiyorum ben kafama çok takan bir insanım o mu etkiledi bilmiyorum. O kadar bilinmezlik var ki hangisi swbepti ilkte olmadı bilmiyorum. 2 tane var canım çok şükür

Allah bağışlasın canım . Ben de acayip takıntılı biriyim olmayacak korkusu düştümü içime sabah güneşin doğuşunu görüyorum uykusuzluktan. Sonra zaten korona öncesi kalk ise git uykusuz geçen bir gün sonunda tekrar eve gel ve sıkıntıdan her şeyi ye modundaydim 6 kilo aldım o zaman hala da verebilmiş diilim. Şimdi 66 kilodayim ama hamile gibi sadece göbekten aldım çok kötü bi görüntüsü var. Dusunsene sadece 6 kilo göbekte var 7 8 aylık hamile gibiyim . Bebek olursa ne olacak bilemiyorum

Amin canım inşallah herşey istesiğiniz gibi olur. Ama bizim gibi panik insanların hamileliğiife zor geçiyor doktorlar bana illallah diyordu. Aslında meryem suresinide çok okudum buda aklınızda kalsın

Amin canım inşallah herşey istesiğiniz gibi olur. Ama bizim gibi panik insanların hamileliğiife zor geçiyor doktorlar bana illallah diyordu. Aslında meryem suresinide çok okudum buda aklınızda kalsın
Sağlıkla olsun da zor mor halledicem artık . Sonra da size katılır kilo veririm

Canım merhaba evet girdim ama sonra kalbimle ilğili sağlık problemleri yaşadım ve ne yazikki hala problemim ne olduğu netleşmedi. Diyet bir yana çok agrılı ve korkulu günler yaşadım. O yüzden açıkcası öyle kaldı.

Ben istrrimmmm☺

Üzüldüm canım, geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Sağlık herşeyden önemli tabi.. Kilo sonra da verilir, sen tedavisine bak şimdi

Bir an beni anlatiyorsunuz sandim xD kan sayimim 4 gizli sekerim var dediginiz gibi yogun halsizlik ve uyku halide cabasi 159 boy 79 kiloyum acilen zayiflamam lazim hamileyken bile bu kadar kilolu degildim cok moralim bozuluyor.dun diyet yapmaya basladim.kendi capimda evde spor yapmaya calisiyorum mekik germe hareketleri falan birde beyaz ekmek yemiyorum bol su iciyorum ogunlerimde salata ve yogurda agirlik verme ilr basladim insallah bir sonuc alirim

Bikac kasik tarcinli yogurtta fena olmuyor hem tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…