Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Burada belli bir kısmın acıdığı, psikolojik sorunlarım olduğunu düşündüğü,yeri geldi nefretini kustuğu,aileme eşime hakaret ettiği biriyim.Hatta biri annemi aşağıladı aynı şekilde ona yanıt verdiğim için bana bilmem kaç gün yasin okuyup beddua edecekti...
Arkadaşlar siz ne yaşıyorsunuz ya cidden bunu anlayamıyorum.Neden bu kadar kötüsünüz?Gerçek hayattaki mutsuzluğunuzu daha kaç kişiden çıkaracaksınız?...Ömrünüz bir gözardı kadar hala bunu anlamamak bu kadar zor mu?
Velev ki ben gerçekten gereksiz acınası biriyim.Gözardı edin yada konumu es geçin burada her üyenin her konuya yorum yapma zorunluluğu yok...Ben eşimin ailesini bir saat kafaya takıyorsam siz beni günlerce takıp konuma yorum yapıyorsunuz.Gözardı edilince sapık gibi konuyu takibe başlayıp kafanıza yatan yorumları beğeniyorsunuz.Lütfen ya benim hadi işim gücüm yok evdeyim sizde çoluk çocuk iş güç var ne gerek var o zamanı o muhteşem ailenize ayırın tabi varsa...Birde burda konusu olmadığı için övünenler var.Ya bunların yorum geyik sayısı???Burada derdini açıp neden öyle gözükesiniz ki sizin için nette böyle gözükmek çok ayıp aaa cık cık cık gerçekten komiksiniz ve size üzülmüyorum bile...Burada kusursuz olan sizsiniz ama sadece nette.Gerçek hayatta hepinizi az çok anladım...Usluplar imalar o kadar belli ediyor ki sizi...Evet çok mutsuzsunuz...Buradaki küçük dertlere bile katlanamıyorsunuz hepiniz.Gerçekten sizi anlıyorum...
Ama sizde burada derdi olan insanları anlayın...Kendi aranızda evleneceğiniz gırgır yapacağınız biryer değil burası...İçerik belli...Bu kadar muhteşem hayatlarınız olsa zaten burada takılmaya vaktiniz olmaz...Kendinize dürüst olun biraz...
Başlarda çok ağladım yapılan yorumlara hem sizi hem eşimin ailesini dert ettim...Ama birgün sizi gözardı etmeyi keşfettim ve o gün herşey değişti...Beni aşağılayan,derdimle alay eden hiçkimseyi görmüyorum.Gerçekten derdimi kendi derdi gibi görecek kişiler lazım bunlar üç beş kişide olsa farketmez...
Çok şükür iyi bir ailem, güzel bir çevrem vekalabalık bir sülalem var.Tek biriyle sorunum yok elhamdülillah...Ha bunu tabiki ispat edemem aynı sizin mükemmel hayatlarınızı ispat edemeyeceğiniz gibi... Samimiyet lazım samimi niyet...Böyle olmayanlara eyvallah gözardı derim...İyi günler herkese...Bu arada gülmemden de rahatsız olanlar vardı dedim ya tek yolu gözardı sizde kurtulun bende daha fazla uğraştırmayın.Yorum şikayet edip gözardı etmek vaktimi çalıyorKendinizle kaldığınız bu günlerde içinizi iyileştirin...İnanın zor değil... Hoşçakalın...
GÖZ ARDI ETTİĞİM KİŞİLER LÜTFEN DAHA FAZLA İFTİRADA BULUNUP KONUMU İŞGAL ETMEYİN...ALINTI YOK KONU LİNKi YOK NEDEN ÇÜNKÜ GERÇEK YÜZÜNÜZ ORTAYA ÇIKACAK... LÜTFEN GİDİN ARTIK ANLAYIN BENİ BEZDİREMEZ SİNİZ...YORULMAYIN...

Son düzenleme:
Yani ne yorum yapıldı siz ne cevap verdiniz bilmiyorum ama burası herkesin belli saygı sınırları içerisinde özgürce yorum yapıp eleştirebileceği bir yer yeri geldiğinde kötü şeylerde duyabilirsiniz iyi şeylerde herkes bu durumu yaşamıştır belki kötü birşey yapıp bunu yazdınız ve kötü eleştiriler aldınız kimse kusursuz değil burada herkesin elbet kusuru var insanız ama onların söylediği şeyler eleştiriler bizi ifade etmiyorlar. Sizin doğrularınız başkalarına uymayabilir dediğim gibi insanız kötü şeylerde yapabiliyoruz iyi şeylerde kimseye hesap vermekte zorunda değiliz ama buraya yazdıysanız iyi kötü eleştirileride görmekte fayda var çok ta yorum yapamayacağım size küfür ve hakaret edenler varsa şikayet edebilirsiniz

Belli ki buradaki insanları kafaya takıyorsunuz.Şu konuda size katılıyorum, bazı insanlar her konuda çok alaycı .Sanki normalde çok pısırıkmış da burada kendini gösteriyormuş gibi veya normalde de kaba insanlar olabilirler. Fakat siz de çok rahatsız oluyorsanız konuyu kapatın bence .Konu sahibinin davranışını sevmesem bile yorumlardan ben de rahatsız olabiliyorum. Alaycı yorumlar gelecek yine ama ben size hak verdim.

Aha ooooh bööyle yoorum yaaaptın oooh seni topa tuutarlar

Tabiki olumsuz yorumlar eleştiriler olacak.Ama hakaret,pis imalar vs. yakışmıyor kimseye ha onlar kendilerine yakıştırabilirler çünkü insan söylediği söz kadardır fazlası değil.

Eskiden çok takardım ağlardım gerçekten ama artık umursamıyorum gözardı ettiğim bildikleri halde hala yorum yapıyorlar bundan vazgeçsinler istiyorum ama anlayana tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…