Benimle derdi olanlara...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanirim tanışmadık ama bir kesim cok nefret dolu mesajlar yaziyor. Hak veriyorum.

Goz ardi etmek, pas geçmek zor degil.
Bu kesim nette genelde çocuk sanılır ama bakıyorum koskoca kadınlar ya çoğu 30u geçmiş gerçekten şaşırıyorum... Bunların garantisi ne... İnanç herkeste olan birşey değil tamam ama vicdan nerde kalıyor bu durumda... Bilmiyorum...

Sey mi yapsanız acaba..
Madem yapılan yorumlar uygun değil, şikayet mi etseniz?
Mesela üyeler hakkında konu açmak yasak, ben rapor ettim konunuzu.
Insan arada kendine bakmalı, Bu kadar insan bir ağızdan aynı şeyi anlatmaya çalışıyor, acaba bende mi hata var diye.
Ki ben bir çok üyenin size karşı sabırla güzellikle anlatmaya çalıştığını da gördüm.
Aynı zamanda duvara anlatsalar daha çok ise yarar, tepkilerinizden onu da gördüm.
Kibir çok acayip bir şey
Asla kişi farkında olmuyor, ama Her yerinden kibir akıyor. Hani yalan söylesen yalan olduğunu bilirsin, çalsan hırsız olduğunu bilirsin, ama kibirli insan kibrinden ne olduğunu bilmiyor
Bu da en büyük nasipsizlik sanırım.

son zamanlarda okuduğum en iyi yorumlardan.
bir de şunu eklemek istiyorum, nezaketle yaptığın yoruma bahsettiğiniz kibirle ve rahatsız edici smilelar ile dalga geçilerek cevap verildiğinde, olumsuz yoruma anında "siz mutsuzsunuz" diye geri dönüldüğünde kişi aynalayıp o zaman ben de ti'ye alırım demeye başlıyor.
sayfalarca insanların normal yanıtlarına sürekli karşı atakla cevap veren, beni kıskanıyorsunuz diye yazan biri için yapılacak şey bir noktadan sonra ona, onun gibi yanıt vermek oluyor.

bu arada ben de rapor edeyim konusunu.

8 senedir üyeyim. Uye profili hic degismedi. Bir kesim oyle, bir kesim de gercekten kaliteli yorumlar yapar. Tartissan bile bir şeyler öğrenip oyle kapatırsin.

Sana tavsiyem bir daha konu açma.

Evet şikayet ediyorum ama anlamıyorlar.Net dışında herhangi biri bana kusurun bu hatalısın demiyor bende durumun bende değil burada bu tür yorum yapanlarda olduğunu düşünüyorum.Ve bakıyorum aynı kişiler benzer konulara hep aynı yorumlarda bulunuyor...Bu durumda hatalı olan kim???Ve sizinde iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum güzel dille yazıp resmen bana kibirli olduğumu yazmışsınız gerek yok buna ben bir duvarsam yazmayın üzgünüm ama sizide engelliyorum.Varsın bu tür yorumlardan nasipsiz olmak kalsın bana.

Derdim var bölümüne derdinizi anlatinca dert sahibi olabilirsiniz kismen de olsa dogru
Ama burda gozardi ettim ama bak çekiştiriyorum modu, sizin pek gozardi edemediginizi gosteriyor
Gozardi ettikleriniz degil de siz bu durumda fazla takintili duruyorsunuz.
Bu bolüme bu üye çekistirme konulari da yasak banlanacaksiniz buyuk ihtimal.
Bir gün umarim daha az takarsiniz Kk'yi
Yoksa hayat gecmez.

8 senedir üyeyim. Uye profili hic degismedi. Bir kesim oyle, bir kesim de gercekten kaliteli yorumlar yapar. Tartissan bile bir şeyler öğrenip oyle kapatırsin.

Sana tavsiyem bir daha konu açma.
Neden konu açmayayım?Onların istediği bu konularımdaki yorum sayıları bile rahatsız ediyor onları anlamadığım şekilde...Sanki bir çıkarım var yada para kazanıyorum bundan o kadar anlamsız ki...Ben beni anlayabilenler için konu açıyorum onlar için değil...

Ve bakıyorum aynı kişiler benzer konulara hep aynı yorumlarda bulunuyor...

Ama şöyle bir şey var, ben bir birey olarak bir fikrim var sonuçta. Ve benzer şeylere aynı yorumları yapmam kadar normal ne olabilir ki?
Fikrim kişi bazında değişmez örneğin. Durum bazında değişir. Aynı durumlara nasıl farklı yorumlar yapılabilir ki?

Gerçekten artık takmıyorum çekiştirmek içinde açmadım sadece ben ve benim gibileri rahat bıraksınlar o kötülüklerden arınsınlar istiyorum bakalım hayırlısı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…