EvetHerkese merhaba hanımlar yarından itibaren Leslie ve diyetle kilo vermeye niyetlendim benimle birlikte bu yolda kilo vermek isteyen var mı hep beraber birbirimizi motive edek kilo vermeye var mısınız
Ben aslında iki gündür tek öğün yapıyorum ve - 2 kilo öyle devam etmek istiyorum saat 15 gibi yiyorum doyana kadar ye sonrası sadece sıvı beslen
Hedef 67 68 falan boyum uzun olduğu için çok fazla zayıflık gitmiyor bana şu an 72 kiloyum iki gün önce 74 tüBu arada hedefin ne
Ben de katılırım
Doğru tartı sonucu sabah aç karna mümkünse tuvalete çıktıktan sonra elde edilir canım istersen sabah tartılben de katılmak isterim kızlar. güncel tartılmadım şuan iş yerindeyim ama 75 filanımdır. akşama tartılıp yazarım. hedef 58/60 ama sporla desteklersem 64/65te görüntümü seviyorum. 10 ay önce doğum yaptım inşallah üzerime iyice yapışmadan bu kiloları verebilirim, verebiliriz
Bence 164 boy 61 kilo gayet iyi benim boyum 173 71 kilo olsam bir ömür diyet yapmamBen de 164 boyundayım 61 kiloyum hedefim 54
Hiç süreyle diyet yapmadım bir fikrim yok ama. 3_4 kilo kesin verilirBen de varım kızlargüncel 67.2 kg .
Hedefim de 60 . Sizce 30 mayısa kadar 7 kg verilir mi , bir düğün daveti var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?