Benimle diyete var mısınız 🥰🥰

Avzemmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2021
214
111
53
30
Herkese merhaba hanımlar yarından itibaren Leslie ve diyetle kilo vermeye niyetlendim benimle birlikte bu yolda kilo vermek isteyen var mı hep beraber birbirimizi motive edek kilo vermeye var mısınız

Bende yapmaya çalışıyorum ara ara ama tam motive sağlayamıyorum bende varım

Ben aslında iki gündür tek öğün yapıyorum ve - 2 kilo öyle devam etmek istiyorum saat 15 gibi yiyorum doyana kadar ye sonrası sadece sıvı beslen yediklerinin içinde salata çorba falan olursa ekmeğe yönelmezsin fazla

Ben de 173 boy diyete başladığımda tartışmadım 80 82 bandında en son 78.9 sağlıkla kolaylıkla veririz inşallah

Yazarsanız ben de buraya yazayım başka bir üyenin konusuna yazıyorum zaten kendi konum değil

Hadi kendimizi tanıtıp başlayalım o zaman güncel olursa konu aktif olursak daha kolay ilerleriz bence

Ben de varım kızlar güncel 67.2 kg .
Hedefim de 60 . Sizce 30 mayısa kadar 7 kg verilir mi , bir düğün daveti var da

ben de katılmak isterim kızlar. güncel tartılmadım şuan iş yerindeyim ama 75 filanımdır. akşama tartılıp yazarım. hedef 58/60 ama sporla desteklersem 64/65te görüntümü seviyorum. 10 ay önce doğum yaptım inşallah üzerime iyice yapışmadan bu kiloları verebilirim, verebiliriz

Doğru tartı sonucu sabah aç karna mümkünse tuvalete çıktıktan sonra elde edilir canım istersen sabah tartıl

O zaman sabah tartı sonuclarınızı atıp başlayalım mı? Günlük yediklerimizi spor vs bunları da akşam paylaşırız. Birbirimizin eksik/yanlış yaptığı şeyleri düzeltiriz. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…