Benimle evlendigimi eski karisindan sakliyor dahasi var.

Adamda cok suc bulamiyorum olay sadece nafakayi artirmasi degil, inadindan nafakayi artirmaya calisacaksa demek ki baska pislikler de yapabilecek bir kadin.
Ben de suanki sevgilimle ilk basladigimda eskisi ogrenmesin diye kirk takla atmiştim huzur kaciracakti cunku biliyordum

Neden nafaka artırmak istedi eski eşler? Merakımdan soruyorum. Ne alaka?

Yok bilmiyor cocugu gormeye beraber gidiyoruz bazen beni bir akrabasinin kardesi diye tanitiyor
Bunların sadece nafakayla alakalı olduğuna eminmisin?
Mesela ne zaman söylemeyi düşünüyor çocuğuna?Soyleyecekmi?Çocuk böyle baska bir hayatı olan ama kendisinden gizleyen babasına ne hissedecek .Siz ne düşünüyorsunuz?
Artı evladına daha fazla nafaka ödememek adına hayatının komple değiştiğini,artık bir yuvası olan ama sizi herkesten gizleyen adamı nasıl güvenip eş seçtiniz

Bence de başka şeyler var gibi. Hala o kadını sevme,unutamama durumu olabilir mi neden ayrılmışlardı?
Ya da kadın evliliği zehir eder diye mi düşünüyor diyecem de daha evliliğine sahip çıkamıyorsa evlenmesin

Cocuk hariicinde iletisimi yok diye biliyorum ama benden habersiz ne yapiyor bilmiyorum acikcasi
Yanlış anlamayın sizi uzmen istemem ama acaba eski eşini unutamadı mi ? Ona açık kapı mi bırakıyor acaba ? Bu yüzden mi söylemiyor. Benim aklıma ilk bu ihtimal geldi.
Ikinci ihtimal kadın nasıl biri ? Çirkef biriyse evliliğimi zehir eder diye mi düşünüyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…