Benimle evlendigimi eski karisindan sakliyor dahasi var.

Abimin 10 binliralık geliri olmasına rağmen mahkeme çocuğuna 300lira 400 lira arası bir nafaka bağlamıştı acaba sizin eş ne kadar nafaka ödüyor ki?bence hiç ayrılmamışlar evliler sadece görünmek istemiyor

Diğerinden resmi olarak boşanmadan nasil ikinci evliliğini yapicak

siz resmen evli misiniz?bana hiç de öyle gelmedi.
yada kusura bakmayın da eşinizin başka planları var gibi.
herkes 2. 3. evliliği yapıyor ama kafasında eski eş varsa anca o zaman bu kadar çekinir.

6 bin lira geliri var nafaka 1000 tl aylik.cocuk 5 yasinda

Tum ailesinin ve arkadaslarinin haberi var.benim de oyle ama eski esinden ve kizindan sakliyor.

Bu durum karşısında susmak ve kabullenmekte sakınca görmüyorcmusunuz ?
Bu konuda bizden nasıl bir cevap bekliyorsunuz ?
Ayyyy tatlım bir şey olmaz idare et filan dememizi mi?
Nafaka olayını geçiyorum çünkü adam olsa senin kocan, çocuğuna verdiği paranın hesabını yapmaz.
2 seçenek kalıyor geriye.
1.Ya bu eski eşe yürümeye devam ediyor ve O eski eşin gelip sana anlatmasından korkuyor,
2.Onun halen eski evliliğinden ümidi var.
Burada seçenekleri ölçüp tartmak sana kalıyor.

Adam çocuğunun psikolojini hazırlamak için söylememiş olsa ama sizi akraba diye tanıştırmış. Bu büyük bir hata. Saklaması zaten hata da.. tüy dikmiş resmen. Konuşun bu konuyu bit an evvel. Yoksa biz eşine haber veririz hep birlikte

Bu ne yaaaaa böyle milletin kızıyla kendinden 10 yas küçük hemde,muhtemelen ondan daha güzeldir senin tipin,evlenceksin bir de 42 yaşındasın yani orta yas krizinde bir tipsin ama cocugundan eski karindan gizliceksin waaaaoooow
Aaah ahh benim elime gececek iste böyleleri Allah biliyor da ondan böyle sessiz sakin hanimefendi insanlarin başına geliyor. Ben o adami boğardım be. Neden bu kadar pasifsin. Asla susma bu olaya olay çıkart gerekirse resti cek. Sen onun karısısın. Türkiye Cumhuriyeti'nin kanunlari ile evlenmişsin siz bir ailesiniz napalim yani eski eşinden cocugu varsa . 2nizinde 2.evliligiymis. nafakanin derdine düşmüş şuna bak. 5 yasindaki cocuga 1000 tl vermekte tuhafmış küçük cocugun o kadar masrafi oluyor mu ki? Ay cok sinirlendim. Gercekten.

hangi gerekçe ile dava açıp nafakayı arttıracak acaba, hakim kabul etmez ki. eşiniz saçmalamış

Bu işin sonu pek hayra alamet gelmedi bana.
İnşAllah hislerim doğru çıkmaz mutlu olursnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…