- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi okyanusmavi1
-
Nafaka konusunda düşünceniz değiştimine kadar nafaka ödüyor
hayır adam bu kadar çekinince ne kadar olduğunu merak ettim.Nafaka konusunda düşünceniz değiştimikendi konunuzdaki yorumlari niye biraktiniz insanlarin haklilik tarafimi var yoksa
Diğerinden resmi olarak boşanmadan nasil ikinci evliliğini yapicakAbimin 10 binliralık geliri olmasına rağmen mahkeme çocuğuna 300lira 400 lira arası bir nafaka bağlamıştı acaba sizin eş ne kadar nafaka ödüyor ki?bence hiç ayrılmamışlar evliler sadece görünmek istemiyor
6 bin lira geliri var nafaka 1000 tl aylik.cocuk 5 yasindaAbimin 10 binliralık geliri olmasına rağmen mahkeme çocuğuna 300lira 400 lira arası bir nafaka bağlamıştı acaba sizin eş ne kadar nafaka ödüyor ki?bence hiç ayrılmamışlar evliler sadece görünmek istemiyor
Tum ailesinin ve arkadaslarinin haberi var.benim de oyle ama eski esinden ve kizindan sakliyor.Bunu kendi onurunuza gururunuza nasıl yedirdinizde aylar sonra bu kadar gelip burda dertlendiniz?bu adamin ailesi yokmu nasil evlendiniz nikah vs bunlari nasil yaptiniz kimsemi yokdu..ne demek eski eşi duymasin cocugu duymasin .sizde eşsiniz metres niyetinemi almis sizi ne kadar ayip yahu...ayrica nafaka oyle herkesin istedigi gibi yukselmez ornk veriyorum uzun zamandir artmamistir maasa zam vs konular goz edilerek 300 ise 400 olur mesela..cocuguna odeyecek +100 milyondami kaçiniyor bu adamdan cocuk falan yapmayin hatta bosanin sizi adam yerine koymayan insani
canım Nereye kadar saklıcak kiTum ailesinin ve arkadaslarinin haberi var.benim de oyle ama eski esinden ve kizindan sakliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?